Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
hibavissza #175 üzenetére
Úgy szoktam fórumozni, hogy random kattintgatok majd írok valamit és vagy bejön vagy nem. Elég jól mehet, mert szakmai oldalról kevesen írnak vissza, hogy hülyeséget írok. A baj akkor itt már nem kevés...ellenben a lottóskillem elég maxos lehet.
Ha valaki gürizik marha sokat akkor nem maradna ideje fórumozgatni? Azért egyetemen elég jó életük van a tanároknak, legalábbis aki nem főtárgy tárgyfelelős, az nyugodtan megteheti, hogy sz@rik a világra. 5 hete van beadva 2 fizika kiszh-m, majd megkapom egyben a másik 4-el, félév végén, totál belefér. Gimiben ennél is jobb, töridogát 1,5 év után kaptam kézhez. Na ott valóban könnyeztem a röhögéstől.
És mint írtam, kegyetlen sok munka mellett is mindenkinek marad ideje valamire, amit elkölthet szabadon. Mi a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- One mobilszolgáltatások
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest