- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
Erről kb. 1 perc volt leszedni a vonalakat, de mondjuk szabadidőmben nem szórakoznék ilyenekkel, mert így is rengeteg dolgom van.
A Spot Healing Brush Tool többnyire jó munkát végez, tulajdonképpen egy majmot is meg lehetne tanítani a használatára, mert iszonyat egyszerű.
Nézz YouTubeon néhány videót, utána magad is meg tudod csinálni.
A GameStarnak meg írj egy emailt, hogy rúgják ki a grafikust, de előtte vágják le a kezét a comic sans miatt.
-
harry3
őstag
Az a baj, hogy ez még jószívűségnek is sok, nem pár perces munka, több óra. Eléggé aprólékosan, pepecselősen lehetne a vonalakat kiretusálni. A többiről nem is beszélve, mert ahogy látom eléggé változatos a textúra, nem pedig egyszerűbb homogén háttérről van szó. De lehet, hogy valaki szereti az ilyeneket, vagy gyakorolni akar, sosem lehet tudni.
-
S1M0N
senior tag
Gondoltam hátha valaki csupán jószívűségből segítene...
(De esetleg 1-2 Steam-es játékot tudok adni, bundle címek: Star Wars pl.)
Akos96
Igazad van, még én is gondolkozom, hogy maradjon-e, de azzal később is tudnék foglalkozni.
Ezt a "nem lesz valami szép csomag"-ot nem értem. Több ingyenes, rövidebb Mass Effect képregényt is kinyomtattam már, amikhez készült magyarítás, nekem tetszik, ahogy lefűztem őket. Emellett beszereztem már angol nyelven a Mass Effect Library Edition Volume 2-t, de mivel próbálom itthonról beszerezni az elsőt, az még várat magára.
Másrészt ezt a Witcher-es képregényt nem árulják nyomtatott formában, szóval nem értem, miért probléma, ha ki szeretném nyomtatni...
A másolt DVD-s hasonlatod szerintem nem túl találó. -
Akos96
senior tag
Ez a Morpheus betűtípus totál nem illik a Witcher 2/3 betűtípusokhoz. Az első játék logója alá még jó lenne. Emiatt elég rondán néz ki azon a borítón is.
Nem teljesen látom a kinyomtatás értelmét. Nem lesz valami szép csomag, úgy meg minek? Gyűjteménybe érdemes lenne rendelni néhány rendes képregényt (akár angolul is), ez kicsit olyan lenne, mintha a játékgyűjteménybe beillesztenél néhány másolt DVD-t...
-
Met
nagyúr
Árat nem írtál
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Facebook és Messenger
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra Black Titanium 49 mm Black Milanese Loop 49 mm Ocean Band 49 mm M/L Trail Lo
- Eladó Gaming PC Ryzen 7 7800X3D, RX 9070XT, 32GB RAM
- Samsung Galaxy Watch6 LTE 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest