Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
Az emberi hülyeség hatàrtalan... Felhozott 5 érvet amellett, hogy miért érdemes vàrni, és 5 érvet amellett hogy miért nem érdemes vàrni a TLOU2-t, és ez egy két szerencsecsomagnak nem tetszett... (Mondjuk elég izzadsàgszagúak voltak a negatívumok, mert mint tudjuk a Sony-nàl a sz@r is arannyá válik.)
A legelső CP2077-nél el lett mondva hogy mit takar a Pro/Con, de úgy làtom PS ex címről bàrmi negatívat mondani felér egy daràzsfészekbe nyúlàssal. -
Wesder
titán
Engem pl a Gears sem érdekelt az 5. részig, az valamiért nagyon tetszett. A Halo mai napig semmi, pedig elég nagy a kultusza, simàn berànthatja az SX eladàsokat az elején. Szàmomra a generàció legjobb MS ex címe a Sunset Overdrive. Haragszom is az MS-re hogy az Insomniacot elüldözte.
-
Wesder
titán
Nem kell dicsérni, csak ez a lépten nyomon szidàs màr unalmas. Ja, nagyon beàlltam mőgéjük, mikor egy qrva rossz szavam nem volt a PS5-re. Örülnék ha ez a szerencsétlen àrokàsàs a nextgennél megszünne és mi denki kussban és boldogan hasznàlnà a sajàt gépét... Ilyen úgysem lesz.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #276 üzenetére
Nem igazàn jàtszottam vele, mert a Motorsport nem érdekel, csak a Horizon, így nem tudom milyen a 7 fizikàja.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #273 üzenetére
Màrmint azzal hogy multira normàlis szabàlyrendszert hoznak?
-
Wesder
titán
válasz
hokuszpk #254 üzenetére
Nem szàmít a kevesebb CU mert adott esetben kb 20-25%-kal kehet nagyobb a GPU órajele, az SSD is 2x gyorsabb, a RAM sincs kettéosztva.
Egyébként ezen vitatkozni annyira qrva felesleges. Ennek az egésznek a hűtését mutassàk be, mert az fontosabb hogy kussban legyen a TV/Monitor alatt. Lehet benn akàrmi, a belső stúdiók úgyis kimaxoljàk. -
Wesder
titán
Mindenkinek van olyan jàték, amit sz@rrà hype-olnak és nem jön be neki. Ezzel nincs is semmi gond. A gond azzal van hogy ha ezt valaki nem tudja elfogadni, mert neki beütött a hype. (ne vedd magadra)
Na és persze rengetegszer van olyan is hogy egy lehúzott jàték tud akkora élményt adni valakinek, mint agyonhypeolt tàrsai. -
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #223 üzenetére
Cseles
-
Wesder
titán
Megint csak a konzolt nézed, mikor az Xbox nem maga a konzol. Egy bukott generàcióba nem fogjàk beletalicskàzni az SX nyitócuccait. A Sony meg az utolsó centet is ki akarja sajtolni ebből a generàcióból, mert a PS5 ex címekből nem lesz crossgen, úgyhogy fizess pajti ha kell a GoW2.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #206 üzenetére
Eddig is W10 volt az alap nem?
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #201 üzenetére
Én nem is erre gondoltam vàltozàs alatt, hanem amit te is mindig mondasz, hogy az Xbox-ot a PS mellé, és nem helyette akarjàk eladni. Àtlag konzolos felfogàsban ez egy sz@r taktika, de én igen is tudok annak örülni hogy én dönthetem el hogy min jàtszak az adott MS jàtékkal.
Szabi89
Amióta nyitottak a PC felé és beraktàk az Xbox alà, mert ugye azóta az Xbox nem (csak) konzol, hanem egy platform, amit elérhetsz a konzollal, PC-del és majd a mobiloddal is. (remélhetőleg működőképes lesz az xCloud)
Tisztàn làtszik hogy nem konzolt akarnak eladni, hanem szolgàltatàs, az meg kb mindegy hogy min hasznàlod. Ezért is mondom hogy konzoleladàsban simàn jàtszhat a mostani 40:110 a PS5 javàra ha közben meg a platformon a 40milla konzol mellett van màsik 40-60 milla felhasznàló a többi periféria àltal.Én a tegnapi nap utàn azt érzem hogy a 9. generàció retekjó lesz, és lesz@rom hogy melyik miben jobb, mert mindkettő kell. Egy màsodpercig sem fog érdekelni melyikből mennyi fog majd elmenni a generàció alatt, mert nem szàmít.
-
Wesder
titán
válasz
bulikavagyok #186 üzenetére
Mivel Spencer azt mondta hogy nem lesz megint dràgàbb start tanulva a One hibàjàból, így azonos àrra szàmítok. Mondjuk mondott ő màr sokmindent...
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #178 üzenetére
Eddig sem a TF szàmított, a NextGenben sem az fog.
-
Wesder
titán
válasz
BusinessGuy #174 üzenetére
Azért ez a dupla SSD speed csak ér valamit.
-
Wesder
titán
válasz
GodGamer5 #169 üzenetére
Dehogynem, mert mindig meg a hú meg hà, ami valamyilyen szinten jogos is, na de b+ egy olyan csapatról beszélünk, akik 20+ éve napi szinten intravénàsan kapjàk a Playstation-t. Màshoz szerintem nem is értenek. Legalàbbis ilyen mesterien nem. Nekem ez tőlũk nem különleges, hanem elvàrt.
-
Wesder
titán
-
Wesder
titán
válasz
Juhaszatti #86 üzenetére
Igen, csak amíg a Sony-nak egy igen kiemelt divíziója a PS, addig az MS-nél az Xbox csak egy kis szelete a cégnek.
-
Wesder
titán
válasz
bulikavagyok #78 üzenetére
Nyílvàn egy azonos árú PC esetében a konzolon lesz szebb az adott jàték.
-
Wesder
titán
válasz
bulikavagyok #74 üzenetére
Miért? Nincs igazam? Ez a két cég az utolsô bitet is kifacsarja majd a konzolból.
-
Wesder
titán
válasz
BusinessGuy #24 üzenetére
Mondjuk jàtèk közben. Gyorsabb SSD-vel nagyobb/nyüzsgőbb vilàgok kreàlhatóak gondolom.
-
Wesder
titán
válasz
BusinessGuy #20 üzenetére
A kèrdès, hogy làtszani fog e a 2x-es SSD sebessèg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A japánok újgenerációs konzolja a nyers számok tekintetében gyengébbnek tűnik az Xbox Series X-nél, de a részletek tekintetében kiforrottabb rendszer.
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest