- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hobby elektronika
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Házimozi belépő szinten
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
Új hozzászólás Aktív témák
-
klopisemis
csendes tag
Másképp is lehet nézni, ha pl a doboz új, tehát bontatlan volt, és pl a forgalmazó sem látott rajta külsérelmi nyomot, akkor mért gyanakodott volna arra, hogy sérült, Ilyen előfordult már "komolyabb" gyártóval is pl Corsair. Viszont a PH felelőssége véleményem szerint objektíven bemutatni egy-egy terméket, és ha látták, hogy a tesztpéldány hibás, akkor mért nem kértek egy újat/másikat? Akarva-akartlan, a cikkel lejáratják az adott márkát, és nem hagyják, hogy pusztán a teszt alapján döntse el az olvasó, hogy a termék jó-e vagy sem. És itt igenis ŐK hibáztak. Én is írtam már pár cikket életemben és sosem közöltem le semmit hibás tesztalanyról, mert nem etikus és nem fair.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sorozatok
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Napelem
- Motoros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest