- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ps5- nél is pozitívum a visszafelé kompatibilitás, még ha csak eggyel is. Van olyan game, amivel 20 éve játszom pc-n, konzol fronton mindig gáznak tartottam, hogy generáció váltáskor dobatták velem a játékokat is, mert vannak örök címek.
-
Dare2Live
félisten
válasz
#95712068 #14 üzenetére
"Sony "boost" órajellel promózza a bő 44%-kal gyengébb felépítésű igp-t, legalább a fanboy-oknak van mibe kapaszkodni."
Nem ez a durva hanem, hogy ABU 1+oldalt ír arról, hogy esetekben magasabbra is mehet boost, de a 44% CU difiről semmit. De tényleg semmit.
Most nemtudom, hogy ennyire elfogult vagy nála a grafikust teljesítmény ennyire nem számít vagy nemtudom...
-
BusinessGuy
őstag
Ezen a marhaságon már akkor is csak röhögni lehetett mikor először leírták. Megint indul a parasztvakítás a nextgen gépek terén mint a jelen gennél a konzol only látványelemeknél és egyéb butaságoknál amiknek a töredéke sem lett igaz.
A háttértártól nem fogsz kapni semmiféle tartalmi vagy grsfikai extrát. Csak jobb betöltési időket. -
ted_tris
tag
A valtozo orajel rohadt sok problemat fog okozni.
Ez most boritekolhato.
A ket konzol ara meg majd mindenkit kijozanit.
A bemutatott box defkoval is 650 dollar felett lesz a ps meg 500-550.#27:
Annyira szenved vele, hogy ultra beallitasok mellett 90 fps korul produkal.
Azaz 60fps lock mellett joizueket malmozik.#35:
Gartulalok.
Te vagy az elso gyopar aki megint idekavarta az intel egy jo kis fika miatt.
Amugy a konzolosok bognek a leghangosabban a nem letezo 60 fps miatt. Mert ott mar fhd-n se nagyon opcio.
Pc-n meg fhd-n mar alap egy kozepes videokartyaval is. -
Youri
veterán
Egyszeru a keplet. PS4-em. An, ezalatal PS5-om lesz, a kompatibilitas miatt. Egyel kevesebb doboz
-
atike
nagyúr
Jó lesz az... Várós!
-
carl18
addikt
Szerintem itt is játékfüggő lesz, melyik cim mennyire gépigényes.
1440P 60 fps amit tudnak nativan a konzolok, aztán upscale 4K-ra.
A PS4 Pro se tudott nativ 4K-t még is vették mint a cukrot.
+ Még Simán lehet opcionális a játék grafika megint.
1080P 60 FPS vagy 4K 30 fps
A PS4 is mai szemmel nézve elég harlmatos, és milyen grafikákat kihozhatok abból a gépből... -
Stan648
tag
Én örülök az új konzoloknak, mert azok a pc-n is fejlődést fognak hozni. De én biztos nem fogok konzolt venni. Pedig réges-régen Dreamcast-ig konzolos voltam pc nélkül azóta csak pc. Számomra az a finomszemcsés adatmozgatás lesz érdekes, hogy az mi ként fog megvalósulni pc-n.
-
Tigerclaw
nagyúr
A 4k-s Blu-ray lejátszó sokat dob az értékén.
-
Prof
addikt
Vicces ez a sok techszoveg mintha szamitana.
Az ar lesz a lenyeg meg, hogy mit fut rajta ami mason nem. a 4k 60fpsre recskazo incel kozoseg kb. a vasarlok 0.1%-a.A mult alapjan bizony a 3-4szer gyengebb ps4-bol sokkal tobbet eladtak mint a 6tflopsos xbox onex-bol. Es akkor meg nem is neztuk a nintendot aki filleres hardverbol csinal billiokat evtizedek ota.
Az MS-t meg nem izgatja megveszed vagy se a dobozt, mert a szoftver a business nem a hardver. A brandet kell hype-olni, a szolgaltatast eladni.
Nem veletlen fejlesztik az xcloudot/game passt, nyitottak a pc fele. -
ProEvoFan
nagyúr
Ki is emelte hogy a magasabb teraflops szám nem feltétlenül jelent többet.Itt az Xboxra célzott.
A szakik egyre többen írják netszerte, hogy ez így is van.
Persze a hozzá nem értők, mint én, az csak azt látja, hogy 10.3 vs 12. Marketing számháborút az MS nyerte.
Papíron erősebb az xbox.Na de a valóságban? Kiderül majd. -
Szabi®
addikt
A 2080Ti baromi erős....csak rossz a hatásfok,,,nem célhardverként írnak pc.-re .
Túl sokéle a komponens,,,vga-k,cpuk, ezért ha azt akarják hogy a józsika is tudjon játszani a 6-7 éves procijával,akkor kell jobban optimalizálni,de arra már sok fejlesztőnek nincs ideje
Igy pc fronton van egy rossz hatásfok mutató,eröforrás elszivárgás,nem megfelelöen terhelődnek a hardverelemek+ a windows,amibe még dolgozik egy csomó (sokszor felesleges) kliens. -
joey04
titán
Az xbox eddig jobban bejön.
-
törölt tag
Forza 7 és Halo 5 elvileg tartja 60 fps mellett a 2160p-t, a többi játék jelenettől függően csökkenti a felbontást. Wolf 2-nél 2052p-ig csökken, Doom-nál mintha 1620p-ig menne le legrosszabb esetben, titanfall 2-nél 1800p-re elmékszem. Szemre mindegyik bőven jó volt a dinamikus felbontással 4K freesync monitorral, nem vettem észre 32"-on lábkinyújtós távolságból (relax fotel+lábtartó). Most nem nézem végig az összes digital foundry videót, de ott nézelődhetsz ilyen téren.
Szóval a nextgen bőven tudni fogja a 4K 60 fps-t, idáig is a jaguar magok voltak problémásak, mostani szemmel szerintem parádés amit kihoztak azokból a konzolgyártók. Zen 2 mellett 120 fps is könnyen meglehet 1440p-ben, és "sajátmárkás" címeknél a 2160p-ben sem tartom lehetetlennek. Értelemszerűen nem fullfullultramegagigabrutalextremehigh beállításokkal 16x élsimítás mellett.
Már csak megfelelő hdmi 2.1-es kijelző kell hozzá, aminek illene a konzolok megjelenéséig elterjedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A japánok újgenerációs konzolja a nyers számok tekintetében gyengébbnek tűnik az Xbox Series X-nél, de a részletek tekintetében kiforrottabb rendszer.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kés topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- NBA és kosárlabda topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest