Hirdetés
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Korrekt táblagépet dobott össze a Motorola
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RomiJosy
aktív tag
válasz
dejvid8 #48298 üzenetére
Én kb egy hete este a radiátorra raktam le pihenni,másnap az egész tel tűz forró volt (~65c fok) nincs sárgulás,nem is volt. Sorozatot nézek rajta sokat,gyerek játszik,youtube stb..
Nekem pl hatalmas előny a vendég üzemmód. Csak a játék meg a youtube van benne,se telefon,se menü vagy beállítás,semmi. Értesítési sávot sem lehet lehúzni. 2.5 éves a gyerek,bátran a kezébe adom..persze csak az ágyon..Jaa mégvalami,használtan vettem az olxről kb egy éve mikor még jellemző volt a sárgulás.
-
dejvid8
őstag
válasz
Quqesz #48266 üzenetére
Kösz mindenkinek a választ.
32 ohm-os az enyém is, szerintem jobban meg tudná hajtani mint a G-m.
És mondjuk nem ez az elsődleges, mert az biztos hogy a mobilok között nagyon jónak számít a G2 DAC-ja.
Valószínűleg ígyis-úgyis a G2-t veszem , múltkor kipróbáltam a G3-at és a G2-t is. a G3-tól annyira nem voltam elragadtatva,a sebesség tényleg nem az igazi... Meg az 5,5" kijelző nekem már túl nagy lenne.
Szóval minden a G2 mellett szól. Olcsó, jobb akku, könnyebb kezelhetőség, még mindig jó proci, és a kamerája is jó.
Egyedül ettől a képernyő sárgulástól tartok egy kicsit. Milyen gyakran fordul az elő, és mikor általában? -
andrys83
aktív tag
Valaki!Még mindig nem tudom a kdz fájlokat letölteni azt irja nem elérhető!Hiába írom át /-re.Valaki tud adni linket vagy valami???
-
RomiJosy
aktív tag
válasz
centi17 #48292 üzenetére
A 600 mega használható ram megtévesztő kifejezés. 600mega szabad ram. Kb 1 napja volt téma utoljára és gyakran felmerül. Nem okoz problémát ha "csak" 600 mega marad,ha nem azt nézegeted mennyi van szabadon,nem fog idegesíteni. Ha többet szeretnél a cm11 kb 1 gigát hagy szabadon de sok hasznos dolog nincs benne ami az lg sajátjába benne van. A fényképező mögötti softver sokat frissült a cikk írása óta. Ha fénykép,annak fény kell,benne van a nevében. Az biztos,hogy nem erre van kihegyezve a masina,sötétben mahinál kicsit de jó fények mellett szép képek készülnek.
A készülék rövid összefoglalójába kb a -nagy,szép kijelző,bika aksi és nagyon jó használhatóság fér bele. Mit vársz a telefontól? Talán tudunk segíteni,hogy az elvárásaidnak meg fog e felelni. -
snow2014
aktív tag
lollipop 5.1
-
tibbike01
őstag
válasz
Sterilzona #48293 üzenetére
Igen, kicsit csuszkal nekem is a kezemben, pont azért mert ilyen hideg műanyag. Rendeltem én is Imakot, elvileg a héten megkapom, nagyon várom már.
-
centi17
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkodok jelenleg új teló vásárlásán. Az egyik teló, ami képben van az a G2. magentáéktól vásárolnám új előfizuval. Kérdésem az lenne, h itt 1-2 gondolatban összefoglalva az előttem lévő 40-50K kommentet, mire számítsak a teló kapcsán? Milyen típushibák vannak? Mennyire lett javítva mondjuk a 600MB használható RAM a 2GB-ból, vagy a kamera mögötti progi frissült-e? Milyen a teló ahhoz képest, amilyennek itt a tesztben le van írva?
Előre is köszi.Gábor
-
RomiJosy
aktív tag
válasz
cardenas #48289 üzenetére
Csinálj előtte lg beckupot. Azt hiszem az első hszben benne van. (Mobil nézetben nem látod az első hszt)
Bocsi. Nincs benne.
A telefonod appjai közt megtalálod az lg beckup nevű progit. Azzal ments el mindent,dugd a gépre utánna,másold a gépre az lgbeckup mappa tartalmát. Hr után gépredugod,a mappába visszarakod amit kimásoltál,gépről lehúz,beckup indít majd visszaállítás. Mindent visszatölt.. -
tibbike01
őstag
Szerintem az a 3 betűs navigáció a legjobb!! Próbáljátok ki és meglátjátok.
-
RomiJosy
aktív tag
válasz
cardenas #48281 üzenetére
Pár hete volt ez téma vagy itt,vagy a mélyvízben. Egy fájlt rak a mappába,hogy lássa az adott progi (vmi ilyesmi van) egy az egybe mindent visszamásoltál vagy elképzelhető,hogy vmi lemaradt?
Szerintem csinálj egy fotót,ha nincs fájl gondolom létrehozza,talán utánna látni fogja a fotókat. Ha jön profi megmondja. -
beta
aktív tag
válasz
cardenas #48281 üzenetére
Tippelni tudok, lehet, hogy van egy fajlod ami valamiert nem tetszik neki, es ez megakasztja a hatterben a mediaadatbazis felepiteset. Nalam ez egy flac fajllal tortent meg, mondjuk sulyosabb kovetkezmenyekkel jart, pin kod bekero kepernyo utan 5 masodperccel csontra fagyott a rendszer ha az a belso taroloban volt. Tobbszori hard reset utan jottem ra melyik fajlt nem szabad felraknom a telora.
Azt tudom javasolni probald meg egyesevel felmasolni a mediafajlokat, hatha igy kiderul melyik okozza a problemat. De lehet, hogy nalad vmi mas gond van, szoval ez csak tipp.
-
cardenas
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre van szükségem, nem tudom találkozott-e valaki hasonlóval...
Néhány napja újraindítottam a telefont, és a bekapcsolás után sem a képeimet, sem a zenéimet, sem a videóimat, sem pedig a diktafonnal felvett hangjaimat nem látja a készülék. Bent, a fájlkezelőben a "minden fájlban" látja, el tudom indítani, meg tudom nézni, stb... A hétvégén letöröltem róla a képeimet, zenéimet, majd visszaraktam, de ezután sem látott semmit, csak a fájlkezelőben látszik... Van-e esetleg ötletetek, hogy ez miért van, és mit tegyek, hogy újra lásson mindent a teló...Előre is köszi a segítséget,
Üdv.: T. -
MikitoLac
tag
Nektek volt mar olyan hogy a kijelző magától életre kell kijelöl zoom ol stb ilyenkor nem lehet kezelni sem. Föl le kapcsolja a kijelzőt. Aztan néha jó. Valoszínű vihetem az lg hez. Nem tudom mi lehet ez, valami érintő panel hiba.
-
batai15
félisten
Jo csak nem mindegy hogy pl a Chrome mikor tölti be ujra a lapokat stb.
-
Danny365
őstag
válasz
Nightman1 #48268 üzenetére
Mivel a szenzor 4:3 arányú, ezért fizikailag képtelenség 13MP-es képet csinálni 16:9 kép-aránnyal...
Az a 10MP-es 16:9-es kép lényegében egy croppolt 13MP-es kép, alul-felül megvágva.
Ez nem bug, nem hiba, egyszerűen így működnek a fényképezők.
@xSide
Az utolsó 100+ hsz.-ben szó se volt ROM-okról, miről beszélsz egyáltalán... -
álarc
aktív tag
válasz
dejvid8 #48263 üzenetére
A hangerő érzetet, és a minőséget külön kell kezelni. A minősége rendben van. Felbontás, tér ábrázolás amennyire egy fülessel lehetséges igen rendben van! Kellemes analógos hangot tud varázsolni, némi jelenlét érzettel. Ezért is váltottam vissza GS 5 ről. Persze ez függ a lejátszott anyag minőségétől nyilván. Elektronikus zenéken nem biztos, hogy remekel. Ott jobb egy kicsit agresszívebb hangzás, azt egyből hangosabbnak is érezni. Szerintem az egyik legjobb hangú teló! De ez csak szvsz.
Hasonlítási alap: LG4xHD, SG Mega, LG g pro, SGS4, Note3, SGS5, iPhone 4S 5, -
xSide
őstag
Rom, rom , rom...
Már unom-nom-nom.
Ott a mélyvíz!!
Kezdte volna minden rom(b)oló sok évvel ezelőtt 512-vel egy magon, nem szidna semmit és talán nem próbálkozna semmivel...
Egy kérdés csak, a pc/laptop többet tudhat vagy fogyaszthat és azt is mahinálja minden rom(b)oló? -
Nightman1
tag
Üdv!
2 kérdés gyűlt össze nálam a telóról,mert mint egy előttem szóló írta,nézegettem sok romot,de egyikből ez hiányzik,másikból az,szóval maradt a gyári.
Akku! Első alkalommal kellett volna jópár órát töltőn lógnia?
Mert én újan 80%os töltöttséggel kaptam,és azóta nem hagytam nagyon lemerülni csontra,csak használtam,rátöltöttem..ez baj?
A másik vonal a kamera.
Valójában 16:9-es formátummal 10Mpixeles az elkészült kép,13 Mpixelen csak 4:3as formátum van..
Egyéb,más kamera appokkal lehet ezen segíteni hogy max felbontáson 16:9es legyen a képarány,vagy ehhez más rom kell pl?
Választ köszöntem! -
Mike81
senior tag
válasz
batai15 #48257 üzenetére
Igen kb annyi a szabad ram. De bőven elég. Azért van hogy használatban legyen nem? Most ha nézegeted hogy mennyire szép az hogy mennyi szabad ramod van az mire jó:-)) Amúgy nekem volt hogy elég sokat volt egyfolytában bekapcsolva a teló,és lement kb 250-300-ra már a szabad ram menyiség és észre sem lehetett venni. Szóval emiatt nem kell aggódni ;-)
-
Quqesz
nagyúr
válasz
dejvid8 #48263 üzenetére
Hány ohm-os a füles? Nekem egy Sennheiser HD407 van és szépen szól vele és nekem a hangerő is megfelel,de nem használom utcán. A hangminőség rendben van(eq off), de hangerő lehet vakakinek kevés. Sztem vidd magaddal a fejhallgatót és próbáld ki vele. Az is számít milyen zenei formátumot hallgatsz és milyen minőségű a felvétel.
-
Danny365
őstag
válasz
dejvid8 #48263 üzenetére
Nekem egy ilyen Skullcandy Casette fejhallgatóm van, nem tudom mennyire egy kategória a te AKG füleseddel, én úgy nyertem az egyém, szóval nem néztem utána semennyire.
Az én esetemben szól hangosan, 75% felett szerintem rendesen károsítaná a hallást, nem is próbáltam még hangosabban, 50% felett is kellemetlenül hangos már.
Persze lehet, az AKG-val másképp viselkedik, szerintem ezt így nem lehet megmondani, hacsak nincs másnak is olyan.
-
dejvid8
őstag
Üdv.
A G2 meg tudna normálisan hajtani egy AKG k518 típusú fejhallgatót?
Jelenleg sima G-m van(G1), és nem szól valami hangosan vele a fejhallgató. Körülbelül fele annyira szól ,mint amit elvárnék.
Mivel a G2-nek Wolfson DAC-ja van,gondolom jobban szólna(jó lenne ha legalább annyira szólna mint a laptopom realtek HD audio "hangkártyájával"...)
Esetleg van valakinek valami tapasztalata? -
SztiviVander
addikt
1. én nem neveztelek bénának, hozzád se szóltam. te kezdtél el elmondani engem mindenféle ágyban heverésző semmirekellőnek, válaszul olyasmire ami nem kifejezetten neked szólt
2. még erre a paraszt válaszodra sem írtam válaszul semmi személyeskedőt vagy becsmérlőt
3. nem fikáztam egyik tokot se, ezt a szrt dobáld valaki másra
4. az offolás a te kedves és egyenesen nekem címzett beszólogatásod miatt van amit meg -bocs mindenki mástól- de nem fogok szó nélkül hagyni. senki se kérte tőled se hogy meséld el hova autózol, se azt hogy elkezd leírni hogy én mivel foglalkozok vagy mit csinálok. az meg pláne a pofátlanság csúcsa hogy ezekután még azt mondod hogy te nem jellemeztél de bezzeg én ismeretlenül becsméreltelek. nem tudom mit szedsz, de le kéne állni vele...
végül: ami nem inged azt nem kéne magadra venni és verni a hisztit -
Quqesz
nagyúr
válasz
batai15 #48257 üzenetére
Tsá
Van mindég szabad ram,ne aggódj. Nekem általában 400-600 mb között van. Ha lemegy 400 alá,akkor újraindítom,ez kb 500 üzemóránál jön el,de ha a feladatkezelőben kilövöd a chrome meg névjegyzéket,akkor visszaugrik 500 fölé. Soha nem volt ram miatt akadásom,csak gyári romot használok v20D. -
Mike81
senior tag
válasz
batai15 #48241 üzenetére
Szia! Én az 1 perctől kezdve gyári romon vagyok. Még root jogom sincs a telón. De nem is érzem szükségét. Maga a gyári LG rendszer szerintem az egyik legjobban optimalizált. Sokan csak azért romolnak, mert a jóból jobbat akarnak csinálni. Vagy csak kiváncsiak😉
De látom már kaptál választ😊
-
batai15
félisten
Gyári romon milyen multi task? mert éhes a rendszer azt tudom, és a kevesebb ram mennyire befolyásolja ezt? pl chrome lapokat újra tölti , stb.
pls 3. kérdezem. -
tibbike01
őstag
Azért ez a "mind kínai" tömegtermék erős volt....
Az LG G2 telefont is kínában gyártjáksőt szinte már mindent ott gyártanak, és igenis vannak különbségek márkák között.
A Nillkin tok hologramos igazoló kóddal ellátott (eredetiség igazolás) rendes szép dobozban jön, amihez kis füzet is tartozik. Valamint egy jó minőségű fólia, mindenhol nillkin márkajelzés. Igényes weboldal is tartozik a márkához.Az s-line????
Nem vitatkozni akarok, csak szemet szúrt ez a kifejezésed...
-
válasz
totyika66 #48244 üzenetére
Akkor az fizetős lesz. Ezért nem éri meg házilag barkácsolgatni ilyen drága telefont és akkor még lehet reménykedni is, hogy nem veszi észre az LG a barkácsot, mert valszeg azonnali gari megvonással járna.
batai15 (#48241):
A gyári ROM-ok jók.
Akik itt ROM-olnak, azok hobbiból, szórakozásból és kíváncsiságból csinálják.
Nem utolsó szempont, hogy ha megunnánk a telefonunkat, egy Custom ROM-mal ugye fel lehet pezsdíteni újra a telót anélkül, hogy újat vennénk. -
batai15
félisten
nexuson cm-et használtam amugy, de az az igazság hogy tetszik az lg felület legalábbis remélem hogy azt a sok okosságot használnám.
az alap droid kinézetet nagyon unom már meg magát az egész stock(cm stb társai ) vonalat.
Na majd meg lesz a teló eldől hogy mennyire fog beválni a gyári, ha nem ott a cm , a cloudy és a miui romok.
a v6-ot majd mindenképpen ki próbálom. -
Van valaki, akinek ez a CPU-Z vagy a Hiddenmenü az akksira jobb állapotot jelez, mint "good/jó"?
Érdekelne, hogy van-e annál magasabb kategória (mondjuk "kiváló").Valamint, hogy mennyire hivatalos infó, hogy ha pl az enyémet Jónak értékeli?
Tud valaki ezekről valami bővebbet? -
Real_Necro
veterán
Arra gondoltam, hogy írtad, hogy sokszor kellett visszapattintani. Nálam elég masszívan rajta van, nem úgy tűnik, hogy le akarna jönni, de majd pár hét múlva kiderül. Gondolom igénybevételtől is függ. Nálam meg elég nagy becsben van tartva telefon, az előző Motorola Defy+-om is 2,5 év után még kívülről elég jó állapotban van.
Autós tartóból előzőleg gyárim volt, most a G2-höz berendeltem egy ilyet: [link]Elvileg már helyi postán van, holnap be is dobják. Igaz nem olcsó kategória, de egy ~80eFt-os készülék sérülését ne már egy ócska tartó okozza.
Kocsiban nekem rádión kijelzi a hívó számot, ott fel is tudom venni, hívni meg ritkán szoktam vezetés közben, de akkor is természetesen kihangosítva.
-
válasz
MaTTheW91062 #48231 üzenetére
Ezzel kb így látatlanban is biztos lehetett mindenki, de ezzel nem leszólni akarlak persze. Köszönjük a visszajelzést!
droti25 (#48230):
Akkor éri meg, ha az eladó bizonyítani tudja papírokkal, hogy ha előfizetéses telefon, akkor ki van rendben fizetve.
Ha nem előfizetéses, akkor pedig rövid nyomkodás után magad is el fogod tudni dönteni.totyika66 (#48222):
Hol történt a kijelzőcsere? Hivatalos márkaszerviz? Ha igen, akkor vissza kell vinni. -
Laca0
addikt
válasz
SztiviVander #48199 üzenetére
Te kezdtél el személyeskedni azzal, hogy bénának neveztél amiatt, mert többször elejtettem már a telefonomat életem során! Neked ez volt a "véleményed", amit nyilván nem fogok elfogadni, mivel nem ismersz! Úgyhogy jobb lesz, ha visszaveszel az arcodból! Én nem jellemeztelek téged, pedig hidd el, van véleményem rólad!
100 forintos tartó?!?! Fikázzátok az Sline tokot is, pedig csak 3-400 ft-al olcsóbb a sokak által jónak tartott Nillkin-től!
Sline, Nillkin, Nekeda ugyanaz a kategória, ha elfogadod, ha nem! Mind kínai tömegtermék! Kinek, melyik illeszkedik jobban a használati szokásaihoz, azt veszi!
Úgyhogy végezetül kérlek, hogy a továbbiakban csak a topic tárgyának megfelelően véleményezz, ne másokat becsmérelj, ismeretlenül! -
concrete
csendes tag
Sziasztok, a fennálló lassú exponálás mellé még azt kérdezném, mitől lehet az, hogy minden wifire csatlakozik rendesen, de maga az internet elmegy 1 percen belül?
-
MaTTheW91062
csendes tag
Senki ne rakja még fel a 5.0-át tele van buggal és rengeteg alkalmazás nincs optimalizálva és nem fut.
-
droti25
őstag
Sziasztok!
Most szeretnék venni egy használt 32gb Lg G2-t 2 hónap lg garanciával(2014 januári)!A véleményetekre lennék kíváncsi hogy 73.000ftot megér e?
-
Laca0
addikt
válasz
Real_Necro #48204 üzenetére
Ugyanattól az eladótól vettem a Nekeda tokot, mint itt sokan mások. Valószínűleg hibás példányt fogtam ki...
Miből gondolod, hogy kiveszegetem a tokból a telefont? Először vettem az Sline-t attól a bolttól, ahonnan a készüléket. Utána láttam a neten a Nekeda-t, ami megtetszett. Vettem belőle egy fehéret. Minőségibb hatású a látvány és a tapintás, viszont csúszósabb, mint az Sline. Mivel 3 hét alatt eldeformálódott, folyton kifordult belőle a telefon bal felső sarka, azt kellett visszafordítgatnom. Ezért visszakerült az Sline.
Autós tartóból végre sikerült egy jót vennem, ami jól tart. Előre nem tudja az ember, hogy milyen egy tartó, csak használatkor derül ki. Mint már írtam korábban, sok tartót "elfogyasztottam" már. Van BT kihangosítóm, de szeretem látni, hogy ki hív. Ill. én is szoktam hívni-visszahívni ha nagyon szükséges. Tudom, vezetés közben ne telefonáljak... ha nekem is csak "szórakozós" telefon lenne, nyilván én sem tenném ki az autóban...
Apropó! Tudtok valamilyen programot, beállítást, amivel fel lehet olvastatni a hívó nevét? Valamelyik korábbi telefonom tudta ezt... talán egy Nokia... -
dnelb
veterán
akkor sz*ptam, nekem 2610
cloudyg3 miatt lehet?
-
dnelb
veterán
32es tulajoktól kérdezném, nálatok a legfrissebb cpu-z mennyit ír akku kapacitáshoz?
-
totyika66
csendes tag
sziasztok
a gondom a következö kijelzö csere után a g2-öm lelassult olyan mint ha 2d 3d-je nem menne mert nagyon laggol ez miért lehet?
-
GZoli7
senior tag
válasz
davis999sola #48215 üzenetére
Ez D805-re való. Jól működik D802-n, vagy neked az előbbi van?
Szerk.: látom, írják, hogy 802-n is működik, ezek szerint ok. -
tibbike01
őstag
válasz
lacko6 #48217 üzenetére
Na látom sokan érdeklődtök (privátban is) ezért leírom, mit rendeltem és honnan.
Nillkin ablakos tok
Nillkin 9H üvegfólia
Nillkin Forested tok
iMak Cowboy tokMindegyiket 11.01-én rendeltem meg, de eddig csak az üvegfólia és a frosted tok érkezett meg.
Valószínűleg jövőhéten meg kapom a másik kettőt.
Mindegyikhez rendeléshez tartozik reg szám, amivel nyomon tudom követni a csomagomat.Nagyon sok mindent rendeltem már aliexpresszről és sosem csalódtam még. Olcsóbb is mint az ebay.
Az imak tokot várom a legjobban, szerintem az lesz a legtutibb.
Ha megérkezett dobok fel róla képet.Pacsi mindenkinek!
-
MaTTheW91062
csendes tag
válasz
davis999sola #48218 üzenetére
😯😯😯😯
-
davis999sola
tag
válasz
MaTTheW91062 #48216 üzenetére
Quickwindow nem tudom h mükszik e
-
MaTTheW91062
csendes tag
válasz
davis999sola #48215 üzenetére
Quick Window-val hogy áll? Működik vele a rom? Köszönöm válaszod.
-
tibbike01
őstag
-
tibbike01
őstag
-
Herpike
tag
válasz
fery02 #48207 üzenetére
Csak a képeken tök vicces, amiket láttam....fullba mutatja a védettséget. Legfeljebb egy ilyenre még befizetek
[xprotector] ez sem lehet rossz.?!?!
-
xSide
őstag
válasz
SztiviVander #48205 üzenetére
De nem kell twrp pc-s frissítéshez, ok kdz tiszta sor és ez kinek fájhat. Nem értem?
És te? Jól írtad semmi...
Nekem sem, ahhoz ki mit tesz a telójával
Off -
Herpike
tag
Sziasztok!
nekem 2 hete van meg a Nekeda tokom kis deformáció alul felül érzékelhető, de elenyésző. Viszont ma felraktam a Nilkin h9-t és észrevétel, nem fullba véd? alul nekem kilátszik egy jó 2-3 mm. oldalak meg a kijelzőt se fedi le mind két oldalán 1-1mm valakinek ilyen észrevétel? Hogy csak erősítsem ma ezt a témát
-
SztiviVander
addikt
az a baj hogy még mindig nem értetted meg amit először leírtam (flash tool 2014), és még mindig valami tök másról beszélsz (twrp). hol írtam én azt hogy twrp-t használtam? olyan hülyeséget sem írtam hogy bármilyen gyári appot vissza kellene állítani. az utolsó pár mondathoz meg aztán végképp nem értem mi közöm
-
Real_Necro
veterán
Kíváncsi leszek ezek után a Nekeda-mra. A héten jött meg, elég masszívnak néz ki, deformációt nem vettem eddig észre. Lehet hamisat fogtál ki?
Igaz én többnyire kényelmes kanapéról vagy fotelből nyomkodom, vagy a szép hatalmas nagy íróasztalom fölött. Ha mégsem, akkor a puha zsebembe kerül, ahol szintén vigyázok rá. Azt mondjuk nem értem minek szedegetted le állandóan a tokot. Nyilván nem arra találták ki, hogy állandóan ki-be pakold.
Alap, hogy kijelzővel ellátott készüléket nem dobok be semmilyen éles vagy sérülést okozható tárgy (kulcs, toll, pendrive...) mellé, igaz nekem nem munkaeszköz, arra ott a céges.
Kocsiba minőségi tartót használok, ami nem tud leesni, de a vezetési stílusom is olyan, hogy esélye nincs leesni. Egyébként meg többnyire olyankor is a puha zsebemben pihen, mert kocsiba BT kihangosító segítségével nem kell vezetés közben a telefont nyomkodnom... -
válasz
lacko6 #48149 üzenetére
Hali.
Egyáltalán nem ismerem a japán G2-ket, de erősen számításba jöhet igen, hogy ott kezdődik akkor a gond. :/
Kölyök1990 (#48116):
Legcélszerűbb eltüntetni először a root-ot, ami legtisztábban egy rendszer újrapakolással érhető el. Például 2 HR között kdz-vel felpattintod a legújabb 20H-t az LG oldaláról és akkor alapon a legfrissebb rendszert tudhatod majd magadénak. -
Busterftw
nagyúr
Ha twrp-ben nyomok egy Wipe Cache & Dalvikot mik vesznek el? Miket torol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- VoLTE/VoWiFi
- Honda topik
- Gitáros topic
- Gumi és felni topik
- Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Steam topic
- További aktív témák...
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- IPhone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 84%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest