Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz
vadászcsiga #28294 üzenetére
Nem, de a kamera nagyon sokat javul.
A normál mód is jobban fókuszál, és a vaku segít benne, amit hiányoltak régebben sokan. Sokkal jobb képeket lő.
Engem a videó annyira nem érdekel, keveset videózok ezzel a telefonnal.
Egy szűk tárhellyel rendelkező telefonban amúgy is parasztvakítás a 4K lehetőség szerintem. Egy meccset sem tudnál felvenni vele.
Inkább érdekesség ez, mint hasznos.Viszont a jó fénykép, az kell nekem.
-
negroo
aktív tag
Sziasztok. Ma vettem egy LG G2 és szeretném root olni. Most frissitettem fel erre: 4.4.2 kernel. 3.4.0 szoftver verzio: D8022b-EUR-XX Ezt szeretném rootolni és recoveryt, hogy biztonságban tudjam a telefonomat köszönöm
Próbáltam rootolni, de a leírás allapján nem tudtam sajnos.
-
premete
veterán
válasz
vadászcsiga #28296 üzenetére
De, telepítős.
-
Azharel
aktív tag
válasz
vadászcsiga #28294 üzenetére
Itt egy mod , elvileg sokat javít a hangon. Én nem próbáltam mert engem nem érdekel, de a fejlesztő ígérte diktafonra is a fixet valamikor.
-
gusthy
veterán
válasz
DroiDMester #28288 üzenetére
Onnan, hogy azt írtad, hogy mivel 4.4.2, KK baseband kell neki.
De nem így van : azért kell neki, mert stock 4.4.2 alapú .
Mivel nem ismeri mindenki ezt a ROM-ot, ez messze nem egyértelmű akárkinek, aki erre jár.
Holnap valaki elolvassa azt a bejegyzést, és már félre is lett vezetve.@Cyrdan: téglát nem csinálsz, csak a rotation sensor nem fog menni.
-
Crydan
senior tag
válasz
DroiDMester #28288 üzenetére
Csak gondoltam megkérdezem, jobb biztosra menni, mielőtt téglát csinálok a G2-ből
-
-
Crydan
senior tag
válasz
DroiDMester #28281 üzenetére
Akkor vagy tegyem vissza a CloudyFlex 2.0-t és arra ezt a modemet, vagy a CloudyFlex 1.4-hez tegyem fel, amit adtál?
-
-
apaszka
veterán
válasz
Looserke #28267 üzenetére
(#28266) Rolly
Csak ROOT kell,mert sima telepítős! [link]
Először a legfrissebbet raktam fel,de aztán az egyel előbbit. Abban kicsit több a cucc,és bug mentes. Az új kicsit macerás,mert pár dolgot nem jó helyre másol. A 3.3 viszont jó elsőre is,és csak telepíteni ,és újra indítani kell.
Készít mentést is ,így vissza is állítható . -
gusthy
veterán
válasz
DroiDMester #28281 üzenetére
Azért ezt pontosítsuk, 4.4.2 stock alapú.
A 4.4.2 AOSP alapú romok alá JB, vagy módosított KK baseband kell. -
BMS
őstag
Azt hogy lehet megoldani,hogy a play zenében egy helyen legyen az összes zene? Számítógépről egy mappába felrakom(ott a winamp a lejátszóm) és azt írja,hogy nem biztos,hogy le tudja játszani de felrakom és a teló simán lejátssza csak van kb 50 zene de azt 3 féle mappából tudom elérni és lapozgatnom kell köztük ahelyett,hogy csak görgetnék fel és le..ezt hogyan lehet megoldani?
-
RomiJosy
aktív tag
Folyamatosan olvasom a topikot,többet vagyok itt,mint a facén.
Én is meg vagyok elégedve a telefonnal,nekem sem mondta még senki,hogy nem hallja rendesen a hangom.
A videó képminősége telefonhoz képest kiválló,biztos van olyan,ami jobb. A hang felvétel lehetne jobb,de a "boldog születésnapot" végig érthető a nővérem születésnapján,nem akarok vele koncerten 5.1 en rögzíteni. Ez persze csak saját vélemény mint ahogy a ti véleményetek a szar jelző. Szó szót követ,nekem megteszi.
Aláhúzza a szöveget írás közben. Hmm. Nem értem ezt sem,miért baj?
Szerintem minden mobilnak vannak erőségei és gyengéi,minden felhasználónak más a fontos. Hálisten mielőtt megvettem a g2-t nem volt ennyi rossz vélemény,mert lehet,hogy meggondoltam volna a vételt és most almáznék valahol a sarokban -
válasz
Crydan #28279 üzenetére
a CloudyFlex_2.0 az 4.4.2 es rom szóval ahoz ne JB Modem -et tegyél fel!
Tedd fel ezt V20C és jólessz!
-
válasz
Bubukain #28215 üzenetére
Ha csak a Furnace KEREL -el van gondod! Akkor nem kell teljes ROM -ot cserélni!
Feltettem a STOCK KERNELT! => LG-G2_V20C_DM-Rom_STOCK-KERNEL.zip
MD5: e008ab5a46b59d7d7d0c02d5fd736dac
Recovery -ből telepíted, a végén nyomsz egy: Chace & Dalvik WIPE -ot majd restart!
-
Crydan
senior tag
Hello!
Volna egy kis problémám, felraktam a CloudyFlex 2.0 ROM-ot, nem ment az orientation, visszaraktam a CloudyFlex 1.4-et, azzal sem ment, felraktam újra a komplett rendszert semmi (Cache, Dalvin Cache, System törlése), több fajta TWRP-vel, semmi. Felraktam a 4.2.2 modemet, azzal sem megy. Nézem az Androsensor-ban a giroszkóp működik, de a rendszert nem forgatja, és a kalibráció sem megy. Valakinek van tippje?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
apaszka #28241 üzenetére
Már tényleg nem értem, mi a jó büdös franc lehet a Te készülékeddel.
Szerintem, ami benne van diktafon arra pont jó, hogy egy beszélgetést rögzítsen elfogadható minőségben.Az iphone 5s telefonom sem tud jobbat, sőt az asszony folyamatos nyaggatása miatt, vettem egy Galaxy S5-öt 1 hete neki, amitől egyáltalán nem dobtam hátast, most az előbb direkt kipróbáltam ezt is, szerintem "rosszabb", mint amit az LG produkált, mert valami néha sercegett. Az LG meg elég tiszta lett. Az az S5 kimondott női telefon, főleg fehérben, tiszta buzis. Viszont nincs az az érzésem, mint az Lg-nél, hogy ki akar pottyanni a kezemből, mert k..va csúszós...
Nekem még sosem mondták, hogy nem hallanak, pedig k sokat pofázunk, pont ezért vagyok az All‑In XL díjcsomagban, de még ezt is túlszárnyalom állandóan.
Szóval, valami a Te készülékeddel van.
-
jhos910
senior tag
Sziasztok!
Az alkalmazás frissítővel van bajom, nem akar lecsendesedni.
Mindent frissítettem de nem ereszt....
Remélem meg tudjátok nézni a képet, telefonról küldtem.
[link] -
-
SzlobiG
félisten
Úgy néz ki a fagyás probléma megoldódott töröltem a böngésző adatokat kemény 140mb volt. Azóta nem fagy.
-
válasz
DroiDMester #28166 üzenetére
Mobilfelületes témádra reagálva ugyanígy gondolom én is.
Zavaróan fapados, még a hozzászólás dátumot se mutatja. Amint új böngészőt telepítek és meglátom, hogy így tölti be az oldalakat, kétségbe esve görgetek a lap aljára a "Teljes oldal" gombot keresve.Csak nem mertem én magam válaszolni, múltkor én hoztam fel ezt a témát.
-
apaszka
veterán
válasz
DroiDMester #28078 üzenetére
Én is tuningoltam kicsit a kamerán! camupdate3.2a.apk adtam neki !
-
jilian
addikt
Recovery-ben mire kell nyomnom, hogy legyalulja az SD-met?
(persze a recovery maradjon!!! mindent OTG-ről telepítek!)
Van olyan mappa- fájl amit azsem tudok törölni, se gépen se sehogy!
-
BMS
őstag
állítólag van valami alli vagy alle külföldi oldal ahol lehet rendelni csak nem tudom hogy kell leírni
-
kisgergely80
tag
válasz
jaffa 2843 #28249 üzenetére
Hát, nekem az 1tb-os hdd-n van 600gb és hibátlanul kezeli, ráadásul ntfs a fájlrendszer. Mondjuk ez adapteres, nem pendrive. Lehet, hogy a pendrive a hibás.
-
Petyb00
aktív tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben egyre több ismerősöm panaszkodik hogy rosszul hallanak amikor telefonon beszélünk.
Korábban nem volt ilyen gondom, legalábbis senki sem panaszkodott, a telefonálási szokásom sem változott
Ez most hiba vagy normális, hogy ha kicsit eltartom a számtól akkor már mintha veremből beszélnék?
Esetleg van valami funkció ami miatt ez van? Valami zajszűrő ami ezt csinálja?
Lehet ezt valahogyan orvosolni?Köszi,
P. -
szoja
tag
Szia,
Gyári fólia nekem volt rajta, de technikai paraméterekkel teleírva, így az első bekapcsolás előtt le is vettem róla. Nekem a hátlapot és az oldalát védő tokom van, ilyen. Ebay-ről beszerezhető, csak sokat kell rá várni. MO-n nem tudom, van-e forgalomban. Nekem nagyon bejött, enélkül nem is merném használni, annyira csúszik a telefon.
-
válasz
jaffa 2843 #28248 üzenetére
Leszedtem a sok zenét, most működik. Csak 4 évad south park van rajta jelenleg.
Az lehetséges, hogy ha több, mint 16 GB anyag van a pendrive-on akkor behal a dolog?
-
Valaki járt már úgy, hogy az otg pendrive befagyasztotta a telefont? Rápkoltam egy rakat zenét a pendrivera, de amint felismeri a tárolót kifagy minden, csak restart működik. Próbáltam FAT32 és exFAT fájlrenszerrel is. Eddig működött a pendrive, amíg nem volt rajta sok cumó.
-
BMS
őstag
Sziasztok
Tegnap óta vagyok g2 tulajdonos
szeretnék venni hozzá 2 tokot. Az egyik olyan ami az egész telefont fedi(képernyőt is,tehát csak belecsúsztatom és kész). A másik meg olyan ami a hátlapot és az oldalát a jobb fogás érdekében(valami mintás hátulja legyen). Hol tudok ilyet beszerezni?
2. gyári fólia nektek sem volt rajta?
-
tabascow
csendes tag
Üdv Mindenkinek,
hamarosan én is G2 tulaj leszek, a segítségeteket kérném:
- Mo-on nem forgalmaz senki Spigen SGP Steinheil fóliát G2-re?
(tudom ebayről rendelhető)
A Spigen Slim Armor tok ugyanis van pesten több helyen is,
de fóliát még nem találtam... -
noxon
őstag
Ezt az immersive mod nevű appot a playről használta már valaki? Én feltettem, ráerölteti bármilyen progira a teljes képernyőt, de sajnos nagyon sok progi így bugossá válik
Ja és a kezdő képernyőt is teljes képernyőssé teszi, eltűnik ideiglenesen a navbar és statusbar... aki használta az nem tudja, hogyan lehet kikapcsolni ezt? -
apaszka
veterán
válasz
premete #28238 üzenetére
Én nem profi diktafont várok el belőle! De az nagy kérés lenne,hogy pl KE970 szintjét hozza? Vagy egy GT540 ét?
Nekem az is jó lenne,és ha telefonálok,akkor ne haló-haló-zzanak a másik oldalon,hanem értsék mit mondok!? Ez nem nagy elvárás egy telefontól ugye?
És kérném akkor a tisztelt LG-t hogy ne vakítson a videó felvétel minőségével,ha egyszer szar! Ez a vevő megtévesztése,ami már ugye büntetendő még itt ebben a putris országban is! [link]Na de nem offolom már szét ezt a topikot!
Lépek inkább pár napra megint!Bocs mindenkitől,elsősorban tőled
premete -
akooos
veterán
Nekem volt Lumiám már és nagyon baráti az UI, de rohadtul hiányzott a droid személyre szabhatósága és támogatottsága. Kevesebb app van windowsra még mindig, hiába növekszik a piac. Zene témában nem tudok hozzászólni, nincs erősítős fülesem meg drága sennheiserem, de nem szólt sokkal rosszabbul, mint a g2
Én inkább 1020-at vennék, ha már fotó a lényeg -
premete
veterán
válasz
jooker82 #28236 üzenetére
Én inkább azt a magyar mentalitásban gyökerező vakhitet okolom, amely mindent elhisz amit a politikusok mondanak, vagy bármilyen marketing duma hirdet.
Így erről a szerencsétlen G2-ről is sokan azt hiszik, hogy professzionális diktafon+ CNN-nek bedolgozásra alkalmas, éjjellátó videokamera, Alienware játékgépet helyettesító számítógép + Canon EOS 1D egyben. -
-
zack
nagyúr
válasz
jooker82 #28233 üzenetére
Nincs vele bajom továbbra se. De sokat beszélek, és néha kényelmesebb lenne nem bekapni a mikrofont.
Az auto fényerővel sem vagyok teljesen kibékülve, bár működik, ahogy ez a röpke pillantás is elég hektikusan üzemel. Van hogy nézem, érzékeli, de ugyanúgy lekapcsol a kijelző. Ilyen bakik még Samsungnál sem voltak. -
jooker82
nagyúr
Tavaly ugyanúgy éltették a tesztirók a G2 kameráját,mint most a Pro 2-ét.. Fél év eltelt,ez van,jobbat kellett kiadniuk. Bár sok különbséget én se látok.Amelyik képeket eddig láttam,mind tetszett.
Zack: Mindigis azt mondtad,hogy a G2 is hibamentes..Te éltetted eleinte legjobban.Akkor,hogy is van ez?
-
zack
nagyúr
válasz
gusthy #28231 üzenetére
Tény, hogy közel kell tartani a szájhoz, mert nem erősít eléggé a mikrofon erősítő. És ez Android verziótól független. Sanszos egyébként, hogy én is váltani fogok. M8 felé kacsintgatok...Csak még túl drága. 178k környékén tudnám megvenni, ennyit meg nem ér nekem. A One problémamentes volt, ha az M8 is ilyen lesz, és lemegy 140k környékére, akkor szerintem kipróbálom. Azt viszont kétlem, hogy az LG-vel fogom folytatni.
Nem azért, mert nem jó, hanem pont az ilyen "elolcsózom" hozzáállás miatt. -
sefan67
aktív tag
-
P3Dr0
senior tag
lecs@ : En a 1020 fele kacsintgatok a xenon vaku miatt. Regen volt sony ericsson (mar elfelejtettem a tipusat) azon is villano vaku volt es marhajo kepeket csinaltam vele. Nekem is hasonlo a felhasznalasi terulet ugyhogy lassan de biztosan kovetkezik a valtas.....
apaszka : igazad van! En irtam LG mernoknek aki build.prop ot finomhangolta JB-ala es meg arra sem meltatott,hogy valaszoljon. Irtam a Sved LG-nek ott azt tanacsoltak,hogy hasznaljam az audio zoom uzemmodot azzal jobb lesz.(nem jobb). Aztan viszza mentem a boltba reklamalni,hogy ez igy egy kalap szamoca akkor majdhogynem kinevetett a srac es kozolte ez ilyen szar nem lehet vele mit tenni. (oke itt 3xxx SEK nem nagy penz de akkor is nekem faj,hogy nem jo).
Aztan a koreai LG oldalon felvettem egy hibajegyzeket (trans.google is my friend) na azt is lesz@rtak.
Vegezetul szerhekkeltem a build.prop ot amivel a felvetel nem rossz de ZAJOS! Es itt kezdodik az aggodalmam ugyanis az LG azert teszi bele ezt a zajvagot mert a mikrofon erosito GAGYI! Leirom ujbol GAGYI! Olcson akartak kijonni ez lett a vege......
Ahogy latom az LG jovore nezve sem valtoztat a politikajan majad nehol a hulladek hardware amit bena szoft, megoldassal probalnak kozmetikazni.
Es emelle majd adja a lovat a sok webes teszt oldal pl. a G pro 2 video teszt amit irdatlan zajos helyen teszteltek hogy a gyanutlan ne hallja,hogy vacak a hang.Most ha megyek magammal van velen egy JVC video kamera es a telefonnal max fotozok..... sz@r ez igy
-
dani993
senior tag
Na utánaolvastam külföldi fórumokon, van akinél könnyen karcolódik, van akinél karcmentes.
Gariba cserélik a lencsét.
-
dani993
senior tag
Érdekes..3 hetes, kb a mackónadrág zsebén kívül mást nem látott. A kijelző karcmentes fólia nélkül. A lencsén meg össze-vissza karcos. Biztos hogy jó szögből nézitek?
De amúgy a képeken ez nem látszik meg, ahogy semmilyen más telefonomnál sem látszott a képeken ha karcos volt a lencse
-
gusthy
veterán
Felraktam Carbonra ezt a Furnace kernelt, érdekes dolog történt. Szépen működik, de valamiért a SwiftKey-t újra kellett telepíteni, hogy menjen.
Fura, hogy pont ezzel van a baj, a gyári KK is pont a SwiftKey miatt nyöszög minden rebootkor.@dani993: Nekem nem karcos, egy karc sincs rajta.
-
dani993
senior tag
Amúgy nektek is tiszta karc a "megkarcolhatatlan" zafír kameralencsétek?
-
apaszka
veterán
Igazad van.
Én elég sokat leveleztem az LG-vel a témában.
Pár napja feladták, és semmi válasz nem érkezik.
Azt hiszem a nyilvánosság elé viszem a hibáit a telefonnak. Mivel csak vakítanak, és semmi érdemleges javítást nem tudtak készíteni.Megérdemlik sorsukat.
A valóság, hogy az LG felső kategóriás telefont csak hardveresen tud összerakni!
A mérnökeik viszont gyengék, és hibát hibára halmoznak, így a telefon nem hozza azt mivel eladják a reklámokban.
Készítsenek tévét, klímát, háztartási gépeket.
Telefonban, meg közép, és alsó kategóriást.Azért nekem ne magyarázza meg senki, hogy egy nyolc éves telefon különb hangfelvételt készít, és ez természetes.
Ez miatt hordjak mellette diktafont, és mivel telefonálni sem lehet vele, legyen nálam egy régi nokia?
Ez meg olyan szép, és csak tapogassam, mert másra nem jó.
Ez a csúcs mobil az LG-nél?Bocsánat az írásért?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
laca.1 #28213 üzenetére
Én egyből csináltam egy maps keresést,amivel lejött a holdak helyzete és a GPS test mire elindult megvoltam...viszont nekem is úgy tünt,hogy a Glonass-t nem használja(földgömbön jelzi háromszöggekkek a glonass-t és piros,ha használja is)...de mind1 ha jól müxik(4X-en is tökéletes volt,pedig azt is szidták)
-
Bubukain
senior tag
válasz
DroiDMester #28109 üzenetére
feltettem tegnap este a romodat a telómra.
egy gond volt csak hogy a superSU bináris nem telepítődött, manuálisan kellett recovery-ből telepíteni, utána volt root jog is.
Illetve amit észrevettem, hogy ezzel a kernellel gyorsabban merül a telefon mint a gyárival.
így én igényt tartanék az általad ígért gyári verzióra"Ha van rá igény csinálok Full szűz V20C -t amiben semmi módosítás nem lesz, csak annyi hogy van root + recovery! aztán mindenki úgy gyomlálja ki ahogy akarja!"
Köszönöm
-
Lecs@
addikt
Az akkuban jogos amit írsz. G2 akksi ügyileg jobb. De mit is várunk ? Hülye lett volna LG megpakoni az N5 - t még bivaly akksival is. Kevesebb G2 fogyna. 1520 ? Hmm... Nem tudom. Amíg nem lépek át egy határon, nem tudom meg mi van a másik országban
Lehet imádnám, lehet másnap adnám el, mert hánynék tőle. Nem tudom, meg akarom-e tudni..De tény, a kamerája nagyon kéne...
-
zack
nagyúr
Nekem is fontos a kamera rész, pláne most hogy februárban megszületett a kisfiam.
Tény, hogy videó részt kevesebbet használom egyelőre, mint a fényképezőt, és amíg ez dominál, a többivel nem foglalkozom.A 1520 számomra félkarú óriás, mert hiába jó a fényképező része, ha a rendszer ami alatta van nem jön be Androidhoz képest. N5 képeit nem láttam még, de az az aksi a mindennapokban vállalhatatlan erősebb nyúzás mellett. Hiába csinál esetlegesen jobb képeket.
mod: De egyébként lehet teszek majd egy próbát én is a 1520-szal.
Hardver jó, az új rendszer meg csak alkalmazkodás kérdése. 132e bolti garival (Part Nero), és ha 95-100k-.ért elmenne a G2-öm, akkor azt a 32-37k-t akár meg is érheti. Kérdés a zenei része...Nem tudom milyen.
Ez legalább annyira fontos nekem mint a képalkotás.
-
Lecs@
addikt
Megszokom, vagy megszököm. Beton stabli, az tuti. Nekem a kamera, navi, telefonálás, zene, és a mailkliens a legfontosabbak egy telónál. És hogy ne legyen IOS vagy BB illetve Symbian. Elvileg 1520 - tól mindent megkapok maximálisan. Engem nem érdekelnek androidos widgetek, meg asztal személyre szabhatóság sem. Max ha nem jön be, eladom
-
ferrari1
őstag
A KK-ben javítottak az automatikus fényerő reakcióidején?
-
morphin
tag
Hello!
Fent írta egy kolléga, hogy eladó a G2-je amin Telekomos KK van.
Enyém is Telekomos, de független 10E van rajta. Jelenleg azt mondja, hogy ez a legfrissebb és nem enged OTA-n frissíteni.
Ha visszarakom a Telekomos 10B-t akkor OTA-n lefrissíti magát vajon? Vagy akkor egyből egy független KK-t toljak fel?
Van valakinek tapasztalata a tékomos KK-val, tele van szemetelve az is, mint a 10E?
Bocs a sok kérdésért, de olvasni abszolut nincs időm és csak egy megerősítést kérnék.
Köszönöm! -
Lecs@
addikt
Természetesen telefonnak nem kell több.Ez az én hülyeségem megtalálni a legjobb kamerát. Mert rengeteget fotózok. És kompakt nincs nálam sosem, amikor kéne. Eddig Androidban N5 a legjobb fotó téren nekem. Z1 - en gondolkodtam, de lebeszéltek. Lehet picit megnézek egy Lumia 1520 - at is
Amúgy a videóknál nagyobb a baj G2 - nél, mint a fotóknál.
-
zack
nagyúr
Itt vannak a tegnapi képeim a Szent István Bazilikáról... Sajnos a fényviszonyok nem voltak teljesen ideálisak, de szerintem nem lettek rossz képek.
Nem tudom miért forgott el, pedig az eredeti az állókép...Fordítsátok meg.
mod: Eredeti méretben azért vannak hibák, talán JB alatt kevésbé volt mosott teljes méretben. De ez KK alatt még változhat, mert ez csak szoftveres gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motoros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- További aktív témák...
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest