- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós kamerák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPad topik
- Nikon DSLR topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
klopisemis
csendes tag
Másképp is lehet nézni, ha pl a doboz új, tehát bontatlan volt, és pl a forgalmazó sem látott rajta külsérelmi nyomot, akkor mért gyanakodott volna arra, hogy sérült, Ilyen előfordult már "komolyabb" gyártóval is pl Corsair. Viszont a PH felelőssége véleményem szerint objektíven bemutatni egy-egy terméket, és ha látták, hogy a tesztpéldány hibás, akkor mért nem kértek egy újat/másikat? Akarva-akartlan, a cikkel lejáratják az adott márkát, és nem hagyják, hogy pusztán a teszt alapján döntse el az olvasó, hogy a termék jó-e vagy sem. És itt igenis ŐK hibáztak. Én is írtam már pár cikket életemben és sosem közöltem le semmit hibás tesztalanyról, mert nem etikus és nem fair.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AliExpress tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő