- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RAM topik
- Notebook hibák
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexplo
őstag
válasz
klopisemis #32 üzenetére
Én alapvetően a szerkesztőket védem, mert nem tudom hogy mi történt. Abban igazad van hogy esetleg lehetett volna jelezni a problémát és cserét kérni. Erről nem tudok véleményt alkotni, mert nem tudom mi és hogy történt. A végeredmény vicces lett az tuti
Attól nem félek hogy a cikk miatt a borzasztó tömeg aki kolink fan, most hirtelen kiszeret a márkából
-
nexplo
őstag
Ilyen állapotban szégyen, hogy a forgalmazó átadta nektek a házat. Ez sérült ház, amit meg kellene semmisíteni, nem pedig mutogatni. Az pedig, hogy a cikk így készült és a fényképek is árulkodnak az állapotról, az a gyártóra-forgalmazóra szégyen, nem pedig rátok. Ti tisztességgel bemutattátok (nem ócsárolva hanem objektíven), de akkor is vér ciki a dolog. Persze hogy "ércelődik" rajta az ember, mert így ezt nem szabadna. Nem ti hibáztatok, ezt még egyszer kiemelném, de gondolom a fentebb írtakban egyet értünk.
-
nexplo
őstag
válasz
E.Kaufmann #26 üzenetére
Igen én is gondoltam erre hogy origami szerűen lehet tuningolni a házikót. Ilyen opciót eddig senki sem használt még. A Kolink nagy újító
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest