- ASUS notebook topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos1988
addikt
Gondolom egyes 3 betűs szervek erről már 2003-ban tudtak.
-
Romvr
őstag
Nálam nincs AppTimer meg ilyenek de a következő zajlik le RTF megnyitásakor
- WordPad: Duplaklikk, és már ugrik az ablak, benne a szöveggel
- Word: Előjön a töltőkép, majd 1 másodpercen belül feljön az ablak a szöveggel.AMD A10 APU, 4GB memória, SSD, Win8.1, Office 2013 HU (addinok nélkül).
Gondolom gépe válogatja. Nem mintha olyan hű de sok időt vesztenék Word-el, de egy RTF doksinál nekem kényelmesebb is a WordPad, vagy csak már megszoktam régről.
-
Tiszta inditasra, semmilyen processz nem fut. Persze a Superfetch belapozhatja a binarist a hattertarrol meg azelott, mielott eloszor elinditom. A kerdes szempontjabol ez mondjuk mindegy, mert a lenyeg, hogy kvazi zero ido alatt indul egy relative modern (1 eves) gepen.
Probakeppen meg par eredmeny:
IntelliJ IDEA: 3.6 sec
Visual Studio Express: 0.4 sec
Total Commander: 0.1 sec -
Megmertem AppTimerrel, hogy a Word 2013 mennyi ido alatt indul el a laptopomon. 0.1 masodperc az atlagos indulasi ideje (a program inditasatol odaig, hogy reagal az user inputra). Az ablak 0.01 masodperc utan jelenik egyebkent meg. A Wordpad ennel 2x gyorsabb, 0.05 masodperc -- de igazabol az az 5 szazadmasodperc szerintem nem oszt, nem szoroz.
-
Romvr
őstag
RTF-re én mindig a WordPad alkalmazást állítom be, az pillanat alatt nyílik míg a Word 2013 töltöget pár pillanatot.
De tetszik ez a "javíthatatlan sebezhetőség". Akkor mi lesz a megoldás? Mindenki vegyen inkább Office 2015-öt ami hip-hop megjelenék áprilisban?
Annak aki meg benyalta a hiba miatt, adnak 15% kedvezményt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest