- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ASUS ROG Ally
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
"És még egy figyelmeztetés a végére: a magasabb árú dobozos verzióban nincs lemez, csak egy letöltőkó, tehát netkapcsolatra, letöltésre ott is szükség lesz."
Attól függ, melyik kiadást veszi meg az ember. Amit nálunk lehet kapni, dobozos Gold Editiont, abban van lemez, legalábbis az én példányomban volt.
Mivel most a CD Galaxis akciós áron kínálja a Gold Editiont (Még április 8-ig él az akció), így megvettem. 6K-t szerintem bőven megért a Gold Edition, ami tartalmazza a Season Passt és egy rakás fizikai extrát (Steamen ez most 30 euróban fájna, doboz nélkül).
A játékot illetően még nem tudok nyilatkozni, mert épphogy kipróbáltam, de az már most feltűnt, hogy valóban sokkal rövidebbek a pályák és több a gyűjthető ketyere. A multit nem valószínű, hogy kipróbálom, mert nem rajongok érte, remélhetőleg egyedül is végig tudom vinni, mint a Guardiant. Ha nem, akkor tényleg csalódás lesz.
-
Ez egy nagyon rossz kísérlet .
-
Grath
HÁZIGAZDA
Sajnos egyet kell értenem: amilyen élvezetes meglepetés volt a Guardians, annyira lehangoló, fantáziátlan és unalmas lett az Osiris.
És még egy figyelmeztetés a végére: a magasabb árú dobozos verzióban nincs lemez, csak egy letöltőkó, tehát netkapcsolatra, letöltésre ott is szükség lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A világ leghíresebb régésznője visszatér, és ezúttal Osiris templomában és környékén kalandozik. Mi pedig négy év után ismét veszélyes sírokat rabolhatunk felülnézetből.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest