- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 3DFX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Méltányossági garancia volt, szavatossági időn belül ingyen, vagy ilyen 40-60 ezer körül.
OK, ez már konkrétabb. Tehát egy alap PS4-et 50k HUF-ért cserélnek, ami az újkori árának 60%-a.
PS5 esetében akkor egy ugyanilyen csere 110k HUF.... végül is, nem sokkal kevesebbe kerülhet boltból egy hasonlóan spéci, 1TB-os PCIE.4-es háttértár."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Seasonic SS-300TFX, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
félisten
A biztosra lennék kíváncsi.
80%-al ki vagyok segítve, és kapok gyak. egy refurbished gépet (kontroller nélkül, ti. megmarad otthonra az eredeti), mert szervizből nem a vatta újakat szállítják ki a végfelhasználónak. Akkor inkább várok egy akciós alapgép bundle-t, és megveszem boltból, újonnan, és így lesz új gépem, új + régi kontrollerrel, csomagolt jóságokkal.#161 Kendek
X mekkora hányada volt egy új gép árának, mondjuk alaplapcsere esetében?[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Seasonic SS-300TFX, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
félisten
Tehát ha az én nemgaranciális gépemben csak az optikai olvasó, vagy a forrasztott SSD (kvázi a SOC) megy gallyra, és az egész gépet cserélik, akkor gyak. az egész gépet kell fizetnem?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Seasonic SS-300TFX, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
félisten
Tehát nemgaranciális gépnél ugyan cserélik az egész gépet, de nekem csak és kizárólag a hibás alkatrész árát kell megfizetnem?
-
félisten
Nemgaranciális esetben is rögtön teljes csere megy?
-
félisten
És a garanciaidő lejárata után ha elszáll az SSD, akkor is mindegy lesz, hogy mennyit hagysz a márkaszervizben?
A szoftvert meg majd előbb-utóbb úgyis elérhetővé teszik USB-s telepítőcsomagokban, mint az előző generációnál...
-
félisten
De itt most a Sony TV-k számítanak.
-
félisten
válasz Darth_Revan #63 üzenetére
Sony TV-re sincsen VRR, akkor ide minek?
#139 Joshi
De nem a Sony számára.
1440p felbontás sincsen Sony TV-n, csak 1080p, 2160p.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 3DFX
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- Parfüm topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest