Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorgonka
aktív tag
Érdekes, hogy többen is írták, hogy gondjuk van a kábellel és inkább wifiznek. Én kábel párti vagyok, most is azzal csatlakozik a C1 és simán néztem már 4K DV filmeket is az Embyvel. Nem volt gond. Mondjuk sebességet nem mértem, csak néztem a filmeket.
Remélem sikerül összehoznod. Az Emby tényleg nagyon frankó. Sokáig használtam én is a kodit, jó volt persze, csak most már vannak jobb lehetőségek is. -
Gorgonka
aktív tag
Én az Emby-t használom már jó ideje. Már az előző TV-men, egy androidos Sonyn is azt használtam. Nekem nagyon bevált, igaz nekem egy linuxos gépen fut az Emby Server. Nem tudom, hogy a NAS-od támogatja-e? Ha igen, akkor mindenképpen ajánlom a kipróbálását. Csak bemásolod a fájlokat a megfelelő könyvtárakba és az Emby letölti a meta adatokat meg minden. Olyan, mint egy házi Netflix
Az androidos app jobban tetszett, a WebOS-es szerintem nem annyira jó, de azért használható. -
alaves
addikt
Mindenképpen érdemes 5 GHz wi-fi-re áttenni. Nálam PC-ről serviio-val a DV filmek is beletekerhetők (mp4, ts). A belső lejátszó mkv-ból HDR-t tud kiolvasni, a DV adatot nem.
Beletekerés kapcsán időnként hibás fájl vagy kódolási hiba esetén szokta kiírni, hogy "ez a funkció nem elérhető", de ez nagyon ritka (ezeknél a fájloknál pl. a PC fájlkezelője sem tudja kiolvasni a 'hossz' adatot). -
Radványi
aktív tag
Nálam jelenleg van Netflix, HBO MAX, Apple TV és Prime Vodeo is. Én elégedett vagyok azzal a minőséggel amit nyújtanak, azzal együtt, hoyg azért számítok a fejlődésre is.
A NAS is csak azert van mert sok minden mast is tarolok rajta illetve, mivel a szolgáltatók kinálata valtozik ezert a gyerekek kedvenc meséi filmjei ott vannak tárolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest