- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS ROG Ally
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
sz.zoli25 #312 üzenetére
Nem akarok tahó lenni, de a véleményedet már kifejtetted. Most már csak f_szkodsz, és próbálsz az emberek agyára menni, ami bőven kimeríti az alapelvekben tiltott flémkeltés kategóriáját.
Úgyhogy légyszi - de komolyan - szedj már magadra 75-nél több IQ-t.
Leírtad a véleményedet, azt már megértettük.
Próbáltad sajnálni való csórónak előadni magad, hogy megindokold a warezolásodat: most már köpsz a saját hülyeségedre is, és írod, hogy sajnálod rá a pénzt.Ezzel sincsen semmi gond: kifejtetted, hogy egy kamuzós, gerinctelen patkány vagy. Felesleges tetézned ezt még az ovibalhéval, amit most tolsz.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
sz.zoli25 #312 üzenetére
Pont Te írtad ezt itt, ezzel is gerjesztve a "flémet", azóta is, a félórácskából sem okulsz!
Ehhhh, Te szájhős!Sanyika ... mennyélalunnyi!
-
JanR
addikt
-
bobsys
veterán
-
Morden24
nagyúr
válasz
sz.zoli25 #183 üzenetére
Nem, csak van gerincünk.
Én is sokallom, amit levonnak tőlem, mégsem megyek oda a zöldségeshez, hogy "köcsög, a hűtőért már fizettem, szóval most jól fel is töltöm".
Amúgy van lehetőség ingyenes OS-t használni.Nos akinek a Windows ára nem sok az vagy valamelyik fenti céghez tartozik vagy tele van lóvéval és nem érdekli mi mennyibe kerül...
Vagy esetleg, ahogyan ollie is írta, megvette egyszer, és használta utána 7 évig.
Vannak itt olyanok is, akik megveszik azt, amit használnak: ami egyben azt is jelenti, hogy nem használunk annyi mindent, mint mondjuk egy warezos.
Képzeld, nekem sincsen 100 játékom, nincsen Photoshopom, fizetős vírusirtóm, fizetős íróprogramom, fizetős faszomtudjamim. Winrar helyett is PeaZip-et meg 7zip-et használok.
Nincs is tizenfaszomezer forintos, 30 megabites netem, mert nincsen rá szükségem.
Ellenben amim van, azt megvettem, és köszönöm szépen, jól érzem magam vele. Nem vágyom rá, hogy heti 5 játékot lopjak le a netről, utána meg picsogjak a pénz miatt, mint egy fürdősk_rva. -
Jaffafa
aktív tag
válasz
sz.zoli25 #183 üzenetére
Fogd már fel ember, hogy ez a világ minden táján így van. Máshol is kell adózni és utána még áfát is fizetni. Söt, képzeld regadó is van szinte mindenhol az autókra. Csak mi magyarok vagyunk ilyen hülyék, hogy bevesszük ezt a maszlagot?
Menj ki amcsiba és próbáld meg az ottaniaknak elmagyarázni az adócsalós szöveged. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
sz.zoli25 #183 üzenetére
Nézd meg, hogy általában azok ágálnak a warez ellen, akik anyagilag megtehetik, hogy megvegyék az oprendszert (is). (meg melllette HTC Diamond2, PS3, Xbox360 elite, Core i7, etc..)
Nem lenne itt baj, adjak ertelmes áron. Pl. minimalberbol ki lehessen fizetni... ugy hogy abban a honapban eszunk es szamlakat is fizetunk...
Morden24: első része a hszemnek erint. Amugy lattam, csak epp nem volt akkor annyi penzem...
De gondolom ha igy felhoztad, elképesztő gyakorisággal vannak ilyen akciók.
Jaffafa: [link] olvasd el légyszi.... elvonás...
-
Jaffafa
aktív tag
válasz
sz.zoli25 #158 üzenetére
Ez már tényleg off, de képzeld ez nem csak Magyarországon van így. Máshol is levonják a fizud bruttójából a 40-60%-ot. De ez még mindig nem indok arra, hogy te meggyözödéssel mondjad azt, hogy "én ezért lopok".
A másik dolog meg: használj Linuxot, az ingyé van. Lám mégsem kell neked, pedig az legális. Jah, hogy neked játékra kell? Akkor fogd úgy fel, hogy az elsö játékod 30k-val többe kerül és szidd a játék kiadóját. Bár valszeg idáig el sem jutnál, hisz a játékod is warezolod
, gondolom azért mert az is túl drága neked. Szánalmas.
-
válasz
sz.zoli25 #155 üzenetére
Teljesen korrekt a windows ára. Én pl. már 7 éve használom a legális XP licence-emet, szerinted nem érte meg? A Vista-t kihagytam, de most már váltani fogok w7-re de arra is csak a DX11 miatt. És ez is meglesz vagy 5 évig. A 7 év alatt, amíg az XP-t használtam legalább 20x annyi pénzt költöttem hardverre, mint amennyibe az oprendszer került, és játékokra talán még többet. Ha valaki azt mondja, hogy túl drága az oprendszer, az csak a saját lelkiismeretét próbálja nyugtatgatni, és valószínűsítem, hogy a játékokat sem legális forrásból szerzi be.
-
kelzsoca
félisten
válasz
sz.zoli25 #155 üzenetére
Itt általában az ilyen fórumokon az veri ki a biztosítékot, ha egy warezoló hülyének nézi a másikat (persze hogy azokat akik fizettek) és azt ecseteli, hogy miért jobb azt ingyen beszerezni, illetve legtöbbször neki áll feljebb, ahelyett hogy csendben meghúzódna, és nem szólna hozzá vagy nem ilyen stílusban az adott topichoz.
Amugy meg ha az 5870 fent lenne a warezoldalon azt is letölteném mert azt is sokallom..
Bár lehetne kenyeret, húst, tejet is letölteni...
-
Morden24
nagyúr
válasz
sz.zoli25 #147 üzenetére
Félreértés ne essék: nem kell szeretni a Win árát, ahogyan az 5870-esét sem.
Továbbmegyek: lehet lopni is, a Wint is, meg az 5870-est is.Egyetlen dolog gusztustalan: morálisan felmenteni magadat valami gagyi, mondvacsinált indokkal.
Warezolj, amennyit akarsz, csak könyörgöm, ne neked álljon már feljebb.NEM KÖTELEZŐ használni Windows7-et, ahogyan 5870-est sem. A te választásod, hogy ez kell neked, erre akarod költeni a pénzed.
Akkor vagy fizesd ki (közben károghatsz a pénzed miatt), vagy warezolj, de csendben. Nem, nem elsősorban a warezolás a gáz. Az, hogy neked áll fejlebb, az a gáz.Remélem ez teljesen érthető volt, és nem maradtak fehér foltok.
-
Morden24
nagyúr
válasz
sz.zoli25 #133 üzenetére
Most arra hadd ne mondjak semmit, hogy a gyakori alaplapváltás (olcsó móka) miatt te sokallod a Windows árát.
Nem bunkóságból, de a géped árának ismeretében ez kb. annyira lol, mintha valaki egy Bugatti Veyronnal cirkuszolna a benzinkúton, hogy tegnap még 6 forinttal kevesebb volt...
Az adathordozót már nem is értem. Mit fizettél ki?
Nem mellesleg van 4 géped, 3 licenced. Vehetnél upgrade-et is, és az nem 30K-ba fájna.
De igazából a te dolgod, hogy milyen Windowsból mennyit veszel vagy warezolsz, csak a konfigod ismerete + az, hogy azon kívül még van 3 másik gép (igazi átlag magyar állapot) nem kicsit teszi nevetségessé a magyar átlagfizetéssel való példálózást.
Szerintem meg az ecuadori átlagfizetéshez mérten drága a Windows. Igaz, nincsen közöm hozzá, de jól hangzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest