Új hozzászólás Aktív témák
-
szeva000
addikt
válasz
morjozsef #72 üzenetére
Nah megnéztem azt a csatlakozást.Én ezen nem aggódnék,azonnal szétvágnék egy USB kábelt,rá egy 3,5-ös csatlakozó és már van is tápkábel.De sztem ez külső táppal hajtható csatlakozás így ránézve.
Egy 5V-os trafó,legalább 2A-es legyen(ha csak egy portot használsz,akkor elég 1A is),erre rá egy 3,5-ös DC csati és kész.
Így próba,mert lehet ez a gond tényleg,bár nem értem,hogy akkor mi s szarért nem adnak vele.
Igazából nekem is rajta van egy molex csati külső tápként,de én meg sem próbáltam nélküle.
De elmondanám,hogy az újonann vett rossz 3.0-ás kábellel is ezt csinálta,ezért mondtam,hogy nézd meg inkább egy másik kábellel is.holnap szétlesek itthon,ha találok egy kapcs.üzeműt itthon,akkor csinálok neked egyet
-
szeva000
addikt
válasz
morjozsef #70 üzenetére
nekem ugyan ez volt a jelenség...jah..pont a delock driver oldotta meg
a transcend driver helyett.
Javaslom tölts a delock oldaláról le egy NEC chip régi driverét(én valami 2009-est húztam le...azzal lett jó)
Esetleg ha van mégegy usb 3.0-ás kábel,nézd meg azzal is.
Nomeg jó lenne,ha leírnád milyen os-t használsz...nem ártana tudni,mert nekem pl. win7-X64 alatt csinálta csak. -
Új hozzászólás Aktív témák
- WD Black SN850P 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest