Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Az első "ON"-ok egyike talán,,
ha szigorúan a cikkhez tartjuk magunkat....Régóta bennem van a kérdés,,de meg sem mertem fogalmazni, mert a végén még "nyakonvágnak"....
...ha már cikk,, ha már törés elleni védekezés....vajon az a 70 féle
törés hogy jön össze? Elképzelni sem tudom hogyan lehet ennyi féle képpen aktiválni "illegal" egy Windowst,,,,,ez engem érdekelne,,,de akkor azt minősithetik itt a forumon a warez elősegítésének,,,pedig valójában csak kiváncsi vagyok...és szorosan a cikk tartalmához kivánok hozzászólni, illetve azt taglalni,,,, HOgy a ..csába lehet ennyi törés? vagy egy egy törés, loader,,stb összes verzióját(1.0/1.1/1.2/stb) beleszámolják?
Vagy csak én vagyok ennyire "naiv" hogy fel sem fogom hány oldalról is iktatható ki a védelem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Eladó gyönyörű Apple Watch Ultra LTE Cellular+GPS modell , 87% akksi + extra Spigen tok.
- GAMER INTEL CORE I5 14600K/32GB DDR5/RTX 3080 10GB/1TB NVME SSD/
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti SUPER Trinity Black 16GB GDDR6X videokártya
- Apple Watch Series 9 - 45mm - Cellular
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- HP 840 G8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest