- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
válasz
Carlos Padre #451 üzenetére
Érthető lenne
Én is mostanában gondolkodtam hogy frissíteni kéne a szerkezetet, de mivel messze a legdurvább load amit kap az a játékok, minden másra meg még bőven elég, ezért inkább a célhardver irányába megyek. -
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #276 üzenetére
Nem igazàn jàtszottam vele, mert a Motorsport nem érdekel, csak a Horizon, így nem tudom milyen a 7 fizikàja.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #273 üzenetére
Màrmint azzal hogy multira normàlis szabàlyrendszert hoznak?
-
hogabesz
aktív tag
válasz
Carlos Padre #265 üzenetére
Köszönöm! Alapvetően ez lenne a lényeg, hogy ne kelljen nekem új felhasználó az új géphez. Az nem zavar ha a régi játékok nem mennek rajta.
-
válasz
Carlos Padre #223 üzenetére
Nálunk is ez lesz.
Ezért lesz instant buy a PS5.
-
martonx
veterán
válasz
Carlos Padre #217 üzenetére
MS-re nagyon haragszok a VR kihagyása miatt nyugodtan nézd vissza az akkori híreket kommenteket, de akkor se ők maszatolnak az órajelekkel, meg hogy a kevesebb az néha több, hosszas ködös, bonyolult fejtegetésekbe csomagolva.
MS letett egy őszinte konzolt az asztalra, nincs rajta mit magyarázgatni, bullshitelni, hogy de majd a gyorsabb SSD miatt több lesz az FPSés még a CPU-t is biztos begyorsítja
-
hogabesz
aktív tag
válasz
Lehet, hogy béna a kérdésem, de ha veszek majd egy PS5-öt, a PS4 pro megy a fiamnak, akkor maradhat a felhasználóm mindkét gépen, hogy Ő is elérhesse a digitális vásárolt játékokat vagy 1user/1gép? Nem igazán tudom ez a része hogyan működik.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Ugyan ez lesz nálunk is.
A koronavírus miatt a kérdés az, hogy "mikor"? -
Prof
addikt
válasz
Carlos Padre #230 üzenetére
Irrelevans. [link]
Megnezhetsz akarhany tesztet a regi szutyok sata ssd es a szupergyors nvme kozott is alig van jatek ahol 1-2 masodpercnel nagyobb a betoltesi ido kulonbseg. -
Wesder
titán
válasz
Cseles
-
opr
nagyúr
válasz
Carlos Padre #211 üzenetére
Ne ragadj itt le, gondold tovább. A dx maga csak egy api.
-
opr
nagyúr
válasz
Carlos Padre #206 üzenetére
Még mindíg nem lehet összehasonlítani a PC-vel, mindegy minek hívják rajta az OS-t, meg a grafikai layert. Ha szerinted ez nem így van, és aminek ugyanaz a neve, az márpedig ugyanaz és pont, akkor keress egy random Tóth Lászlót, és vezesd fel neki ezt az elméletet. Majd mondd el, mi lett a dologból.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #206 üzenetére
Eddig is W10 volt az alap nem?
-
Tin
veterán
válasz
Carlos Padre #204 üzenetére
Na ja.. de amúgy ez is hitvita, valószínű a kettő között van az igazság, csak mindenki a saját döntését akarja megmagyarázni. Mindkettő tökéletes casual gamernek, ami a piac mekkora része is?
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #201 üzenetére
Én nem is erre gondoltam vàltozàs alatt, hanem amit te is mindig mondasz, hogy az Xbox-ot a PS mellé, és nem helyette akarjàk eladni. Àtlag konzolos felfogàsban ez egy sz@r taktika, de én igen is tudok annak örülni hogy én dönthetem el hogy min jàtszak az adott MS jàtékkal.
Szabi89
Amióta nyitottak a PC felé és beraktàk az Xbox alà, mert ugye azóta az Xbox nem (csak) konzol, hanem egy platform, amit elérhetsz a konzollal, PC-del és majd a mobiloddal is. (remélhetőleg működőképes lesz az xCloud)
Tisztàn làtszik hogy nem konzolt akarnak eladni, hanem szolgàltatàs, az meg kb mindegy hogy min hasznàlod. Ezért is mondom hogy konzoleladàsban simàn jàtszhat a mostani 40:110 a PS5 javàra ha közben meg a platformon a 40milla konzol mellett van màsik 40-60 milla felhasznàló a többi periféria àltal.Én a tegnapi nap utàn azt érzem hogy a 9. generàció retekjó lesz, és lesz@rom hogy melyik miben jobb, mert mindkettő kell. Egy màsodpercig sem fog érdekelni melyikből mennyi fog majd elmenni a generàció alatt, mert nem szàmít.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #178 üzenetére
Eddig sem a TF szàmított, a NextGenben sem az fog.
-
F_Peter
őstag
válasz
Carlos Padre #178 üzenetére
Pont arra céloztam hogy nem lesz igazán különbség a kettő között látható teljesítményben.
A többi amit írsz, hát.. az már a marketing hatása. 🙂Hunluki : 324-el? Az nem is 17% különbség.
-
F_Peter
őstag
válasz
Carlos Padre #168 üzenetére
Olyan óriási különbségek lesznek mint anno az alap box és ps4 között.
Ez eladásokat meg egy dolog fogja befolyásolni : hogy kinek a marketing dumája talál be jobban az embereknek."nagyon fasza exkluzívok lesznek és day1 a 300 Ft-os GamePassba"
VS.
" A mi exkluzívaink a legminőségibbek és idióta aki kihagyja őket"
Meg nyílván jönnek új dumák is...
-
Raymond
titán
válasz
Carlos Padre #136 üzenetére
Hmm, biztos hogy megertetted amit irtam?
-
Raymond
titán
válasz
Carlos Padre #121 üzenetére
Nem a speci vezerlo miatt fura hanem azert mert ezt is ugy szamoltak hogy mindent kicsikarjanak belole es papiron olyan kozel legyen az XB-hoz ahogy csak lehet. Standard szamolas igy megy egy mondjuk 960GB vagy 1TB-nek titulalt SSD-nel, hogy nyers NAND osszesen 1024GiB van rajta ami 1 099 511 627 776 byte. Ebbol aztan:
1TB = 1 000 000 000 000 = 931GiB
960GB = 960 000 000 000 = 894GiBErgo a nyers NAND GiB-ben szamolva mindig tobb mint a felhasznalhato kapacitas GB-ben vagy GiB-ben, minden a nyers NAND GiB ertekebol lefele szamolodik. Ezzel szemben a Sony onnan felfele szamol! Ha 12 csatorna van akkor nyers NAND ott 12x64GiB lapka, tehat 768GiB amibol a megadott 825GB ugy jon ki hogy a GiB erteket egyszeruen 10-es alapu GB-vel "nevezed at"
768 GiB = 768 432 MiB = 805 306 368 KiB =
= 824 633 720 832 byte es ezt kerekiti a Sony fel 8GBMB-ra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A japánok újgenerációs konzolja a nyers számok tekintetében gyengébbnek tűnik az Xbox Series X-nél, de a részletek tekintetében kiforrottabb rendszer.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest