- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Monitor hiba topik
- BIOS topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz
ImpersonatoR #63 üzenetére
Látod nem is volt nehéz. Lehet menni.
Esetleg telefonon meg is rendelheted a gyereknél és 1-2 napon belül ott is van. Utána dob neked sms-t hogy megérkezett az áru. Jó vásárlást!
(#64) Geller_1972: De így sem talicska főleg nem ilyen árért.
ha megnézed, hogy ugyan ez a Predator ram 2x4GB csak 2666MHz az már 150euro ellenben a 48eurohoz.
Szerintem akinek van esze az most ilyet vesz. Én is megvenném csak nekem mrá van 4x4GB mostmár nem kombinálok.
Szerkesztettem! Sorry
-
KAMELOT
titán
válasz
ImpersonatoR #63 üzenetére
Látod nem is volt nehéz. Lehet menni.
Esetleg telefonon meg is rendelheted a gyereknél és 1-2 napon belül ott is van. Utána dob neked sms-t hogy megérkezett az áru. Jó vásárlást!
-
KAMELOT
titán
válasz
ImpersonatoR #51 üzenetére
Tessék.....echterion ez neked is szól. Pontosabban komáromban van ez az üzlet. Ha érdekel megadom a pontos címet. Könnyen oda tudtok találni. Ha meg más nem akkor találkozhatunk együtt oda van menve. Előre le kell adni a rendelést. Másnap már ott is van.
Ha tutira fog kelleni akkor én ismerem a gyereket és megrendelhetem nektek. És akkor írok és már mehettek is a ramokért. -
KAMELOT
titán
Bocs elfelejtettem odaírni, hogy átszámítva euroról. ha átléped a határt komáromnál itt 46euro. Ha 280-as árfolyamot veszek akkor 12 880ft-re jön ki.
(#42) headhunter: jól írtad!
Más: ezeknek a ramoknak akkor lenne jelentősége ha CL9-en tudná a 2400-at. mint pl. a Corsair Dominator Platinum. Szerintem meg egy 8GB-s modul legyártása olcsóbb. Ezért inkább ezeket kezdik majd nyomni. Már van 2400-as Kingston Beast CL11 2x 8GB igaz még 150euro.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest