- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5-7640X / i7-7740X "Kaby Lake-X" és i9-7xxx "Skylake-X" (LGA2066)
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Komoly GPU a processzorban: AMD Phoenix APU-k tesztje
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
klopisemis
csendes tag
Másképp is lehet nézni, ha pl a doboz új, tehát bontatlan volt, és pl a forgalmazó sem látott rajta külsérelmi nyomot, akkor mért gyanakodott volna arra, hogy sérült, Ilyen előfordult már "komolyabb" gyártóval is pl Corsair. Viszont a PH felelőssége véleményem szerint objektíven bemutatni egy-egy terméket, és ha látták, hogy a tesztpéldány hibás, akkor mért nem kértek egy újat/másikat? Akarva-akartlan, a cikkel lejáratják az adott márkát, és nem hagyják, hogy pusztán a teszt alapján döntse el az olvasó, hogy a termék jó-e vagy sem. És itt igenis ŐK hibáztak. Én is írtam már pár cikket életemben és sosem közöltem le semmit hibás tesztalanyról, mert nem etikus és nem fair.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő