- Fujifilm X
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hővezető paszták
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Radványi #441 üzenetére
Igen, köszönöm, pont a funkcióvesztésre, az általam megszokott kinézet/menü sokszor logikátlan szétbarmolására gondolok..Akkor marad a dokumentáció átolvasása, de bosszantó, hogy még az is olykor előfordul, hogy valóban kikerül olyan dolog, ami megemlítés szintjén sincs benne. Eléggé bizalmatlan vagyok ezzel kapcsolatban már egy jó ideje...
A DTS dolgot elég jól kicseleztem eddig is: Van egy pár db 4K Bluray lemezem van, a legtöbb külföldi kiadványon legtöbbször az angol hangsáv csak DTS formátumban elérhető, de szerencsére a XSX átkonvertálja, eddig nem volt vele gondom....
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
Radványi #325 üzenetére
Igen, az a terv, hogy visszarakosgatom a pénzt, amit elvettem a megtakarításból a TV-re és a PS5-re, hogy nyugodt legyek, aztán jöhet a kalibrálás
.
A monitorom is kalibrálva van, csak az 150 000 Ft volt + a kalibráció egy 10-es körül, már nem emlékszem pontosan. Ez most kicsit jobban zsebbenyúlós volt, de egyetértek veled, egy percig sem bántam meg, nagyon jó TV.
Remélem elmegy pár évig "beégés" nélkül és akkor teljesen elégedett leszek -
Gorgonka
aktív tag
válasz
Radványi #322 üzenetére
Örömmel olvasom, hogy szeptember óta is adja neked, mert akkor még nekem is sok idő, míg "megszokom / megunom"
.
A kalibrálás nekem is tervben van, de elég nagy kiadást jelentett nekem a TV (de éppen megőrült a teljes világ és úgy voltam vele, hogy lehet, hogy 1-2 év múlva már nem is élek, szóval megvettem), szóval nem mostanában lesz kalibrálva. Talán majd Karácsonyra meglepem magam egy kalibrálással... -
alaves
addikt
válasz
Radványi #247 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy sok értékes filmet BD és UHD BD minőségben sem adtak ki nálunk (illetve nem ezekhez a verziókhoz készült szinkron), ezért 'streaming' szolgáltatónál sem érhető el. A sztrímingesek nem fogják soha 'rábuherálni' a magyar szinkront. Ezek a filmek nagy felbontásban továbbra is csak a magyar rilízek munkájának köszönhetően érhetők el magyar szinkronnal.
-
SütiGTi
senior tag
válasz
Radványi #245 üzenetére
Ha lesz végre disney meg netflix meg HBO akkor már majdnem érvényét is veszti a NAS otthon
Akkor hasonló borítóképes médiatárra ne nagyon számoljak? Megleszek szerintem nélküle, csak az úgy tetszett, szépen rendezve volt.
Ezek a streaming szolgáltatók gondlom ki tudják használni a tv adottságait szépen?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Linux kezdőknek
- Medence topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Fujifilm X
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest