Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trak
addikt
Pont ezt akartam írni. Már elég régen vettem a TV-met, akkor jónak számított, akkor azt mondtam, hogy minek kellhet rá 4 HDMI, mára megértettem, már mind foglalt.
Pont egy nagy, semmi extra TV-t keresek legalább 47"-os méretben, olcsón, ez jó is lett volna, de a legalább 4-5 db HDMI sajnos már alap követelmény lenne nálam, így ez a modell sajnos nem játszik...''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
Trak
addikt
Igen, én is gondoltam erre, de ez már csak végső megoldás lenne.
Ezzel még egy plusz eszköz, még egy plusz macera, még egy távirányító... Így is egyre több a műszaki cuccom, ha meg úgyis újat veszek, akkor keresek, választok olyat, amin gyárilag rajta van a 4-5 HDMI.''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
Trak
addikt
1 - számítógép (lehetne médialejátszó is, mindegy)
2 - házimozi
3 - konzol
4 - set-top box
és akkor már nem is tudok mást rádugniHa újabb tévé lenne, akkor lejön a set-top box, de akkor is 3.
Meg lehet oldani másképpen is egy jó házimozi erősítővel (a mostani nem az, régi), de így jött össze most, az még a jövő zenéje lesz.''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
Trak
addikt
Mindkét fentire:
Ahogy írtam, nem túl jó, új a házimozi, nincs rajta HDMI, csak egy, amivel a TV-vel kötöm össze.
Tudom, hogy ha lenne egy új, akkor mindent arra lehetne kötni, és ha új a TV, akkor set-top box sem kéne, ebben az esetben elég is lenne a 2 db HDMI a TV-n, de sajnos ezen most nem fogok tudni változtatni, mert 200-250k a tv, plusz 50-100 között egy jó erősítő most sok lenne.
Szóval fejlesztésekkel, új cuccokkal valóban elég lenne a 2 db HDMI, de ezért írtam az első hozzászólásomban, hogy nekem a mostani felállással kevés lenne.
De most inkább babakocsira költök és nem ezekre...''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest