- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
A minimum méret 40Gb az alatt nem megy a DVR funkció a lm620-on , efelett biztos megy pendrive-al is, ha vagy olyan őrült hogy vegyél egy 64Gb-osat (az árán veszel egy 320-as HDD-t)
És partíciót kezel? Pl. ha egy 500 GB-s külső merevlemezen készítek egy 50 GB-s partíciót az úgy jó neki? (Asszem azt olvastam, hogy nem, de azért bízom benne, hogy mégis...)
-
bla07
csendes tag
Én sem akartam frissíteni, mert olvastam rossz tapasztalatokat, viszont volt olyan premium menüpont aminél azt írta hogy szoftverfrissítés szükséges. Végülis megcsináltam, és a világon semmi hátrányt nem tapasztaltam, kizárólag előnyére változott, ha csak kis mértékben is. (nem kell óriási dolgokra gondolni
)
Én folyamatosan fogok frissíteni, hátha a TV belső lejátszója kap egyszer egy m2ts kodeket...Dezz látsz erre reális esélyt?Nem tudom ki hogy van vele, de engem spec zavar hogy a plex media progi netről frissít nekem a filmekhez borítót, egyebeket. Miért kellene tudnia bárkinek hogy én miket tárolok a gépen? Nem mintha nem lenne minden egyes file jogtiszta és legális
csak nem szeretem. Sot egy saját felvett videóra egy karácsonyi 3D film adatait és borítóját húzza rá
-
japy
őstag
Nekem már alapból a 04.01.73 volt fenn. Utána már frissítettem 04.10.23-ra most meg a 04.10.37-re! Sok változás nem láttam-szinte semmit,de szerintem nem véletlenül adják ki a frissítéseket! A 04.01.73-nál nem volt aktív a picassa alkalmazás ott írta először hogy frissítsek! Utána használható volt.
-
bla07
csendes tag
Működik időközben minden, kösz a segítséget.
Én voltam szerencsétlen az első letöltéssel.
Nálam egy 68 Megás:
Plex-Media-Server-0.9.703.317-d4217ec-en-US.exe
és hibátlanul fut minden.Viszont az m2ts-t így megosztott mappából sem kezeli...pfffffffff
de ha gépről kirakom a képet úgy megoldható.
-
bla07
csendes tag
Valószínű én vagyok nehéz eset, valami éttermi fogyatékos, de nem akar összeállni a mutatvány.
A plex media server töltöttem le és nincs értesítési ikon, ez a lenti ablak jön be. Neked Plex media manager van beépülve a böngészőbe...újratelepítem a plex med servert, hátha ott valamit kihagytam./dl/upc/2012-11/21/409026_sqv0thh4nimjhpyz_plex_2.jpg
-
-
bla07
csendes tag
Akkor frissítek mindent, remélem menni fog. A plex telepítésekor minden összetevőt hagytam,amit fel akart rakni. Délután ezzel fogok kísérletezni.
A legfőbb kérdésem pedig inkább a mappa megosztás, amikben kereshet a TV. Bocs a sok kérdésért, de kissé idegen ez a dolog egy crt tv után. -
bla07
csendes tag
I7 3600, 8Gb DDR3, viszont gagyi a videókártya, valami 64bites 2gigás semmiség, ezzel átvertek sajna
Nem volt sok időm ma foglalkozni a tv dolgaival, de ez a plex dolog aggasztott így elsőre hogy minden alkalommal beáll mint a klinikai halál.
Te mit állítottál be?
Nálam alapban full képernyőn jött be. Amúgy nem wifin hanem routeren keresztül kábelen osztom meg, mert csak G-s a router. -
OldMike
őstag
Két kérdés a FiiO D3-hoz:
- a TV (mondjuk pl. ez az LG 42LM620S) USB portja tud áramot adni a kütyünek, vagy külön táp kell?
- működik-e úgy, hogy a TV hangereje teljesen le van véve (mute), azaz hangerő szabályozástól független állandó erősségű jel van-e az optikai kimeneten?
Nekem elég lenne a 2 csatornás kimenet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VR topik
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest