Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Hobby elektronika
- Home server / házi szerver építése
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
válasz
-=RelakS=- #30 üzenetére
A megfogalmazás alapján egyértelműen leesett neki, azt figurázta ki.
-
bobsys
veterán
Azert az mas mikor az ember szbaadsagon van meg amikor kevesebb a munka es van ido elmenni intezni ezt azt, esetleg otthon jatszani a gyerekkel fel orat. Szabadsag alatt nem nezek e-mailt, nem veszem fel a telefont es ugy egyaltalan semmilyen munkahoz kotheto dologgal nem foglalkozom, mig uresjaratoknal azert csak csoroghet a telefon meg jonnek az e-mailek.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
FozzieBear #29 üzenetére
azért az remélem leesett, hogy csak lemaradt az ékezet a "fős"-ről
-
enginev3.0
félisten
Hát én a heti 5 napos munkámat elvégzem 3 nap alatt, nem bánnám ha a többit saját magam dönthetném-e hogy bemegyek vagy sem...
-
Dilikutya
félisten
Egy dolog a "hobbim a munkám", meg másik, amikor csinálnál valami mást is. Kertes házban lakom, van barátnőm, szeretek koncertekre járni, haverokkal sörözni, szeretek kirándulni, sörrel a kezemben vízparton süttetni magam, még dugni is szeretek, ebbe nem igazán fér bele, hogy éjjel-nappal a munkámnak éljek és még a szabadságomat se vegyem ki.
-
bambano
titán
én is annyira szeretek melózni, hogy már egy hónapja mondom a főnöknek, hogy mikulás után vadliba.
van ismerősöm, aki december 25-én bemegy reggel dolgozni. az ilyen miért nem válik el?
-
-
Béééla
őstag
Én is élvezem a munkámat, otthon is szoktam saját projekteken dolgozni, de amikor a decemberig gyűlt szabadnapokat nem lehetett kivenni, csak addig (cégváltás) és az ünnepekre jutott kettő, azt az ember megérzi. Jól mutatott az extra zsé, de nem jó hullákat dolgoztatni, a hétvégék meg nem elegek a feltöltődéshez.
-
jerry311
nagyúr
Jöhetne valamelyik munkamániás és dolgozhatna helyettem is. Én meg pihenhetek és jön a fizetés.
Igazából akkor már mindegy, hogy ugyanannyi pénzért 1 vagy 2 cégnek dolgozik összesen 16 órát. -
gaborbol
őstag
6 fos kis IT cegnel dolgozom, talan jovo honaptol mar 8 fos lesz
Nalunk is korlatlan fizetett szabadsag van, egeszen addig amig minden melo hataridore kesz. Ha nincs nagyon melo vagy eppen van valami amit intezni kell akkor szolok a fonoknek, es ennyi .
En is szeretek melozni, egy hetes nnyaralast kovetoen, hinyzik a munka meg a kollegak. -
Dilikutya
félisten
Aha persze... hagyja bent a szabadságát az, akinek két anyja van. A szabadidőt semmi nem helyettesíti. A saját életem előbbre való. Sose értettem ezeket a "workalkoholistákat".
-
cer
tag
Mitől is lett ez a Linkedin ekkora? Itt mi a bevételi forrás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Filmvilág
- Elemlámpa, zseblámpa
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- Sony PlayStation 5 CFI-1216A lemezes PS5 eladó
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Silverstone st1200-pts tépegység
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, Garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!