- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bevásárolná magát az Intel Foundry-ba a TSMC
- Gaming notebook topik
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sellerBP
tag
Sziasztok!
Van egy ilyen notim, pasztaznom kellene lassan. :)
Paszta megvan mar milyet veszek artic mx4 lesz.
Viszont padekkel gondban vagyok. Hany mm-es padek vannak a notiban?
Artic-ot neztem ebbol is 1 mm-es jo lenne? -
Angel2014
addikt
válasz
nemadom-meg #407 üzenetére
írok püt..
-
nemadom-meg
csendes tag
#404: Megnéztem, jó lesz ez. (Már ha fog ez működni normálisan...) Köszönöm ismét!
Ám van itt még hiba bőven, sajnos.
Ami azzal kezdődött, hogy játék közben a gazdájánál fekete képernyő, majd kékhalál. Valami xxx.txt-s log file-ra hivatkozással.
Újraindítást követően ismét kékhalál, de már Nvidia driver-re hivatkozó kóddal. Majd 43-as hibakód, és ismét kékhalál a fentebb említett *.txt log. Itt kerültem a képbe, mert amúgy is érett egy Win10 újratelepítés.
Ami gond nélkül lezajlott, driverekkel, mindennel. Az Nvidia telepítése előtt "fehérre fagyott", majd nagy nehezen elindult. Itt már gyanakodtam a benne levő merevlemezre, hogy esetleg az okozott-e közvetve hibát. Ezt a felületet meglátva, kb. pánikszerű adatmentés kezdődött...Ill. a merevlemez kivétele.
Az Nvidia driver telepítése után jött a fentebb említett 43-as hibakód. Erről néhány képernyőfotót, (második) mellékelek, valamint arról, hogy nem is olyan ritka a hiba. Ez utóbbi ugyan csak két delikvenst tartalmaz (Google fordítóval magyarra fordítva), akiknél szintén váratlanul jelentkezett ez a hiba. Ám kissé belemélyedve nagyon sok ilyen fordul(t) elő.
A bajom tulajdonképpen annyi, hogy nem tudom eldönteni egy csomó fórumbejegyzés -angol- elolvasása után, hogy szoftveres, avagy hardveres a hiba. Leginkább azért, mert szinte a legelején belefutottam abba, hogy "ismert" probléma a Win10 kontra 1060 inkompatibilitási mizéria, plusz a 43-as kód. Ami ugye szoftveres oldalról jelent(ett) bajt.
Ám néhányan pedig hardveres megközelítésből -alaplap csere- találták megoldottnak ugyanezt. Egy kivétellel, aki újra belefutott ugyanebbe. Viszont a többség a szoftveres megoldásokat próbálta leírni. Mivel ezeket teljesen más gépen olvastam, ide nem tudom belinkelni sajnos.
Ami viszont a közös bennük, hogy szinte senki sem állt neki, hogy ez már pedig a tuti jóság volt. Inkább azt jelezték vissza, hogy ez a megoldás sem jó, ill. az a megoldás sem vezetett eredményre.
Ha van közöttetek valaki aki szintén járt így, ne tartsa magába a tuti tipp kulcsát légyszi! Köszönöm.
"Teljesen érdekes", hogy a garancia már erről (is) lejárt, mint nagyon sokaknak, akik szintén tanácstalanok ez ügyben.
Így egyelőre áll a thermal pad project... Feleslegesen nem ruházna be a tulaja.Megj.: amikor megtudtam, hogy mennyi is volt tulajdonképp a szerkezet. Hátttöööö (sic) ...
Nem ezt vártam volna! -
Angel2014
addikt
válasz
nemadom-meg #404 üzenetére
ezt tettem ugyan erre
-
nemadom-meg
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tud nekem abban segíteni, hogy a [kép]-en látható thermal pad-ok milyen vastagok? Két éves laptop került a kezembe, és sehol nem lelem ezt az adatot. Újra kellene pasztázni, de addig nem szeretném szétszedni, amíg nincs meg a hozzávaló.
Előre is köszönöm! -
Angel2014
addikt
Sziasztok a nerve center megszűnt a storéban?
Helyette a Lenovo Vantage van az jó nekünk?
-
Tengri
senior tag
válasz
monsterman #398 üzenetére
Szia!
Köszönöm.
Közben megoldódott a probléma (a Lenovo oldalról automatikusan telepítette), de érdekes, hogy CSAK futtatás rendszergazdaként indítással működik helyesen, normál indításnál hibát ír ki. -
monsterman
újonc
Sziasztok
Valqki tudja hogy játék közben miért nem megy a turbo boost? Vagy az csak akkor megy ha a proci bizonyos százalék fölé megy?
Köszi
-
Tengri
senior tag
Sziasztok!
Akadt egy kis problémám.
Az Y720-at a testvéremnek szeretném adni és legyalultam a gépet. Majd újratelepítéskor a Lenovo Nerve Center (Sense) a Microsoft oldaláról nem tölti le az összes funkciót. Azt írja ki, hogy nem elérhető.
Megkeresésemre a Lenovo a Microsofthoz irányított. A Microsoft meg azt válaszolta, hogy a szolgáltatás már nem elérhető...Valaki tudna segíteni ez ügyben? -
Angel2014
addikt
Sziasztok! Az új nerve centert csak úgy lehet telepíteni,hogy amikor felrakom a gépre utána a maradékot az áruházból tölti le? Mintha a korábbi verzió nem ilyen volt...nem is értem miért így csinálja .vagy én csinálok valamit rosszul?
-
Osz24
tag
Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerni.
Egy hasznalt Y720 ast vasarolnek.Mit erdemes ,és milyen progival, vagy hol tudom megnezni hogy minden rendben van e a geppel!
Elöre is köszönöm. -
Angel2014
addikt
Megnéznétek hogy nvme m2 samsung evo 960 ssdt ti tudtok tesztelni ssd life programmal?
Vagy az us jó lenne bármilyet csam m2 nvme legyen.
Nekem valamiért nem engedi tesztelni.
-
Angel2014
addikt
válasz
kishepi22 #386 üzenetére
szerintem driver ,vagy valami progi fogja..tiszta win 10 telepítés uefiben. és fullra törölném a meghajtókat is.még a lenovo partíciókat is.
Microsoft oldalról letölteném a win 10 legfrisseb buildot [link]és a netet ráengedném..amikor felment az összes driver újraindítod és így csinálj egy tesztet..
De csinálj egy tesztet most a super position benchmarkal is. [link]
-
nbware
senior tag
válasz
Angel2014 #381 üzenetére
Bemé.sz az nvidia vezérlőpultba, majd ott lesz egy olyan, hogy 3d beállítások kezelése és ki lehet választani milyen legyen a globális beállításnál az előnyben részesített grafikus processzor, ott válaszd ki a nagyteljesítményűt, majd a programbeállításoknál meg add hozzá a prgoramot és válaszd ki neki az nvidiát, utána már csak el kell indítanod normálisan a programot, tehát nem kell jobb egérgomb, meg ilyenek, hanem csak rákattintasz kettőt a ballal
Ha így sem megy, akkor meg a windowssal lehet valami gebasz, ha játék alatt megy normálisan.
-
Angel2014
addikt
Csak ezzel sikerült tesztelni Super Position Benchmark...a tietekkel akármit csinálok nem indul el az NV .
-
nbware
senior tag
válasz
kishepi22 #372 üzenetére
Nekem ez lett: http://www.userbenchmark.com/UserRun/11292751
És nincs bajom a laptoppal, amit kell, azt viszi játékok terén rendesen!Ja és én külső monitoron használom, egy 27"on
-
kishepi22
újonc
Sziasztok! Nem is olyan régen vásároltam egy Lenovo Y720-as laptopot, i7-es processzorral, és 256gb-s SSD-vel. A 1060-as kártya viszont kicsit gyengébben performál, ahogy kéne neki, nincs-e esetleg valami ötletetek?
Driver:416.16Link egy benchmarkhoz: http://www.userbenchmark.com/UserRun/11272292
-
Tengri
senior tag
Szia!
Az enyémben ilyen van: Samsung 960 EVO 250GB M.2 PCIe MZ-V6E250BW
Ha szükséged van nagyobbra akkor Samsung 960 EVO 512GB M.2 PCIe MZ-V6E500BW
A samukkal jól teljesít a lapos -
Draken
őstag
Sziasztok!
Gondolkozom laptopcserén és emellett tenném le a voksomat! Kérés/kérdés: van valaki köztetek, aki rá tudja kötni 4k tv-re a lapost, és 4k hdr filmet nézni rajta? Aki ezt tudja, minden tekintetben rendben működik, szaggatásmentesen? milyen 256gb körüli nvme ssd ajánlott (amit meg is eszik a bios)?
köszönöm! -
Tengri
senior tag
válasz
zsebtigris #344 üzenetére
Radium
-
Dhampir
félisten
válasz
Angel2014 #366 üzenetére
Igen, szerdán települt az összesítő frissítés. Egy hete HP HIDClass és camera illesztőprogram frissítések is érkeztek rá. Egy régi Ivy-s gép ez, de üzleti kategóriás, amik akár hosszú évekig támogatottak friss driverekkel.
Nem az én gépem amúgy, csak néha használgatom, valamennyire karbantartom, ha szükséges. -
Angel2014
addikt
válasz
zsebtigris #364 üzenetére
Nekem ez...[link]
-
Angel2014
addikt
válasz
zsebtigris #361 üzenetére
Ezt az ssd-ét látja a bios..ez nvme? Sokan próbáltak mást betenni de nem látta a biost csak a samsungot.
-
Dhampir
félisten
válasz
zsebtigris #361 üzenetére
Szuper, köszi a beszámolót, eszerint jár a piros pont a boltnak.
-
zsebtigris
csendes tag
válasz
zsebtigris #355 üzenetére
Na, ezennel lezárult a Radiumos kör.
Megkaptam az alapból rendelt 512GB-os SSD-t(WD Black)
Illetve megküldték kérésemre a garancia jegyet is pecsetelve, kitöltve.
A kellemetlenségek végett pedig kaptam ajándékba egy vezeték nélküli ASUS egeret.Összességében döcögős volt a téves modulbeszerelés, illetve garanciahiány végett, de úgy érzem korrektül álltal a dologhoz és számomra pozitív élmennyel zárult a történet, a hibák ellenére is, mert emberek vagyunk, hibázunk.
Nem tudom mennyi alapja volt az előző negatív tapasztalatoknak, de lehetséges, hogy a cég rájött, hogy hosszú távon mi a kifizetődő.
Ui.:
Köszönöm az elöttem szóloknak az ötleteket, tanácsokat. -
Dhampir
félisten
válasz
zsebtigris #357 üzenetére
Erre a gépre, ha magyar, 3 év garancia jár, nem 24 hónap.
-
Angel2014
addikt
válasz
zsebtigris #357 üzenetére
Nem hittél nekem?
-
zsebtigris
csendes tag
Hát igen, ez úgy érzem jó lecke lesz számomra.
Igazából lehet én voltam ennyire naiv, hogy azt gondoltam manapság mindenki tisztességes és nem trükközik.
Főleg nem ekkora cég, de hát úgy néz ki a profit mindennek felett állUi.: Most kaptam választ a TMX-től ami megnyugtató:
"Tisztelt Ügyfelünk !
Természetesen a számlával is tudjuk kezelni a készüléket garanciában.
A gyártó weboldalán szereplő garancia információ csak tájékoztató jellegű.
Egy készülék regisztrációt követően szinkronizálódni fog a garancia lekérdező és a valós információkat fogja mutatni.Jelenleg a Lenovo nem köti regisztrációhoz a 24 hónapos garancia időt, így a szerviz a vásárlást igazoló dokumentumokat veszi alapul a garancia ellenőrzéséhez, a gyártó weboldalán található garancia lekérdező nem mérvadó.
Ennek ellenére javasoljuk a készülék regisztrációját, mivel így pontosan nyomon tudja követni a fennmaradó garancia időt, valamint egyéb szolgáltatások is elérhetővé válnak.
Köszönettel,"
-
Dhampir
félisten
válasz
zsebtigris #355 üzenetére
A forrás, a beszerzés is lényeges pont a vásárlásban, ha nem akar az ember álmatlanul forgolódni a nyoszolyán.
-
zsebtigris
csendes tag
Válaszolt a Rádium a téves SSD modullal kapcsolatban, postázzák a helyeset, futárnak pedig odaadom a régit.
Abszolút kedvesek voltak, de ez a dolguk.
A válaszlevélben kértem, hogy postázzák a garanciajegyet kitöltve és pecsételve, kiváncsi vagyok.Ezzel párhuzamosan írtam a TMX-nek azzal kapcsolatban, hogy garanciajegy nélkül mit ér a jótállási jeggyel egyenértékű számla, illetve, hogy szürke importos-e a gép.
Reménykedek, hogy pozitívan zárul az ügy, nem gondoltam volna, hogy egy közel fél milliós géppel az embernek ennyit kell szenvedni, hogy tisztázzon mindent.
-
Dhampir
félisten
válasz
zsebtigris #352 üzenetére
Hazai forgalmazásba nem hivatalos úton bekerülő termékek, amelyekre esetenként nem jár a teljes garanciaidő.
Ott kellene lennie egy hazai nagyker által kibocsátott és a bolt által is lebélyegzett, dátumozott jótállási jegynek is.
Szerintem ez ügyben érdemes volna elektronikus levélben rákérdezni a Telemaxra és az adott géptípust forgalmazó nagykerrel is felvenni a kapcsolatot és letisztázni az eredetet. A bolt akármit mondhat.
Egy hasznos fórum, ha további kérdések merülnének fel a garanciára vonatkozóan:
-
zsebtigris
csendes tag
válasz
Angel2014 #348 üzenetére
Nem gyári SSD van benne, hanem ők rakták bele, úgy ahogyan a másik 8GB RAM-ot.
Ez onnan jött le, hogy a gyári dobozon 0SDD és 8GB ram van...
HDD-ról meg töröltem a recorvery cuccost
Amúgy nekem nincs ilyen kivilágosodás, Geforce Experience-vel raktam fel a legújabb drivert.
-
zsebtigris
csendes tag
Mit takar az, hogy szürke importos?
3 év garancia megvan a weboldalon.
Bár annyit furcsállottam, hogy kimondott garancia papír nem volt a dobozba, mint a régi y50-70-nél csak egy számla amire az volt írva, hogy 36 hónap garancia és a számla jótállásként szolgál.
Ha esetlegesen szervizbe kell küldenem akkor a Telemaxnak tényleg elég lesz a számla? Gyanús. -
Angel2014
addikt
Ide feltöltöttem ez a kivilágosodás hibát..nálatok nincs ilyen? [link]
4GCN36WW 16 May 2018 új bios is kint.
-
Angel2014
addikt
Jaaa meg azt sem értem ha telepítem a wint ráengedem az updatét,,felrakja a garfikus vezérlőket ..de ha az eszközkelelőben rákeresek az intelre talál újabbat.
-
Angel2014
addikt
válasz
Nálam is volt ilyen vele...sőt a lenovo oldalán is eltért az idő..írtam panaszt is be is mentem a euronicsbe miatta..tévedtek a számlával is..azt is kaptam újat, de azt mondták mivel magyarországi lesz a gariztatás, pl : Telemax ...ők azt nézik mikor vásároltad , és onnan indul a 3 év. Oda csak a számla kell nekik és a garipapír.
Nem tudom benne van a gyári lenovo dolgok az ssd-Én? És a recovery stb? Mikor én tettem bele letöröltem..nem mentenéd ki nekem ezeket?
Amúgy olyan fagyások vannak mostanában ...nálatok nincs az új win 10 -el?
És pl mikor bezárom a kromot nemhogy fagy ..de sötét képernyőről világosra vált. Szóval kivilágosodik.
-
Dhampir
félisten
válasz
zsebtigris #346 üzenetére
Mihamarabb tisztázd le a hazai szakszervizzel, hogy nem szürkeimportos-e a gép, mert akkor kevesebb garanciát fogsz rá kapni idehaza.
-
zsebtigris
csendes tag
Szuper...tesztek nézegetése mellè úgy látszik, hogy a boltok megítélését se ártott volna megnèznem.
Viszont a pozitívum, hogy lehet a lenovonál frissíteni a gari időt, csak fel kell tölteni a számlát meg pár adatot megadni.
Hülye voltam mert magyarul keresgéltem megoldást angol helyett, ott egyből kidobta a hivatalos support oldalt a FAQ-val -
Dhampir
félisten
válasz
-
zsebtigris
csendes tag
Radiumtól.
Írok nekik, hátha kiderül a miértje.
A Lenovo Vantage nevű programba az akumlátor állapotánál kiírja az első használat napját, ami az a nap amikor kézbekaptam és bekapcsolatam, szóval talán nem egy újracsomagolt notival van dolgom.
Bár az is furcsa, hogy a névleges kapacitás 60Wh 100%-on pedig a kapacitás 56Wh, de ezt betudom a szoftver pontatlanságának. -
Dhampir
félisten
válasz
zsebtigris #342 üzenetére
Honnan rendelted?
Garanciaidő kezdete szempontjától a számlalevélen szereplő vásárlási dátum számít, de ettől függetlenül kérdezz rá a Telemaxra; info@tmx.hu
Általánosságban ritkaság, ha nincsen valamekkora mértékű backlight bleeding.
-
zsebtigris
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap megérkezett a várva várt y720-as notebookom.
Egyből csekkoltam a paramétereket, teszteket futtattam.
Természetesen a cég ahonnan rendeltem, 512GB-os SSD helyett 128GB-ot rakott bele, de ez már mellékes a 2 hét várakozási idő után...ügyezem velük lehetséges megoldást, mert nem szeretném újra futárral elküldetni és vissza, az megint 1 hét.
Garanciát ellenőrizve arra lettem figyelmes, hogy 2018.01.24-től indult a 3 év.
A gyártási idő pedig 2017.11.20.
Kellene aggódnom?Illetve az IPS panet tesztelve érzékel a szemem némi backlight bleedinget, de azt olvastam ez egy bizonyos szintig normális, van nálatok is ilyen?
-
nbware
senior tag
válasz
denagyantal #339 üzenetére
bőven jó hosszútávon is, ha nagyon melege lesz, úgyis visszaveszi a teljesítményt
-
Angel2014
addikt
válasz
denagyantal #339 üzenetére
Én lepaztáztam gryzzlivel 63 fok a gpu..és 87 a cpu extrém hűtés nélkül...de néha be thortingol és visszavesz a cpu teljesítményéből.
A vas grizzlt javasolják pasztára..de az veszélyes mert le kell maszkolni a cpu-t is gpu-is nehogy rámenjen az alaplapra. Azzal lemegy 60 fok körül-re.
-
denagyantal
csendes tag
Sziasztok
Az alábbi lenne a kérdés:
Terhelés alatt a CPU(k) ilyen hőfokokat hoz:
Fornite: 85-95 fok
Overwatch: 85 - 90 fok
A videókari pár fokban marad el csak, de hasonló a tendencia. Rendes, szellőzős helyen van a gép.
Ha bekapcsolom az extra hűtést, ezekból le kell vonni 10 fokot kb. Hosszab távon mennyire előnyös, ha 80 fok körül van a terhelés alatt? Illetve, van vkinek hasonló tapasztalata?
Gondolkoztam, hogy újrakéne pasztázni és venni alá egy értelmes laptophűtőt.
-
Azie
őstag
sziasztok!
bár 520-as a notebook, valaki találkozott már hasonlóval:
fedlapon téglalap alakú "elváltozás" van
vajon gariztatható?
előre is köszi!
-
Tengri
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Ismerősömnek Telekomos internetje van. Az általuk adott router wi-fijén keresztül az 50 MBit/sec letöltési sebességből csak a felét produkálja az Y720, a feltöltésből a teljeset. Lehet valahogyan javítani ezen? Semmilyen más eszköz nem visz el a sávszélességből.
Választ előre is köszönöm! -
nbware
senior tag
válasz
Twentyprice #332 üzenetére
szerintem meg egy bios frissítés pont hogy könnyebb, mint egy driver frissítés
-
Angel2014
addikt
válasz
Twentyprice #332 üzenetére
Nem jár adatvesztéssel.csak legacyra állítja vissza így kékhalálal indúl a gép...
Csinálni kel utána egy load defaultat...és mindent beállítani elölről. Uefi boot stb..
-
Twentyprice
újonc
A legújabb BIOS feltelepítése bonyolultabb és akár adatvesztéssel járhat,de a belinkelt módon történő driver frissítés szerintem nem túl bonyolult és eddig hatásos. De kinek mi a szimpatikusabb, nekem ez tökéletesen bevált.
-
Musaka
senior tag
válasz
Twentyprice #329 üzenetére
Tedd fel a frissebb BIOS-t.Az megoldja a problémát.
-
Twentyprice
újonc
Sziasztok!
Lenovo y720-asom van. Decemberben vettem. Akkor adódott vele a problémám, hogy mikor elmegy alvó üzemmódba és felkeltem mindig vibrálóó képernyő fogad. Ezen az oldalon találtam megoldást a problémára. A srác nagyon jól leírja. Nekem eddig így úgy néz ki megoldódott ,ezért belinkelem hátha másnak is segít
https://forums.lenovo.com/t5/Gaming-Laptops/Lenovo-legion-y720-15IKB-screen-problem/m-p/3885276/highlight/true#M11979
-
Angel2014
addikt
+1
Dugjuk be a pendrivot és nyissuk meg a parancssort rendszergazdaként majd írd be ezeket:, és mindegyik után nyomj entert.Így kell létrehozni kézzel az uefis pendrivot.. [link]
1 diskpart
2 list disk
3 select disk " itt nyiván azt választjuk ahol a pendrivunk van" Pl: select disk 1
4 clean
5 create partition primary
6 select partition 1
7 active
8 format fs= ntfs quick "ez windows7-hez kell" windows10 hez ha uefi boot ban fat 32 kell! Így..format quick fs=fat32
9 assign
10 exit -
dugo_
veterán
válasz
jhonnycorvo #324 üzenetére
Olvasd el a részleteket, hogy miért nem telepíthető... UEFI-s rendszer csak GPT partíciós táblára mehet, Diskpart-tal tudod konvertálni MBR-ről.
-
Angel2014
addikt
válasz
jhonnycorvo #324 üzenetére
Uefi...
-
jhonnycorvo
csendes újonc
Beraktam a samsung ssd-t a win telepítőben látom is de azt írja hogy a windows nem telepíthető erre a meghajtóra. Ilyenkor mi van? Biosban mit állítsak be?
-
tibi206
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni az y720amba egy Samsung 960 evo ssd-t. Az ssdhez adnak csavart a beszereleshez vagyha nem honnét tudok szerezni?
-
Hackerman
csendes tag
Valami ötlet még esetleg?
nagyon felidegesít a dolog,hogy itt van egy közel félmillás laptop és ilyen problémával kell szórakoznom .....
-
Musaka
senior tag
Hangbeállítások /Felvevő/ Beállitások -ott szerintem ki kellene kapcsolni a figyelés opciót. Nekem ha azbbe volt pipalva akkor volt hasonló gondom.
-
Hackerman
csendes tag
Sziasztok.Remélem valami okos tud nekem segíteni mert szétrobbanok.Szóval a problémám a a következő.Csinálok egy hívást discort skype messenger stb,és a hívásban lévők teljesen tisztán hallják h mi történik a gépemen.Pl ha youtube-ot hallgatok akkor azt,ha csgo-ban vagyok akkor onnan is minden áthallatszik.y720 lenovo gyári fülhallgatóját használom ami 1 jack-es.Minden fel van telepítve és mégis rossz...Segítsetek lécci
-
Angel2014
addikt
válasz
jhonnycorvo #316 üzenetére
utóbbi igen...
-
jhonnycorvo
csendes újonc
Köszi megy rendesen. Ssd-t honnan tudom hogy melyiket ismeri fel a bios? Néztem WD-t de fogalmam sincs hogy,felismeri e. Vagy vegyem a 960evo-t
-
Angel2014
addikt
válasz
jhonnycorvo #314 üzenetére
Nekem is az volt korábban...de abban lehetett is kiválasztani a biosban a switchable graphicsot...
-
jhonnycorvo
csendes újonc
A másik kérdés mivel olyan ssd-t adtak a géphez amit nem ismer fel ezért kerestem a hardveraprón és találtam egy WD 256-osat pcie nvme ezt fel fogja ismerni?
-
Angel2014
addikt
válasz
jhonnycorvo #311 üzenetére
Most néztem meg nincs ilyen ebben ...egyszerűen engedd rá az updatét és ha jó a kártyád felrakja.
-
Angel2014
addikt
válasz
jhonnycorvo #309 üzenetére
Biosban ki tudod választani melyik kártyát lássa vagy menjen mind a kettő.
-
jhonnycorvo
csendes újonc
Eszközkezelőbem lát egy általános microsoft videokártyát de gondolom az nem az. Meg látja a gpu-t
-
Angel2014
addikt
válasz
jhonnycorvo #306 üzenetére
Bios ...
-
jhonnycorvo
csendes újonc
Sziasztok
Mi van olyankor amikor se az eszközkezelőben se a biosban nem látom az nvidia kártyát?
-
Angel2014
addikt
válasz
darapeti444 #303 üzenetére
Igen ezt már látja a gép....meg tudok adni ilyet is...[link]
-
Angel2014
addikt
válasz
darapeti444 #299 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Lenovo sem marad ki a játékosoknak szánt notebookok piacáról, az Y720 a felső középkategóriában indul.
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ASUS VIVOBOOK X560UD-BQ009
- Genesys Álítható Magasságú RGB- Laptop Hűtő
- Panasonic ToughBook CF-52 Core I5 3360M 4x2800/8GB/512GB
- Rózsaszín HP Elitebook 830 G5 /i5-7300U/16 GB DDR4/ 256 GB SSD/FHD 13,3"
- Lenovo Thinkpad E470 /i5-7200U/8GB DDR4/256GB SSD/FHD IPS 14,1"
- Dell Latitude E5450 /i3-5010U/8GB DDR3/128GB SSD/FHD IPS 14,1"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest