Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
válasz
nemadom-meg #407 üzenetére
írok püt..
-
Angel2014
addikt
válasz
nemadom-meg #404 üzenetére
ezt tettem ugyan erre
-
Angel2014
addikt
Sziasztok a nerve center megszűnt a storéban?
Helyette a Lenovo Vantage van az jó nekünk?
-
Angel2014
addikt
Sziasztok! Az új nerve centert csak úgy lehet telepíteni,hogy amikor felrakom a gépre utána a maradékot az áruházból tölti le? Mintha a korábbi verzió nem ilyen volt...nem is értem miért így csinálja .vagy én csinálok valamit rosszul?
-
Angel2014
addikt
Megnéznétek hogy nvme m2 samsung evo 960 ssdt ti tudtok tesztelni ssd life programmal?
Vagy az us jó lenne bármilyet csam m2 nvme legyen.
Nekem valamiért nem engedi tesztelni.
-
Angel2014
addikt
válasz
kishepi22 #386 üzenetére
szerintem driver ,vagy valami progi fogja..tiszta win 10 telepítés uefiben. és fullra törölném a meghajtókat is.még a lenovo partíciókat is.
Microsoft oldalról letölteném a win 10 legfrisseb buildot [link]és a netet ráengedném..amikor felment az összes driver újraindítod és így csinálj egy tesztet..
De csinálj egy tesztet most a super position benchmarkal is. [link]
-
Angel2014
addikt
Csak ezzel sikerült tesztelni Super Position Benchmark...a tietekkel akármit csinálok nem indul el az NV .
-
Angel2014
addikt
válasz
zsebtigris #364 üzenetére
Nekem ez...[link]
-
Angel2014
addikt
válasz
zsebtigris #361 üzenetére
Ezt az ssd-ét látja a bios..ez nvme? Sokan próbáltak mást betenni de nem látta a biost csak a samsungot.
-
Angel2014
addikt
válasz
zsebtigris #357 üzenetére
Nem hittél nekem?
-
Angel2014
addikt
Ide feltöltöttem ez a kivilágosodás hibát..nálatok nincs ilyen? [link]
4GCN36WW 16 May 2018 új bios is kint.
-
Angel2014
addikt
Jaaa meg azt sem értem ha telepítem a wint ráengedem az updatét,,felrakja a garfikus vezérlőket ..de ha az eszközkelelőben rákeresek az intelre talál újabbat.
-
Angel2014
addikt
válasz
zsebtigris #344 üzenetére
Nálam is volt ilyen vele...sőt a lenovo oldalán is eltért az idő..írtam panaszt is be is mentem a euronicsbe miatta..tévedtek a számlával is..azt is kaptam újat, de azt mondták mivel magyarországi lesz a gariztatás, pl : Telemax ...ők azt nézik mikor vásároltad , és onnan indul a 3 év. Oda csak a számla kell nekik és a garipapír.
Nem tudom benne van a gyári lenovo dolgok az ssd-Én? És a recovery stb? Mikor én tettem bele letöröltem..nem mentenéd ki nekem ezeket?
Amúgy olyan fagyások vannak mostanában ...nálatok nincs az új win 10 -el?
És pl mikor bezárom a kromot nemhogy fagy ..de sötét képernyőről világosra vált. Szóval kivilágosodik.
-
Angel2014
addikt
válasz
denagyantal #339 üzenetére
Én lepaztáztam gryzzlivel 63 fok a gpu..és 87 a cpu extrém hűtés nélkül...de néha be thortingol és visszavesz a cpu teljesítményéből.
A vas grizzlt javasolják pasztára..de az veszélyes mert le kell maszkolni a cpu-t is gpu-is nehogy rámenjen az alaplapra. Azzal lemegy 60 fok körül-re.
-
Angel2014
addikt
válasz
Twentyprice #332 üzenetére
Nem jár adatvesztéssel.csak legacyra állítja vissza így kékhalálal indúl a gép...
Csinálni kel utána egy load defaultat...és mindent beállítani elölről. Uefi boot stb..
-
Angel2014
addikt
+1
Dugjuk be a pendrivot és nyissuk meg a parancssort rendszergazdaként majd írd be ezeket:, és mindegyik után nyomj entert.Így kell létrehozni kézzel az uefis pendrivot.. [link]
1 diskpart
2 list disk
3 select disk " itt nyiván azt választjuk ahol a pendrivunk van" Pl: select disk 1
4 clean
5 create partition primary
6 select partition 1
7 active
8 format fs= ntfs quick "ez windows7-hez kell" windows10 hez ha uefi boot ban fat 32 kell! Így..format quick fs=fat32
9 assign
10 exit -
Angel2014
addikt
válasz
jhonnycorvo #324 üzenetére
Uefi...
-
Angel2014
addikt
válasz
jhonnycorvo #316 üzenetére
utóbbi igen...
-
Angel2014
addikt
válasz
jhonnycorvo #314 üzenetére
Nekem is az volt korábban...de abban lehetett is kiválasztani a biosban a switchable graphicsot...
-
Angel2014
addikt
válasz
jhonnycorvo #311 üzenetére
Most néztem meg nincs ilyen ebben ...egyszerűen engedd rá az updatét és ha jó a kártyád felrakja.
-
Angel2014
addikt
válasz
jhonnycorvo #309 üzenetére
Biosban ki tudod választani melyik kártyát lássa vagy menjen mind a kettő.
-
Angel2014
addikt
válasz
jhonnycorvo #306 üzenetére
Bios ...
-
Angel2014
addikt
válasz
darapeti444 #303 üzenetére
Igen ezt már látja a gép....meg tudok adni ilyet is...[link]
-
Angel2014
addikt
válasz
darapeti444 #299 üzenetére
-
Angel2014
addikt
Sziasztok!
Ugye a gépünkbe ilyen wifi kártya van? [link]
Na most itthon van egy NetGear WNR2000v3 - N300 rúterem...
Az istenért nem tudok 40 mb többet kihozni belőle...
Szerintetek az lehet gond hogy nem kétsávos a rúterem...vegyek egy normális rútert hozzá? És ha igen milyet javasoltok?
PL: ez a xiaomi [link] Jó lenne már nekem?
Amúgy ti mértetek rá nálatok jó? És ha igen milyen rúterrel?
-
Angel2014
addikt
Sziasztok! Ma szétszedtem a gépet kaptam gyári NVMe ssd csavart betettem és kifújtam a gépet is...közben csináltam pár képet a hűtésről...
Kérdésem az,hogy szerintetek nem lenne jobb a hűtés ha egy hőálló fóliával körbetekerném? Olyan mintha nem feküdne föl a hűtés a ventivel, majd fél cm lyuk tátong mellette és az oldalán...így mellette is és az oldalán is eltávozik a levegő nagy része...
Jobb lenne szerintetek a hűtésem?
A másik azt nem értem,hogy egyből átfújja a levegőt a bordán,onnan még vagy 10 cm a proci illetve a gpu is...odáig így elbír menni a levegő ?
-
Angel2014
addikt
Szerintem ő arra gondolt ha megcsinálta a 2 es gombbal a print screent hogy tovább...
Én úgy csinálom 2 es gomb és a paintba beillesztem és mentés jpeg képként...
A másik a képernyőre nem arra gondolt , hanem arra hogy megy a gép. és közben kikapcsolja a képernyőt...ha lehajtod és alvó módba megy a gép is kikapcsol addig és ott folytatja ahol abbahagytad ha visszajössz.
-
Angel2014
addikt
Akkor a microsoft vagy az intel ki fog adni egy frissítést rá igaz?
Amúgy akkor milyen lesz a hűtés ? Így is visszavesz mert a kabylake procik 92 fokig képesek melegedni , ha 30% al több lesz akkor nyilván melegebb is nem?
Kiakadtak a felhasználók a leggyorsabb Kaby Lake CPU melegedésére
-
Angel2014
addikt
válasz
Twentyprice #261 üzenetére
Ennek nem olyan mint a koràbbi idepadokè hogy van hozzà egy programm ès egy energy managment....csak simàn felteszi ès nincs hozzà programm erre van a nerve de abban nincs energia beàllìtàs.
-
Angel2014
addikt
válasz
Twentyprice #259 üzenetére
Teljesen felesleges mert az első update felrakja a windowsét..meg szerintem semmi köze nincs az akkuhoz.
Igy töltsd le a legfrisebb win 10 et hivatalos microsoft oldalról csinálj egy uefis pedrivot..engedd rá az updatét..az minden drivert és a wint is felfrissíti. indítsd újra a gépet , tedd fel a geforce experiencét az még kell az nvidia mellé, utána mehet a google chrom pl.
Ha van ssd-éd én igy csinálnám és a hdd -ről és az ssd-ről is törölnék mindent ami most rajta van.Mert azért vannak olyan dolgok a gyári hdd-én amivel a lenovo kémkedhet. Utána így telepíteném a wint csak az ssd-re, ha nincs akkor aa hdd re.
Lenovo nerve sensét tedd fel...mert a másik a nerve center az asztali géphez való.
Biosba csinálj egy load defaultat...és mentsd el f10 el utána megint lépj be és állits be mindent..ahci legyen a boot résznél uefi...secure boot enabled. többihez ne nyúlj.
-
Angel2014
addikt
válasz
Twentyprice #257 üzenetére
Bios update a megoldàs... több helyen lehet ezt a hibàt olvasni.pont erre a hibàra adtàk ki..
-
Angel2014
addikt
Kint az új bios feltette valaki ?
-
Angel2014
addikt
válasz
giorgioblues #250 üzenetére
Egyrészt engedd rá a netet és leaktíválja...
Másrészt..frissítsd a biost telepíts előtt csinálj utána egy load defaultat és újra álítsd be a biost.. sata ahci ..uefi stb..mentsd el .és lépj ki.
Harmadrészt minden drivert a windows feltesz...
Negyedrészt tedd be az ssd-ét fulra töröld ami a HDD én van és az SSD-re tedd a windowst töltsd le a wint a hivatalos microsoft oldalról [link] itt létre is hozhat egy usb telepítőt és ahogy netet kap le is akíválja majd. Eszköz letöltése kell neked. Addig a biost is töltsd le innen...[link] keresd ki a gépedet..
-
Angel2014
addikt
Evo 960 al vigyàzzatok aki frissìti kiadott a samu egy hibàs freemwarèt.. nèzzetek utàna ..itt a ph-is.
-
Angel2014
addikt
Köszönöm!
Már furcsáltam hogy nem volt a doboz oldalán mint az y520 nál ...fogta és lebélyegezte ...mondta ez igy jó...mondom neki nekem meg nem adjon egy lenovos gari papírt...mondtam neki ne szórakozzon velem mert kiütöm..amúgy is van egy lekezelő stílusa a corvin euronicsban aki ezt intézi...hazajövök és ezt látom, beregelve.
-
Angel2014
addikt
Most vettem àt vègre..kicserèltèk..
Abban segitsetek most megyek venni ssd-èt. Viszont a hdd -èn van most windows ès a recovery...ti hogy oldottàtok meg ??
Gamer topicban azt is javasoltàk telepìtèsnèl vegyem ki a hdd-èt..
Ès azt is hogy valami lenovos programmal lètre lehet hozni egy uefis telepìtőt..ami visszapakol mindent..recovery stb...
-
Angel2014
addikt
Ma volt egy kis időm és újratettem a gépet ahogy mondtad ,,tiszta telepítés fullra törölve , win 10 fel az ssd -re feláll a win netet adtam neki , automatán felrakta a drivereket, újraindítottam , ráengedtem az updatét..azt is újraindítottam nvida experience -t felraktam...utána win rar, google chrom..és úgy néz ki most jó...
Viszont egy hibát találtam ...az audió résznél a dolbit nem rakta ki parancsikonba megnéztem a programfilében az x86 ban is és a 64 ben is benne volt a dax gondolom a 86 ost kellene telepítenem de azt nem engedi a microsoftos audiot. Így a lenovo gyáriját tettem fel.
-
Angel2014
addikt
Az intel oldaláról letöltött legfrissebb driver sem megy fel..csak a gyári lenovoé...
Esetleg úgy az is ha rendszergazdaként indítom. De a működése rossz...folyamatos fagyás egy pillanatra utána helyreáll ..eseménynaplóban meg ezt írja...Display error a kijelző nem válaszolt és utána helyreállt.
Akkor nem tudok másra gondolni, mint arra hogy előbb telepítettem a chromot , mint a grafikus drivereket
-
Angel2014
addikt
Most úgy csináltam ahogy először írtad...win 10 nv driver ...experien bétát letöltöttem...felraktam...most dobálja azt,hogy grafikus driver elérhető ...azt rakjam fel?
A másik szerinted okozhatta azt a webgl és az összeomlás hibát hogy a chromot előbb telepítettem mint a nv-driverét?
-
Angel2014
addikt
És amikor ez megvan utána rakod a chromot? Mert valamikor előtte tettem fel és lehet ez okozza a web gl hibát?
De tudod mi az érdekes , hogy felrakom a gyári intelt gépet újraindítom telepíteni szeretném a gyári nv-ét és elhasal..most itt elehet az a baj hogy nem rakom fel az intel chipsetet is.
De más is írta ezt a hibát.
-
Angel2014
addikt
válasz
Angel2014 #201 üzenetére
Ja ennek a jelentősége az , hogy már benne a win 10 pro digitális licence....felrakom a win 10 -et ráengedem az updatét had tegye fel ő drivereket...és az nv is felmegy viszont van amikor beindul van amikor nem, a google chrom is összeomlik webgl hibával és nincs hardveres gyorsításom.
Csak a gyári drivereket fogadja el.
-
Angel2014
addikt
Sziasztok!
Akinek nem volt win a gépéhez annak van valami driver sorrend a friss telepítésnél? Ezt azért kérdem mert a gyári NV driver folyamatosan elhasal tiszta telepítés után...
1 Gép Újrarak...
2 Driverek telepítése.
Amit így csináltam..
intel vga...gép újraindul...és nv de az elhasal ..
Intel chipset .és intel engie interface gép újraindít ..
nv telepítése ami harmadjára települ fel...
Ti hogy csináljátok a tiszta telepítést és ha kell sorrend nálatok mi?
Korábban a Dell allienware gépemnél volt ilyen...
-
Angel2014
addikt
Sziasztok! Most legion 520 van nekem ès tervezném a cserèt ha megerősìtenètek..
A műanyag borìtàs az Y720 ban is megmaradt vagy abba màr alut tettek? Mert az 520 kiborìtottam ès amikor megfogtam Y50-70 utàn nagyon rosz èrzès volt.
A nàsik a hangzàsa 520 ban nincs mèlynyomó 720 ban van ez sokat dob igaz?
A harmadik a kàrtya mivel új voltam azt hittem a 1050 egy jó kàrtya ..de ezt egy 960..vagy 980 is veri a TI is verzió a bencsmarkban is majd 1600 ponttal ès 20 FPS el többet hozna a TI is verzióval.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Lenovo sem marad ki a játékosoknak szánt notebookok piacáról, az Y720 a felső középkategóriában indul.
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest