Új hozzászólás Aktív témák
-
klopisemis
csendes tag
Másképp is lehet nézni, ha pl a doboz új, tehát bontatlan volt, és pl a forgalmazó sem látott rajta külsérelmi nyomot, akkor mért gyanakodott volna arra, hogy sérült, Ilyen előfordult már "komolyabb" gyártóval is pl Corsair. Viszont a PH felelőssége véleményem szerint objektíven bemutatni egy-egy terméket, és ha látták, hogy a tesztpéldány hibás, akkor mért nem kértek egy újat/másikat? Akarva-akartlan, a cikkel lejáratják az adott márkát, és nem hagyják, hogy pusztán a teszt alapján döntse el az olvasó, hogy a termék jó-e vagy sem. És itt igenis ŐK hibáztak. Én is írtam már pár cikket életemben és sosem közöltem le semmit hibás tesztalanyról, mert nem etikus és nem fair.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen processzort vegyek?
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest