Új hozzászólás Aktív témák
-
SütiGTi
senior tag
Köszönöm mindenkinek!
5GHz WiFi-n használom, LAN-ra csak kíváncsiságból rádugtam és láttam, mennyivel lassabb.
Serviio-t próbáltam megcsinálni, elég későn lettem kész este, de már indexelte be a tartalmat, nem volt a leggyorsabb de próbálom ma majd ha hazaértem megnézem rendesen.
#306lala666
Plex-ből csak egy nagyon régi verziót találtam a NAS-omhoz. Sajnos nem mai és egy régi verzió ment csak fel rá, de ma még azt is átnézem jobban estére, TV-re feltettem és elég barátságos a felület, a régihez képest(nagyon régen próbáltam és akkor nem tetszett)
#307Gorgonka
Emby-t is feltettem a NAS-ra csak a konfig oldal valamiért nem tölt be, kértem egy kis segítséget a QNAP csoportban, mert nem értem mi a baja, de kíváncsi vagyok mert láttam róla pár videót, hogy is fest és nagyon szimpatikus lenne.Philips androidos tévém volt előtte, azon KODI-t használtam, az nekem nagyon szimpatikus volt, és neki nem kellett servert telepíteni a NAS-ra
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nintendo Switch 2
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest