Új hozzászólás Aktív témák
-
Bravo198
tag
Szombaton szereztem be egy C1-et, én is azt vettem észre, hogy a belső lejátszója nem Dolby Vision-t ír ki, hanem HDR-t, DoVi release esetében, ha az mkv-ban van. Próbáltam egy mp4-et, annál ment a DV.
Valahogy ki lehet csikarni belőle a Dolby Vision-t mkv-val? Külső media play-errel menne?
Netflix alatt megy a DV is. -
SütiGTi
senior tag
Köszönöm mindenkinek!
5GHz WiFi-n használom, LAN-ra csak kíváncsiságból rádugtam és láttam, mennyivel lassabb.
Serviio-t próbáltam megcsinálni, elég későn lettem kész este, de már indexelte be a tartalmat, nem volt a leggyorsabb de próbálom ma majd ha hazaértem megnézem rendesen.
#306lala666
Plex-ből csak egy nagyon régi verziót találtam a NAS-omhoz. Sajnos nem mai és egy régi verzió ment csak fel rá, de ma még azt is átnézem jobban estére, TV-re feltettem és elég barátságos a felület, a régihez képest(nagyon régen próbáltam és akkor nem tetszett)
#307Gorgonka
Emby-t is feltettem a NAS-ra csak a konfig oldal valamiért nem tölt be, kértem egy kis segítséget a QNAP csoportban, mert nem értem mi a baja, de kíváncsi vagyok mert láttam róla pár videót, hogy is fest és nagyon szimpatikus lenne.Philips androidos tévém volt előtte, azon KODI-t használtam, az nekem nagyon szimpatikus volt, és neki nem kellett servert telepíteni a NAS-ra
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest