Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
"És még egy figyelmeztetés a végére: a magasabb árú dobozos verzióban nincs lemez, csak egy letöltőkó, tehát netkapcsolatra, letöltésre ott is szükség lesz."
Attól függ, melyik kiadást veszi meg az ember. Amit nálunk lehet kapni, dobozos Gold Editiont, abban van lemez, legalábbis az én példányomban volt.
Mivel most a CD Galaxis akciós áron kínálja a Gold Editiont (Még április 8-ig él az akció), így megvettem. 6K-t szerintem bőven megért a Gold Edition, ami tartalmazza a Season Passt és egy rakás fizikai extrát (Steamen ez most 30 euróban fájna, doboz nélkül).
A játékot illetően még nem tudok nyilatkozni, mert épphogy kipróbáltam, de az már most feltűnt, hogy valóban sokkal rövidebbek a pályák és több a gyűjthető ketyere. A multit nem valószínű, hogy kipróbálom, mert nem rajongok érte, remélhetőleg egyedül is végig tudom vinni, mint a Guardiant. Ha nem, akkor tényleg csalódás lesz.
-
Ez egy nagyon rossz kísérlet .
-
Grath
HÁZIGAZDA
Sajnos egyet kell értenem: amilyen élvezetes meglepetés volt a Guardians, annyira lehangoló, fantáziátlan és unalmas lett az Osiris.
És még egy figyelmeztetés a végére: a magasabb árú dobozos verzióban nincs lemez, csak egy letöltőkó, tehát netkapcsolatra, letöltésre ott is szükség lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Honda topik
- Milyen egeret válasszak?
- Le Mans Ultimate
- Elektromos autók - motorok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Használt Iphone 15 Pro 128gb Titanium Black
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest