- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRC
tag
sok kompromisszum egyébént ma már nincs itx lapoknál
Szubjektív, én ahhoz vagyok szokva, hogy minden van. Ami nem a lapra van drótozva az kártyán van benne a gépben, így már az mATX-ről is sokszor hiányzik nekem valami, de egyre kevésbé használom ki én is az ATX-es mindent is, csak még mindig úgy vagyok vele, hogy ha nem több pénz, akkor legyen rajta. Hátha kell majd. Tojok rá, hogy nagy. A földön elfér.
Melóban a brandelt Mini PC-ket látva (állati letisztult cuccok szerintem) az üres ITX ház
hát az olyan fura madár nekem kicsit. Szerintem annak, akinek csak USB kell a monitor mellé nehéz nem találni egy tök jó brand gépet. Szóval ha már üres ITX ház, akkor vagy qrvajól nézzen ki, vagy legyen valami nagyon praktikus ficsőrje, mert amúgy minek?
Vásárlótérbe esetleg, hogy ne lehessen a gépet látva tudni milyen hardverrel megy a bolt? Kevésbé ciki, ha régen volt cserélve? Fene tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 768GB SSD FHD+ 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

hát az olyan fura madár nekem kicsit. Szerintem annak, akinek csak USB kell a monitor mellé nehéz nem találni egy tök jó brand gépet. Szóval ha már üres ITX ház, akkor vagy qrvajól nézzen ki, vagy legyen valami nagyon praktikus ficsőrje, mert amúgy minek?