Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
Hudsonka93 #458 üzenetére
-elemek ki - 5 perc - elemek vissza (akkor lépj tovább ha még nem jó)
-home+back egyszerre megnyomni 5 másodpercig
-TV 2 perces áramtalanítása
-'Gyors indítás: ki' -
alaves
addikt
Ne várj a számlára, nekem már rég kicserélték a kijelzőt, mire hetek múlva megjött a Vodafone számla, mert kértem a garancia miatt. Bejelented (hátsó címke fotó + hibaleírás) az LG ügyf.szolg.-nak, az adatbázisukból azonosítják, hogy hazai vétel. Pótlólag majd elküldöd a számlát, mint én.
-
alaves
addikt
Az 'eredeti' hangmódnál tudsz equalizert állítani. A C1 hangja igencsak jó a mezőnyben, az AI-hang pro a legtöbb formátumnál képes optimális hangot előállítani, de azt hallani, hogy az atmos-hoz optimalizálták.
Ezen túlmenően, ha nem kell túl nagy hangteljesítmény akkor azért lényegesen jobb sztereo hangot adhat a 3,5mm jack-en keresztül pl. egy Logitech Z533.
De lehet menni az egekig HDMI-n keresztül. -
alaves
addikt
PC-n sem lehet Dolby Vision-t lejátszani még mp4-ből sem (a Microsoft csak TV app-okban saját Microsoft Store Dolby Vision Extensions-al és HEVC Video Extensions-al támogatja).
A többi PC-s op.rendszeren nem tudom.
Egyébként a Panasonic OLED-ek sem támogatják a DV-s mkv-t. A Samsung QD-OLED pedig alapból nem támogatja a Dolby Vision-t.
A Sony és Philips OLED-eken sem lehet integrált lejátszóval DV-s mkv-t lejátszani, viszont az androidTV miatt pl. JustPlayer-el megy. -
alaves
addikt
-
-
alaves
addikt
Mindenképpen érdemes 5 GHz wi-fi-re áttenni. Nálam PC-ről serviio-val a DV filmek is beletekerhetők (mp4, ts). A belső lejátszó mkv-ból HDR-t tud kiolvasni, a DV adatot nem.
Beletekerés kapcsán időnként hibás fájl vagy kódolási hiba esetén szokta kiírni, hogy "ez a funkció nem elérhető", de ez nagyon ritka (ezeknél a fájloknál pl. a PC fájlkezelője sem tudja kiolvasni a 'hossz' adatot). -
alaves
addikt
C11-fekete hátlap-single tuner (1x DVB-T2/-C/-S2)
C12-fehér hátlap-single tuner (1x DVB-T2/-C/-S2)
C17-fekete hátlap-Twin Triple Tuner (2x DVB-T2/-C/-S2)
C19-fehér hátlap-Twin Triple Tuner (2x DVB-T2/-C/-S2)
(Elméletileg C17/C19 legalább egy minőségi kategóriával jobb kijelző.) -
alaves
addikt
Relé kattanás az természetes az LG-nél. Kikapcsolásnál vagy azonnal, vagy 7 perc múlva (ha összegyűlt a következő 4 üzemóra és lefut a kompenzáció). Bekapcsolásnál is ugyan úgy kattan (kivéve ha kompenzáció közben kapcsolod vissza).
Lehet gond a táppal, de egy 2 perces áramtalanítást próbálj, lehet hogy megoldja az újra- indulást. -
alaves
addikt
válasz
XIII Ramses #257 üzenetére
Ez nem telefon, vesztesz a képminőségből. Ha gyerek vagy háziállat miatt hagynád rajta, akkor azt másképpen célszerű megoldani.
-
alaves
addikt
válasz
robroy7919 #255 üzenetére
[link] nekem is ez van, innen, 'in-start'-al belépsz (0413), megnézed, 'exit'-el kilépsz, kész (3890 Ft).
-
alaves
addikt
válasz
CrazySouls #251 üzenetére
C1-nél nem jó, mert az új fw-ből kivették az üzemórát.
-
alaves
addikt
válasz
robroy7919 #250 üzenetére
Egyik módszer: [link]
Másik: MKJ39170828 szerviz távirányító -
alaves
addikt
válasz
Radványi #247 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy sok értékes filmet BD és UHD BD minőségben sem adtak ki nálunk (illetve nem ezekhez a verziókhoz készült szinkron), ezért 'streaming' szolgáltatónál sem érhető el. A sztrímingesek nem fogják soha 'rábuherálni' a magyar szinkront. Ezek a filmek nagy felbontásban továbbra is csak a magyar rilízek munkájának köszönhetően érhetők el magyar szinkronnal.
-
alaves
addikt
válasz
CrazySouls #242 üzenetére
Ez azért van, mert sok fogy belőle, és az a pár háklis ember (én is
) jelzi is ezt a fórumon. Annyi, hogy most már csak evo (WBE) kijelzőkkel szerelik, amely jobb.
-
alaves
addikt
válasz
FehérHolló #131 üzenetére
A prémium kategóriában (pl. Nakamichi) nem volt jellemző régebben, márpedig az OLED TV annak számít.
-
alaves
addikt
"15-20mbps es bitratáju filmekhez értelmetlen az OLED."
Pontosabban, annak célszerű OLED-et venni, aki pl. egy sima SD TV adásnál is jelentősen jobbnak látja a képet az LCD-nél (pl. én is).
Azonos módon pl. a hangrendszer kapcsán, fölösleges több százezerrel többet költeni annak aki nem hall az elköltött pénzzel arányos jóságot (már sajnos pl. én).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE65QN90DAT) 165CM NEO Q-LED 4K SMART PRÉMIUM ..AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN85B) 190CM NEO QLED SMART PRÉMIUM LED TV! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65Q65C) 165CM 4K Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65LS03TAUXXC) 165CM 4K SMART Q-LED FRAME PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN800B) 190CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest