Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
válasz
hejesírásó #3 üzenetére
91'-ben aktuális barátosném egy hétvégén l*kúrta az asztalról a Dell laptopot (pár évi fizetésembe került volna ha ki kellett volna fizetnem, de szerencsére nem...) amit egy cég adott kölcsönbe, hogy a "tegnapelőttre legyen készen" jellegű szoftver-projektet be tudjam fejezni...
Pedig meg volt beszélve előre: kell a zsé...nagyon! Neki is!! Tehát a hétvégén én főleg melózni fogok, ő csináljon amit akar...
Péntek: este azért kisírta magának a bulit a haverokkal...
Szombat: korán felkeltem, gürcöltem egész nap, ő meg duzzogott...
Vasárnap: dél körül elkezdett rinyálni, aztán estefelé már veszett módon unatkozott, hát rájött a tüzelés...a végén pucéran mászkált a szobában...miután kértem, hogy kicsit várjon még, nemes egyszerűséggel odalépett a laptop mellé/mögé és a kijelzőnél fogva leborította az asztalról...szerencsére a vinyó kibírta, bár volt némi keveredés az állományrendszerben...
Megúsztam...sajnos a nőt nem: később elvettem feleségül.
De hát nem lehet mindenki egy életen át egyforma okos...max. hülye.szerk: módosítottam a dátumot. 90-re emlékeztem, de 91-ben volt...
1. Dell 320N laptop volt, felbővítve memcsivel...a cég tulaja frissen vette Amcsiban...
2. akkor kerestünk önálló albérletet...nagyon kellett a pénz
Új hozzászólás Aktív témák
- Ps3 Slim játékokkal és tartozékokkal
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Wireless Controller - Carbon Black
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest