- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen notebookot vegyek?
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
"És még egy figyelmeztetés a végére: a magasabb árú dobozos verzióban nincs lemez, csak egy letöltőkó, tehát netkapcsolatra, letöltésre ott is szükség lesz."
Attól függ, melyik kiadást veszi meg az ember. Amit nálunk lehet kapni, dobozos Gold Editiont, abban van lemez, legalábbis az én példányomban volt.
Mivel most a CD Galaxis akciós áron kínálja a Gold Editiont (Még április 8-ig él az akció), így megvettem. 6K-t szerintem bőven megért a Gold Edition, ami tartalmazza a Season Passt és egy rakás fizikai extrát (Steamen ez most 30 euróban fájna, doboz nélkül).
A játékot illetően még nem tudok nyilatkozni, mert épphogy kipróbáltam, de az már most feltűnt, hogy valóban sokkal rövidebbek a pályák és több a gyűjthető ketyere. A multit nem valószínű, hogy kipróbálom, mert nem rajongok érte, remélhetőleg egyedül is végig tudom vinni, mint a Guardiant. Ha nem, akkor tényleg csalódás lesz.
-
Ez egy nagyon rossz kísérlet .
-
Grath
HÁZIGAZDA
Sajnos egyet kell értenem: amilyen élvezetes meglepetés volt a Guardians, annyira lehangoló, fantáziátlan és unalmas lett az Osiris.
És még egy figyelmeztetés a végére: a magasabb árú dobozos verzióban nincs lemez, csak egy letöltőkó, tehát netkapcsolatra, letöltésre ott is szükség lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy topik
- Villanyszerelés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- További aktív témák...
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest