Új hozzászólás Aktív témák
-
SRC
tag
sok kompromisszum egyébént ma már nincs itx lapoknál
Szubjektív, én ahhoz vagyok szokva, hogy minden van. Ami nem a lapra van drótozva az kártyán van benne a gépben, így már az mATX-ről is sokszor hiányzik nekem valami, de egyre kevésbé használom ki én is az ATX-es mindent is, csak még mindig úgy vagyok vele, hogy ha nem több pénz, akkor legyen rajta. Hátha kell majd. Tojok rá, hogy nagy. A földön elfér.
Melóban a brandelt Mini PC-ket látva (állati letisztult cuccok szerintem) az üres ITX ház
hát az olyan fura madár nekem kicsit. Szerintem annak, akinek csak USB kell a monitor mellé nehéz nem találni egy tök jó brand gépet. Szóval ha már üres ITX ház, akkor vagy qrvajól nézzen ki, vagy legyen valami nagyon praktikus ficsőrje, mert amúgy minek?
Vásárlótérbe esetleg, hogy ne lehessen a gépet látva tudni milyen hardverrel megy a bolt? Kevésbé ciki, ha régen volt cserélve? Fene tudja. -
SRC
tag
Azt gondolnám, hogy aki vállalja az ITX-el együtt érkező ezer negatívumot amiatt teszi, mert más nem fér el.
Én a másik véglet vagyok. Anno 52k-ért vettem a Stacker 830-at és még görgőket is szereltem rá, így még magasabb. Persze nálam pont az a cél, hogy önállóan egy bútor méretű cucc a gép a földön. Mondjuk akkor is kellett hozzá egy hibás alaplap negyvenezres árának ad hoc, de most azonnal garis levásárlása bármire (amit amúgy 15-ért vettem garisan az aprón). hogy ennyi pénzt adjak házért.
Szóval aki ennyit költ ITX házra az szerintem tutira nem ATX gépet akar kerülgetni. Egy ITX alaplap körül horror áron bedobozolni a levegőt csak, hogy nagyobb legyen, miközben a létező egyetlen vitathatatlan előnye, hogy kicsi. Ehhe ... hát ez...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hunt: Showdown
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged