- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
John Fowler
tag
válasz
fordfairlane #105 üzenetére
Otthon csak egyszerűbb doksikkal babrálok, de egy alap formázott word vagy excel file-t korrekten megnyitott a 2.4-es OO is.
Most a hármasat használom, de még nem futottam problémába, pedig ms-office file-okat a saját formátumukba szoktam menteni, és 2003-as office-szal visszaolvasva semmi gond nem volt még.Tegnap direkt kipróbáltam egy közepesen nagy méretű és bonyolultságú xls-t. 2003-mal csináltam melóhelyen, 1,8 mega lett. Hazavittem, OO gond nélkül megnyitotta, dolgoztam rajta kicsit, rámentettem, és ma az office2k3 simán megnyitotta,minden a helyén volt. Egyetlen anomália, hogy OO-s mentés után 180kbyte-ra zsugorodott a mérete (kicsit több adattal, lol), majd MSO2k3-ban megnyitva és változás nélkül rámentve 270kbyte lett.
Emlékszem anno tesómnak volt olyan, hogy az 5megás szakdolgozatában kijavított 1-2 helyesírási hibát, rámentett, és 10 mega lett. Ilyenkor azért könnyen eldurran az ember agya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Projektor topic
- Gyúrósok ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest