Új hozzászólás Aktív témák
-
SRC
tag
sok kompromisszum egyébént ma már nincs itx lapoknál
Szubjektív, én ahhoz vagyok szokva, hogy minden van. Ami nem a lapra van drótozva az kártyán van benne a gépben, így már az mATX-ről is sokszor hiányzik nekem valami, de egyre kevésbé használom ki én is az ATX-es mindent is, csak még mindig úgy vagyok vele, hogy ha nem több pénz, akkor legyen rajta. Hátha kell majd. Tojok rá, hogy nagy. A földön elfér.
Melóban a brandelt Mini PC-ket látva (állati letisztult cuccok szerintem) az üres ITX ház
hát az olyan fura madár nekem kicsit. Szerintem annak, akinek csak USB kell a monitor mellé nehéz nem találni egy tök jó brand gépet. Szóval ha már üres ITX ház, akkor vagy qrvajól nézzen ki, vagy legyen valami nagyon praktikus ficsőrje, mert amúgy minek?
Vásárlótérbe esetleg, hogy ne lehessen a gépet látva tudni milyen hardverrel megy a bolt? Kevésbé ciki, ha régen volt cserélve? Fene tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Hardcore café
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest