- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
válasz
Real_Necro #48204 üzenetére
Ugyanattól az eladótól vettem a Nekeda tokot, mint itt sokan mások. Valószínűleg hibás példányt fogtam ki...
Miből gondolod, hogy kiveszegetem a tokból a telefont? Először vettem az Sline-t attól a bolttól, ahonnan a készüléket. Utána láttam a neten a Nekeda-t, ami megtetszett. Vettem belőle egy fehéret. Minőségibb hatású a látvány és a tapintás, viszont csúszósabb, mint az Sline. Mivel 3 hét alatt eldeformálódott, folyton kifordult belőle a telefon bal felső sarka, azt kellett visszafordítgatnom. Ezért visszakerült az Sline.
Autós tartóból végre sikerült egy jót vennem, ami jól tart. Előre nem tudja az ember, hogy milyen egy tartó, csak használatkor derül ki. Mint már írtam korábban, sok tartót "elfogyasztottam" már. Van BT kihangosítóm, de szeretem látni, hogy ki hív. Ill. én is szoktam hívni-visszahívni ha nagyon szükséges. Tudom, vezetés közben ne telefonáljak... ha nekem is csak "szórakozós" telefon lenne, nyilván én sem tenném ki az autóban...
Apropó! Tudtok valamilyen programot, beállítást, amivel fel lehet olvastatni a hívó nevét? Valamelyik korábbi telefonom tudta ezt... talán egy Nokia...
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Airsoft
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Filmvilág
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Automata kávégépek
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asustor NAS
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged