Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
#07400704 #56842 üzenetére
Sajnos egyenként lehet a névjegyzékben, szerkesztés alatt átállítod telóról gmail címre.
vadászcsiga
Azt én is sajnálom,jó volt ott a kamera indító,van magyar nyelv és le is lehet tölteni a szavakat a nyelvbeállban.kirket
1.Hát sajna igen,nem sokkal lesz nagyobb és alapból nincs is alternatíva
3.bocs,rosszul emlékeztem..... -
Mozart62
csendes tag
válasz
#07400704 #56842 üzenetére
Lemented a telefonodról a névjegyeket a Google számára elfogadható csv formátumba.
Ha csoportjaid vannak, úgymint család, barátok, ismerősök, munkatársak stb. külön csv file-be.
Google-val megeteted csoportonként, ha kell, ott szerkeszted, képeket adsz hozzá stb...
majd vissza szinkron a telóra. Nyilván előtte törölsz mindent, különben felduplázódnak.
ennyi... -
-
-
válasz
#07400704 #49281 üzenetére
Nekem Nillkin tokom van. A hívást a kis ablakban a zöld gomb elhúzásával fogadom, letenni meg ugyanúgy letudom tenni a hátsó power gombbal. Nem kell hozzá kinyitni a tokot. Elveszem a fülemtől, s mire asztalra rakom, már ki is nyomtam a hívást
-
Real_Necro
veterán
válasz
#07400704 #49279 üzenetére
Szerintem csak letakarja a hangszórót...
Egyébként azt gondoltam a hátsó gombbal, hogy be lehet fejezni a hívást, fog majd működni úgy is, hogy fülemnél tartom a telefont. Flipes tokban nem kényelmes nyitogatni. Így viszont csak akkor működik a hátsó gomb ha újra aktív a kijelző...
-
batai15
félisten
válasz
#07400704 #49066 üzenetére
Mobilnettel ha huzamosabb ideig netezek akkor is melegszik. Lehet nem lóg fent mindenki 5-10 percet egy huzamba a neten. Az se mindegy szerintem hogy egy oldal mennyire tekeri a procit stb.
Igaz ez wifire is. Most vagy 20 perce nyomkodom és kamera körül langyos.
Szerintem nem gond amig nem melegszik hirtelen.
Volt lg 4x hd telefonom.
Egyszer ugy jártam hogy 80%rol pár perc alatt 30ra merült és forró volt. Na az a gond nem az hogy pár perc után érzed hogy kicsit melegedett. -
Mike81
senior tag
válasz
#07400704 #48920 üzenetére
A megoldás az, hogy mikor feléleszted a kijelzőt és megjelenik az időjárás widget akkor azt húzd el jobbra. Ott lesz még 3 oldal amire azt raksz ki ami a listában megtalálható. Ott kitudod választani az órát is. Csak azt kell majd beállítani hogy az legyen a kezdő oldal ahol az óra van kirakva.
Remélem érthető volt :-)Látom kaptál már választ.
-
-
-
tibbike01
őstag
válasz
#07400704 #48096 üzenetére
Küldenél egy képet a tokodról? Kíváncsi vagyok milyen.
Nekem egyébként az 1-dolláros tokokkal nagyon rossz tapasztalataim vannak. Annó Galaxy s2-re vettem szinte 2-hetente a tokokat mert eltörtek, karcolódtak, foszlottak.
Na persze ki lehet fogni olcsón jót is, de én ebben sosem voltam szerencsés.
-
Quqesz
nagyúr
-
hubabuba76
csendes tag
válasz
#07400704 #47695 üzenetére
Igen valóban nincs! De a napok kijelölésének a megszüntetésének a lehetősége még meg van! Egyszerűen csak a kijelölt napokra (értelem szerűen amelyik kék) ráböksz hogy ne legyen aktív, és azokon a napokon nem fog a telefonod csendes üzemmódból hangos üzemmódba váltani! Én kiszedtem az összes kijelölést és nincs is ilyen problémám!
Engem is szivatott, azt hittem hogy én felejtettem el, de amióta ezt megtettem azóta minden rendben! -
Sefneni
őstag
-
SztiviVander
addikt
válasz
#07400704 #45357 üzenetére
én meg azért válaszoltam mert kérdeztél, csak valamiért nem akartad elfogadni a normális választ. az hogy a G-nél hogy volt mint volt egy más tészta. miért ne ajánlaná fel az OTA frissítést? persze van néhány gyártó aki némely telefonnál ahoz köti/kötötte az OTA frissítést hogy milyen sim van benne és ezzel próbálja/próbálta megakadályozni (baromira sikertelenül) hogy szürkeimportos készülékeket vegyenek az emberek illetve hogy pl a nem EU-ba szánt készülékek elterjedjenek az EU-ban és ezzel konkurenciái legyenek az EU-ba szánt, esetleg drágább verzióknak. mint látod ez nem ilyen. de kár is OTA-val foglalkozni, baromi régi az a 20C. összefoglalóban az is benne van hol találsz magyar/openEU-s legfrissebb 20F fw-t meg hogy hogyan tedd fel. letöltöd, felrakod és onnantól EUR lesz a fw-ben, friss is lesz, ennyi. hátránya maximum garancia szempontból lehet, de nyilván azzal tisztában vagy hogy mivel LG-s garijegyed nincs így LG szervízbe jó esetben is csak fizetős javításra viheted. más régió miatti hátrány ennél a típusnál nincs, vagy legalábbis én még nem tudok róla hogy lenne.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
#07400704 #45357 üzenetére
Felejtsd el ami g-n volt....4X is ilyen volt,de itt már más a helyzet...de végső esetre ott a Kdz...
scampolo84
A fiókok és szinkronnál a gmaileknél nézd meg, hogy be van-e szinkronizálásra a g+(ha több címed van mindnél)kapcsolva...az is beragaszthatjaDanny356 és mindenki más!
Én kipróbáltam és faxa!!!!a térkép animálása király!van 3d és minden térkép letölthető offline használathoz csak be kell reggelni(faszbukkal is lehet). 2 dolog hiányzik belőle: magyar menü(na bumm),magyar navigációs hang....remélem lesz mihamarabb!DE amit eddig használtam(gogli,navigon,navigator) sehol sincs hozzá sztem,és a tabomon,ami mtk procis olyan vajsima/gördülékeny....próbáljátok ki! -
SztiviVander
addikt
válasz
#07400704 #45351 üzenetére
majd ha legközelebb kérdezek valami, te válaszolsz én meg köszönetképp kioktatlak hogy de az nem úgy van mert én jobban tudom csak azért kérdeztem hogy túráztassalak akkor megérted. nem vagyok mindentudó, nem is válaszolok mindrenre mondjuk már csak a gúnyolódásod miatt sem érdemelnéd meg hogy segítsek...
...de nem szeretném ha abban a hamis hitben élnél továbbra is hogy EU-s a készüléked, még ha ez nem is teszik.
AAER = Arab emirátusok, BK = black
és bár feltételeztem valamelyik linket legalább ismered ha már ennyire biztosan állítasz dolgokat de azért itt a másik LG-s link ami nincs benne az összefoglalóban de beszédesebb:
http://csmg.lgmobile.com:9002/svc/popup/model_check.jsp?esn=354198060740812
lásd buyername. az én imei-nél ez HUNGARY. és nem tudom mit kell ezen megsértődni, nem EU-s akkor nem EU-s. max kicsit kamuzott az akitől vetted. és akkor most mi van? működik? működik. problem? -
SztiviVander
addikt
válasz
#07400704 #45343 üzenetére
akkor nézd meg az imei alapján hogy hova készült a készüléked, aztán ha az is afrikai régiót ír akkor lehet hogy az LG is rosszul tudja
viszont ha ennyire tiosztában vagy vele hogy melyik fw-mit jelenet akkor miért kérdezel? az ország kód meg ott van a dobozán ahogy fentebb írták. vagy nincs doboza se?
-
Tybike81
őstag
válasz
#07400704 #19257 üzenetére
Mert a másik telót eladtam ami előtte volt. A telefon munkaeszköz nekem. G2-t szerettem volna de vasárnap este nem találtam, és venni kellett egy telót. Ennyi a történet! Semmi bajom vele, szuper a készülék, gyári garos, de G2-t szeretnék. Ami meg lett volna gagyi garanciás volt
-
h3lios
addikt
válasz
#07400704 #19238 üzenetére
Nekem is ez lett volna a legkényelmesebb, de ha nincs rá idő, akkor nincs rá idő.
Egyébként, mint azt már fentebb is említettem pont a prémium mivolta miatt mondta is az ismerősöm, hogy illendő lenne megcsinálniuk. Mert egyébként, ha egy galaxy y kijelzőjével lenne ilyen akkor szarnék is bele, mert 10k-ért mit várjon az ember. De mivel alapból drága hivatalos garanciával vettem ráadásul még biztosítást is kötöttem rá, mert elvárható, hogy tökéletes legyen.Egyébként nagyon elborult dolog is megfordult a fejemben, ha netán nem csinálják meg csak a kijelzőt kell betörni és a biztosítás keretében javítják. Viszont ez a megoldás tőlem túl barbár lenne. Az meg a másik, hogy már akkor a szívemhez kapok, ha egy picit instabilabban áll a kezemben.
-
h3lios
addikt
válasz
#07400704 #19234 üzenetére
Ha Pesten laknék első dolgom lenne, de sajnos vidékről egy oda vissza út költsége 5k felett van. És azért ez nem kis összeg, főleg ha közlik veled, hogy a probléma nem garanciális. Egyébként az amúgy két hetes várakozási idő sem kevés, de legalább nem kell érte fizetned. Viszont benne van a pakliban, hogy két hét után tudod meg hogy semmit nem csináltak a telefonoddal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest