- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Akciókamerák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
#16939776 #15 üzenetére
én értem mi volt a cél
de onnantól hogy felezett atx térfogattal és atx alaterülettel oldották meg pfffffffffff
ez mitől elegáns?
egy dudva téglatest elnyújtva, ami pont annyit elvesz az asztalból mint egy atx ház
ott az nzxt h1, ha már csilli irodám lenne én személy szerint azzzal villognék, nem egy ilyennel
persze ízlések és pofonok
ahány jonsbo házat néztem mindnél van valami amit elcsesznek
de ha az egyes házakat kombinálnák elcseszés nélkül, akkor biztos lenne - nekem is - megfelelő ( :szerk:
SRC
pont így látom én is, nem azért vennék itx-et mert egy dudva atx-et akarok kerülgetni, ait a gyártó itx-nek hív/csak itx lap építhető bele, de attól még az ami...
sok kompromisszum egyébént ma már nincs itx lapoknál, vannak nagyon combos vrm-mel lapok, egyedül az nvme ssd--nél van bibi amiért offoltam is a projektet
ár meg olyan amilyen, atx lapokból is van drága, és egy 60-70e közti mai b550 itx lap elég combos - inteleket nem ismerem -
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Lian Li GALAHAD II LCD Kijelzős vízhűtés!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Garanciális be quiet! System Power 10 650W 80 PLUS Bronze
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest