- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiguccu
újonc
Hát én pont az ügyintézési felületekre nem bírok sehogyse bejutni(még) az amúgy sikeresnek tűnő e-mailes pluszosodásom után. Remélem, h csak még mindig nincsenek igazán készen, és nem marad így.
A média (hírszerkesztő, újságírók) meg össze-vissza írtak-mondtak mindenféle hülyeséget, amivel megfejelték az elégtelen-katyvaszos kormányzati kommunikációt, és amivel kezdetben engem is jól megkavartak. Mostanra már látom, h csak a hájp volt a lényeg: csak kattintsanak ránk minél többen, a hitelesség/szakszerűség kit érdekel. Igazam volt, amikor emiatt már jó régóta leszoktam a média olvasásáról/hallgatásáról.
-
Narxis
nagyúr
Te az Idomsoft-nál dolgozol?
Ne magyarázd már meg nekem, hogy ha eredetileg is terveztek valamit megcsinálni akkor azt nem kezdik el időben kommunikálni egy ilyen horderejű ügyben. Vergődhetsz akárhogy, ez sima logika.
"Én ezt az értesítést kaptam, és gondolom még sokan mások:"
Én meg nem az értesítésről beszéltem hanem ami konkrétan az ügyfélkapu oldalán az oldal tetején ki volt írva. Ezt utólag módosíthatták az értesítőben amikor látták, hogy összezavarják vele az embereket, de ettől még a lényegen nem változtat. Nyugodtan befejezheted, nem szégyen ha nincs igazad."As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
veterán
ugyanis az ügyfélkapun ilyeneket nem lehet csinálni.
Nem kellene feltalálni a csőben a lyukat
Rengeteg dolgot nem szabatos néven nevezünk, mégis mindenki érti, hogy miről van szó.
A mobiltelefonok hívásindító alkalmazását tárcsázó alkalmazásnak hívják, pedig a mobilokon tutira nincs tárcsa.
A nem elektromos autók motorját robbanómotornak hívják, pedig az ilyen motorok 99,9999 %-a nem robban fel.
A golyóálló mellényt annak ellenére hívják így, hogy a lőfegyverek nem golyót, hanem lövedéket lőnek ki.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Narxis
nagyúr
"Ezt ugye te se gondolod komolyan. Látták januárban, és gyorsan csináltak egy újat? Azért ez nincs kész két óra alatt..."
Igen pontosan így gondolom. Te hol voltál az elmúlt 15 évben? Egy kő alatt? Pontosan ilyen kapkodás jellemzi a közigazgatást és a kormányzati döntéseket. Azt meg honnan tudod, hogy mikor látták és mikor kezdték el fejleszteni? Ha az e-mailes azonosítást januárra tervezték volna akkor azt már ősszel is kommunikálták volna.
"Ha nem jön az email-es, akkor se kellett volna bemenni a kormányablakba, akár februárban is bekapcsolhattad volna az authentikátorost. Te honnan vagy ennyire félretájékozott?"
Jaja, barátom. Azért volt úgy írva az ÜGYFÉLKAPU oldalán, hogy 16-TÓL nem tud bejelentkezni az aki nem állította be a Pluszt vagy a DÁP-ot. Arról én nem tehetek, hogy már magyarul se tudnak a közigazgatásban vagy a kormányzatnál dolgozók és nem tudnak tisztán és érthetően fogalmazni. Nem a média terjesztette azt, hogy megszűnik az ügyfélkapu hanem a kormányzat.Ilyen az amikor nem egy mondatban kellene leírni, hogy mi szűnik meg mert valóban, ha úgy nézem az ÜGYFÉLKAPU megszűnik, helyette ÜGYFÉLKAPU+ lesz.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
aprokaroka87
nagyúr
Értem, de tegyük fel hogy be akarsz lépni pl az e-mail alapúval és valami nem oké, meg akarod próbálni a másikat akkor újra kell kezdeni az egész belépési folyamatot?
Nekem a Google account során ez úgy müködik hogy beírod a felhasználónevet + jelszót és utánna jön fel a lehetőség hogy milyen 2FA megoldást akarsz használni.
Nincs mindenhez külön belépési folyamat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile 2
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- További aktív témák...
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- LG 34UC79G-B Monitor eladó!! 2560x1080 Freesync IPS 144Hz
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest