- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rk
aktív tag
Figy a vita fölös ez igaz, csak nem szeretem , amikor alátámasztás nélkül irogattnak egyesek! Most sajna Te is. 6-7-8 cm káva? Gt50 kb 2 cm, vt50 kb 1,2 cm, tiszta üveg előlap, króm keret.
A háttér világítással interpolált és gyorsított képet most nem komolyan mondod ugye?
Az a 800 -900 sor valósan csak 350-400! Nincs mögötte tartalom, csak amit a tv gondol, hogy szte van. az egész egy interpolált valami.Fogyasztás! Nagyon fontos!
LG 42LM660S: 74,8 Kwh/év
Pana 42UT50: 191 Kwh/évKülönbség 116Kwh, ami 5916 Ft egy évben Pesten). azaz nekem havi 493 Ft omba kerül!
Fűtés! Mind 2 technológia melegszik. A nagyobb fogyasztás miatt a plazma jobban ez tény.
Nightshadow: ez most nem erről szól.
-
Sh4rk
aktív tag
Szia,
már elég egy st50et is megnézni! 210 az ára! és az még csak 900 sort tud!az OLED érdekes lessz!
Mindig a beégést veszik első helyre a csatákban a plazma hátrányára!
Na most nem tudom mit mondanak majd, mert az OLED is beég!
Ráadásul 3000 óra az élettartama. A kék dioda megy ki ilyen hamar!A vastagságával nem lehet vitatkozni, 4mm!
Ha pesti vagy és érdekel küldök priviben egy helyet ahol otthoni körülményk között lehet megtekinteni a plazmákat!
-
Sh4rk
aktív tag
Láttál már ilyet?
Áthallás? ez a betegség mint olyan csak LCD technológiával létezik! Erre nagyon jó példa a samsung összes tv-je!
Egyébként a technológiát firtattam, nem a tv-k típusok (LCD vs Plazma) közti különbséget, azt mindenkinek magának kell eldöntenie!
"csak unom ezt a jó marketinget, hogy : " ez a passzív technológia ára"
Ez nem egy velejáró kis rossz, amit megéri beáldozni, mert annyira jó ez a technológia. Ez csak egy jó marketing!
A villogásról meg annyit, hogy nem a boltban kell nézni a plazmát! 5000W más frekvenciájú világítás mellett.A fényerőt a tv-k már rég korrigálják tehát sötétedés minimális! az otthoni vibrálás szinte észre sem vehető. Ezzel szemben én bárhol állok, látom a tv kicsi felbontását!(gondolom megszoktam a plazmám) De pl amit nem reklámoznak az az, hogy nem forgathatod el a fejed, nem állhatsz fel és állhatsz ki a kép síkjából, fekve nem lehet nézni...meg ilyenek.
Figy az lcd kevesebbet fogyaszt, sokkal. Ez tény! De mondjuk ha filmet nézünk és annak a képaránya nem 1,78:1 hanem 2,39,1 akkor már nem olyan nagy a különbség. Ugyanis ebben az esetben az LCD teljes képernyője fogyaszt, ráadásul ahol a fekete részek vannak ott maximális fogyasztás van, míg a plazma csak a megjelenített részen fogyaszt. De a kevesebb fogyasztás igaz!
amit a tv-től való távolságra írsz csak akkor igaz, ha 720 és 1080 ról beszélünk de itt 300 sor van, tehát igen is látszik.
azt ugye tudod, hogy a 8 pontos betű az 3mm magas ugye?
-
Sh4rk
aktív tag
Ezt most nem mondod komolyan ugye?
A passzív technológia azt jelenti amit az elötted szóló leírt!
Ezen tv esetében nemhogy 540 sor van, hanem 300! This is sparta!Ne mond nekem, hogy nem látod a különbséget mondjuk egy 3D plazma és e között a tv között.
Mondjuk vt50-es széria, vagy mondjuk a gt50 is jó, az 1080-as 3D.
De alap esetben is 1080p mozgóképe van!
Ez az LG összesen 300 sort mozgat 1080 helyett!R-GO: 1080 sor helyett Te csak ezen esetben 150 sort látsz szemenként.
Ha erre azt mondod nem látod, akkor vak vagy!
Van aki nem bírja az aktív szemüveget, de a szem megszokja egy idő után.
És igazából az agy irányítja ezeket a dolgokat. Moziban is kaphatsz fejfájást a 3D-től, és pedig az is passzív.Aki azt állítja, hogy a passzív technológia ugyan olyan jó mint a FullHD3D az még vagy nem látott FullHD 3D-t (nem a samsung féle kamut), vagy az LG-nél dolgozik. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged