Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Nocsak nagy nehezen találtam egy másik képet is. Úgy látszik eddig nem árasztották el infóval az evga-sok a media-t. Ezen a képen már látszik valamiféle hűtés is.
(#20) JColee: Bazz, de jó szemed van.
Én így is alig látom.
A végén kiderül, hogy nem is a szemem szar, hanem a monitor van elállítva.
Az IDE csati felett van a 24-es?
-
D.Orion
veterán
A dupla foglalatos lap ha jól látom még nincs kész.
Én legalábbis egyetlen egy tápcsatit sem találtam a képen.
A helyük talán már megvan a két cpu foglalat között, de az is egy kicsit furcsa. Olyan, mintha 2x24 és 2x8 -as tápcsatinak lenne ott hely, de az meg milyen tápegységen van?
Bár a memóriák alá nem is fér el a második 24tűs csati, akkor 1x24 + 2x8? Konkrétan csak azért lett összekenve pasztával a lap, hogy ne lehessen látni a chip-ek és a procik adatait(nevét)? Még a cpu körüli áramkörök hűtése sincs kidolgozva(nincs lefogatóhely), gondolom az EVGA azt nem akarja úgy csupaszon hagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Két LGA 1156-os és egy dupla LGA 1366-os foglalatú modellt lehet megtekinteni a CES-en.
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest