- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
hibavissza #175 üzenetére
Úgy szoktam fórumozni, hogy random kattintgatok majd írok valamit és vagy bejön vagy nem. Elég jól mehet, mert szakmai oldalról kevesen írnak vissza, hogy hülyeséget írok. A baj akkor itt már nem kevés...ellenben a lottóskillem elég maxos lehet.
Ha valaki gürizik marha sokat akkor nem maradna ideje fórumozgatni? Azért egyetemen elég jó életük van a tanároknak, legalábbis aki nem főtárgy tárgyfelelős, az nyugodtan megteheti, hogy sz@rik a világra. 5 hete van beadva 2 fizika kiszh-m, majd megkapom egyben a másik 4-el, félév végén, totál belefér. Gimiben ennél is jobb, töridogát 1,5 év után kaptam kézhez. Na ott valóban könnyeztem a röhögéstől.
És mint írtam, kegyetlen sok munka mellett is mindenkinek marad ideje valamire, amit elkölthet szabadon. Mi a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
- Horgász topik
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest