- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- Milyen videókártyát?
- Autóhifi
- Házi hardvert villantott a Xiaomi Pad 7S Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GeneraL_XTX #50 üzenetére
Akkor fuss neki pls mégegyszer, mert Abu hsz-e amire reagàltàl DX12-re vonatkozott
-
egyedülülő
őstag
válasz
GeneraL_XTX #73 üzenetére
Nekem is volt 970 em és az bizony nem 980. Vettél egyet, örülsz neki, ilyenkor bizony ki kell állni a mundér becsületéért megértem ezt is.
-
nanocry
tag
válasz
GeneraL_XTX #73 üzenetére
A gyártók és a fejlesztők egyenlőre "szerintem" nem nyúlnak mélyebben bele a kódba, hogy ne legyen túl nagy a difi, egyenlőre. Aztán amikor tényleg eljön a next-gen, mindent beledobnak az üstbe és tényleg mondhatni, hogy verseny lesz.
OFF: Az AMD meg már igazán előállhatna valami gameworks verő atombrutálan** effektekkel meg driverrel, mert szép és jó, hogy ők diktálják a technológiai tempót, de a nyers erő és tudás rohadtúl nem fogja eladni a kártyáit... Persze mindent nyílt forráskóddal a maximális hatékonyságot illetően, mert abban van jövő.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #45 üzenetére
Varj most azon vagy meglepodve hogy egy 980 szintre huzott 970 gyorsabb mint a 290.
Persze hogy gyorsabb. De a 390 alapon gyorsabb mint a 970, a 390x meg igen kb. 980 szint.Tesztek alapjan a 390x majd 20%-al gyorsabb mint a 290.
-
válasz
GeneraL_XTX #45 üzenetére
DX12 alatt?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
GeneraL_XTX #4 üzenetére
Nem. Kérdeztem a Microsoftot, de még nem tudnak pontos dátumot mondani.
(#7) Jack@l: A publikus verziónak nem lesz DX11-es módja, ahogy magának a Fable Legendsnek sem.
A Microsoft nem a 4.9-es UE4-et használja, hanem egy saját verziót. Az UE4-nek lesz egy Epic által fejlesztett DX12 leképzője, és egy Microsoft által fejlesztett. Utóbbi később felváltja azt a leképzőt, amit az Epic írt, mert az Epicé inkább lassulást okoz a DX11 módhoz képest, így nem igazán használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autóhifi
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Battlefield 7
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged