Új hozzászólás Aktív témák
-
feketebirka
csendes tag
ez is egy olyan hulladék cucc, amibe a raktáron maradt, már senkinek nem kellő alkatrészeket nyomják bele (proci, ssd ..). kizárólag akkor jó, ha 2-3 böngészőlapot akar kattingálni az ember. mondjuk olyan nagymaminak tuti jó, aki még sosem látott számtógépet, és egy tablet már túl pici neki.
-
Dr. Akula
félisten
Miért Cerka, miért nem Core-M?
-
vimes
senior tag
Egy chromebox-ba mi a francnak i3? Pentium bőven elég 4 GB RAM-mal 'azt csövesz.
-
pmheros
őstag
válasz
macilaci78 #1 üzenetére
Igen így mondjuk körülményes is használni.
Se a bekapcs gombot nem éred el, se a pendriveokat nem kényelmes használni. Szerintem is monitor alatt a helye. -
alevan
őstag
Lehetne kisebb.
Manapság ha mikro PC-t akarnak eladni irodai használatra, kicsi legyen halk vagy passzív hűtéssel. Sallangokat le lehet hagyni (pl. HDMI).
-
PistiSan
addikt
válasz
sketchifun #2 üzenetére
Nekem is nagyon tetszik, a 200dolláros ár vajon a 2gb-os celeronos verzióra vonatkozik?
Ezekre a gépekre vajon mit lehet rakni chrome os-en kívül, egy linuxot kodi-val el tudnék képzelni rajta.
Ahogy látom passzív hűtésű a proci, illetve jó volna tudni hogy a hálózati kártya vajon gigabites vagy csak 100-as. -
sketchifun
senior tag
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, nekem tetszik.
Általános használatra, böngészésre, netezésre kényelmesen elég, és egy külső HDD-vel szerintem filmezni se rossz.
Gyanítom, a fogyasztása sem lehet valami egetverő.
-
macilaci78
nagyúr
Monitor háta mögé is felszerelhető... Aha, olyan monitor olyan talpára olyan konzollal... Pont ugyanilyen erővel lehet felrakni egy 1U magas szervert is egy monitor hátuljára...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android szakmai topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Gamer PC! i7-13700k/32gb DDR5/RTX 4080/1tb SSD/Garancia/Beszámítás/
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3070/3080/3090 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i7-14700KF - RTX 5070 - 32GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest