Új hozzászólás Aktív témák
-
Hú, azt a kétfoglalatos EVGA lapot igazán letesztelhetné nekünk bacsis, hogy hogy megy.
-
Zso2
őstag
nagyon korrektúl néznek ki, tetszenek.
-
Vladi
nagyúr
Anyám borogass....
na 3 ilyen, ami asszonnnya: 21 vga kártya, lehet alapítani kicsi rajzfilm stúdiót.
mer hogy szerintem ez arra van, másra mire jó? -
Devid_81
félisten
Finoman lett pasztazva a cucc a cpu-knal
Egyebkent meg varhato volt a dual megoldas. -
ufocsalad
tag
Mire jó a Xeon? Mert nem játszani az biztos, akkor meg minek ez a sok pcie?
-
ufocsalad
tag
Milyen tisztességes VGA kari fér el ilyen zsúfoltságban?
-
Egzee
őstag
szvsz felesleges... Sniper szerintem azért nem szól hozzá a témához mert már megvette, csak bajlódik az összeszereléssel
-
I.P@trick
csendes tag
Nem gyenge lapok kerültek ki az EVGA műhelyéből....az utolsó meg figyelemre méltó.
Én asszem megtaláltam a tápcsatit...jobb alsó sarokban a floppy csatlakozó fölött látszódik valami. -
hétalvó
addikt
ehhez kellene egy tápgyártó is. 24p+3x6p+2x4p és akkor még mehet bele 3vga ami mondjuk 3x2x6p. Hol van ilyen táp?
A ramot amit beleteszek, mennyinek fogja látni a gép? logikusan úgy mint az sli-nél? hogy ugyanaz van mind a két tömbben? azaz 2x3x2GB-ból a rendszer csak 6GB-ot lát?
-
FRENK1988
veterán
Az EVGA-nál se szarral gurigáznak. Respekt. De ez csak szerver környezetben van értelme.
-
atti_2010
nagyúr
Kár hogy nincs HD 5890X2 hogy biztos legyen a Crysis dolog.
-
adm
őstag
válasz
Depression #19 üzenetére
az i5520-as lapokban remélhetőleg igen.
itt pl szinte ugyan annyi, kicsivel talán drágább a 2 db 3×2gb-os reg. ecc kit (115k), mint az 1db 3×4gb-os (110k). a 3×4gb-os kit csak azért "drága" mert 2 procihoz kettőre van szükség belőle.
-
D.Orion
veterán
Nocsak nagy nehezen találtam egy másik képet is. Úgy látszik eddig nem árasztották el infóval az evga-sok a media-t. Ezen a képen már látszik valamiféle hűtés is.
(#20) JColee: Bazz, de jó szemed van.
Én így is alig látom.
A végén kiderül, hogy nem is a szemem szar, hanem a monitor van elállítva.
Az IDE csati felett van a 24-es?
-
Depression
veterán
Az utolsóba a 6 magos procik is bele fognak menni?
4 gigás modulok vehetetlen árban vannak, szerintem olyanokkal nem érdemes számolni, mert egy is többe kerül, mint maga a lap. -
D.Orion
veterán
A dupla foglalatos lap ha jól látom még nincs kész.
Én legalábbis egyetlen egy tápcsatit sem találtam a képen.
A helyük talán már megvan a két cpu foglalat között, de az is egy kicsit furcsa. Olyan, mintha 2x24 és 2x8 -as tápcsatinak lenne ott hely, de az meg milyen tápegységen van?
Bár a memóriák alá nem is fér el a második 24tűs csati, akkor 1x24 + 2x8? Konkrétan csak azért lett összekenve pasztával a lap, hogy ne lehessen látni a chip-ek és a procik adatait(nevét)? Még a cpu körüli áramkörök hűtése sincs kidolgozva(nincs lefogatóhely), gondolom az EVGA azt nem akarja úgy csupaszon hagyni.
-
Angel1981
veterán
-
PH-User
addikt
Kegyetlen az utolsó lap...
-
kozmi55
tag
Nagyon komoly az a 3. lap... ütős gamer configot lehetne rá építeni
-
eclipse006
őstag
nos,,én csak néztem azt a brutális lapot,és azon gondolkodtam hogy ennek van-e értelme.jó biztos tudják valahol hasznosítani,csak nem értem hogy ezt ki veszi meg otthonra
-
RI/OS
addikt
Na, haladunk. 8 hozzászólás és még senki nem írta be, hogy ''na, ezen faszán fut a crysis''
-
És a legviccesebb az, hogy van olyan aki megveszi... Máskülönben nem gyártanák..
-
divrapier
tag
A kétfoglalatos lapból egész szép erőgépet kilehetne építeni, aminek még értelme is lenne szerintem. Egy CUDA-s HPC workstation-nek simán jó - elég RAM, elég CPU erő és, ha az nV is igyekszik, néhány fermis gpu. Másra szerintem sok ennyi x16-os PCI Express sín.
Meg még egy második gigabites csatit is rárakhattak volna. -
keIdor
titán
Ha 980X 12 mag/24 szál, 48GB DDR3 nem gyenge.
Szerverként okés, asztaliban értelmetlen.
-
lsc
nagyúr
Az egyik értelmetlen, a másik másképpen de szintén értelmetlen.
-
danati
senior tag
a dupla procis szörny nem semmi
-
14adam
addikt
A ku*** életbe
Sniper merre vagy?
Ilyenkor lépnek életbe az 1000+-os tápok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Két LGA 1156-os és egy dupla LGA 1366-os foglalatú modellt lehet megtekinteni a CES-en.
- Google Pixel topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- BestBuy ruhás topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest