Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
válasz
Tikakukac #430 üzenetére
Akkor a tanár a hülye. El kellett volna menni a tanszékvezetőhöz. Nekünk is volt hasonló, az első alkalommal az után máris másképp állt hozzá a dologhoz. Továbbá lehetséges az is, hogy zh után bemész és reklamálsz. Ez nálam is többször előfordult, sőt: kellett. Ha rendesen felkészültem, sosem volt gáz. Nem kell pofátlannak lenni, hanem odamenni és megmondani, hogy Te mit és hogyan látsz. Legvégső esetben lehet alkalmazni a feljelentéssel való fenyegetést, amit - bár tudják, hogy üres fenyegetés, mert az biztos, hogy utána nem nagyon fogsz sulit elvégezni sehol, mert megoldják - azért komolyan vesznek, mert az az utolsó, ami hiányzik egy sulinak... egyszóval nem kell mujának lenni, de azért legyél diplomatikus. Viszont ez sem helyettesíti a tanulást.
Sajnos ezekkel a helyzetekkel nem nagyon tudsz mit csinálni, csak a saját rátermettségedre tudsz hagyatkozni. Persze ez marhára nem jó dolog, de sajnos ez van, ez minden sulinál így van. Megjegyzem, infó karon sokkal több volt a "hisztis" egyén, mint máshol...
Corvinus: Másik suliból én 1x kérdeztem dolgokat, ráadásul egy 1 évvel előttem járó, ugyanazon szakon végző sráctól, akkora barom válaszokat kaptam, hogy azután inkább én magam utánajártam a dolgoknak...
Egyébként erről az egészről az jut eszembe, amikor mi is írtunk még talán 3. félévben egy zh-t, 116 emberből 14 ment át, persze ment az átkozódás... Teljesen véltetlenül úgy alakult, hogy nekem lett a legtöbb pontom és megkérdezték: hogy sikerült? Hát, előtte lévő este átnéztem fél óra alatt, a zh alatt meg gondolkodtam... és ennyi az egész. Ezek után már csak az a kérdés, hogy akik átmentek, azoknak hogy sikerült?
-
-
auth.gabor
tag
válasz
Tikakukac #169 üzenetére
"A gond az, hogy felsőfokú végzettség mellett nagyon sok olyan ember is taníthat, akiknek közelébe sem szabadna engedni tanulni vágyó embereket."
Igen... ennek viszont részben anyagi okai vannak, mutatnék egy képet a 2007-es fizetési papíromról:
[link]Ennyiért _jó_ informatika tanárt nem fogsz találni, a néhány elhivatott szakember pedig kevés ahhoz, hogy a szakma egészét színvonalasnak lehessen nevezni.
Én 2007-ben léptem le, az okokat leírtam annó:
[link] -
-
válasz
Tikakukac #388 üzenetére
Nekem is voltak ilyen tárgyaim, ez mondjuk elég gáz, hogy az egyes tanszékvezetőcskék a saját hülyeségüket erőltethetik a hallgatókra, mert máshoz nem értenek...
"Vállalkozás valamicsoda a másik 4 kredit, amire 20 oldalakat kell beseggelni és megírni a 4 zh-t. Értelme zéró, annak az esélye, hogy tanuljunk belőle valamit, konvergál a 0 felé erősen."
Vállalkozás managementnek annyi értelme van, hogy ha esetleg saját céget alapítanál mint villamosmérnök, mert valami tuti cuccot fejlesztettél ki, vagy akár szolgáltatást akarsz nyújtani, akkor ne legyél tök hülye hozzá.
De mondjuk jobb helyeken ez nem törzsanyag, hanem választható tárgy. -
Zirowe
nagyúr
válasz
Tikakukac #239 üzenetére
Normális helyeken ilyenkor az emberek 75%-a előveszi a mobilját, lefilmezi, videó megy a netre, tanár pedig az állásából el, gyerek meg talán még kompenzációt is kap.
De nem, nálunk a kiskirályok a menők az egyetemen, akik mindenhatóak és mindent megengedhetnek maguknak.
Sajnos nálunk is vannak hasonló tanárok (nem infó).
-
-
JColee
őstag
válasz
Tikakukac #194 üzenetére
Pótzh-ra milyen karon kell jelentkezi? Nem rémlik, hogy fizikából kellett volna.
A javításnál ha belekérdeztél miért az, mikor a másiknál ugyanez jó, akkor anyázás ordibálás, takarogggyá ki innen.
Annak is meg volt az ideje, hogy a javítás miatt reklamálj. Nálam is volt, hogy nem fogadta el egy feladatra adott jó megoldásomat, pedig azzal meg lett volna a négyes: "jöhet javítani szóban". Standupolhattam volna kvantumfizikából, de abból egy büdös kukkot nem tudtam, úgyhogy 3-as lett. Ha meg a kettes múlik azon az egy-két ponton, akkor még valahogy akár össze is lehet nála vadászni.Én itt befejezem, mert nagyon off.
-
törölt tag
válasz
Tikakukac #194 üzenetére
Gondolom ismered.
A refrén a lényeg. -
echterion
nagyúr
válasz
Tikakukac #194 üzenetére
Jó meg kellett volna a csávót dugni egy kaktusszal, aztán tudta volna, hogy hol a helye. Az ilyenek csak ebből a nyelvből értenek sajnos (sokszor még ebből sem...).
(#195) bambano: Azé' náluk sem fenékig tejfel az élet, épp most készülnek egy jó kis szakadékba pottyanni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged