- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Acer notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
Új hozzászólás Aktív témák
- 

janos1988 addikt Gondolom egyes 3 betűs szervek erről már 2003-ban tudtak. 
- 

Romvr őstag Nálam nincs AppTimer meg ilyenek de a következő zajlik le RTF megnyitásakor 
 - WordPad: Duplaklikk, és már ugrik az ablak, benne a szöveggel
 - Word: Előjön a töltőkép, majd 1 másodpercen belül feljön az ablak a szöveggel.AMD A10 APU, 4GB memória, SSD, Win8.1, Office 2013 HU (addinok nélkül). Gondolom gépe válogatja. Nem mintha olyan hű de sok időt vesztenék Word-el, de egy RTF doksinál nekem kényelmesebb is a WordPad, vagy csak már megszoktam régről. 
- 

Tiszta inditasra, semmilyen processz nem fut. Persze a Superfetch belapozhatja a binarist a hattertarrol meg azelott, mielott eloszor elinditom. A kerdes szempontjabol ez mondjuk mindegy, mert a lenyeg, hogy kvazi zero ido alatt indul egy relative modern (1 eves) gepen. Probakeppen meg par eredmeny: IntelliJ IDEA: 3.6 sec 
 Visual Studio Express: 0.4 sec
 Total Commander: 0.1 sec
- 

Megmertem AppTimerrel, hogy a Word 2013 mennyi ido alatt indul el a laptopomon. 0.1 masodperc az atlagos indulasi ideje (a program inditasatol odaig, hogy reagal az user inputra). Az ablak 0.01 masodperc utan jelenik egyebkent meg. A Wordpad ennel 2x gyorsabb, 0.05 masodperc -- de igazabol az az 5 szazadmasodperc szerintem nem oszt, nem szoroz.  
- 

Romvr őstag RTF-re én mindig a WordPad alkalmazást állítom be, az pillanat alatt nyílik míg a Word 2013 töltöget pár pillanatot. 
 De tetszik ez a "javíthatatlan sebezhetőség". Akkor mi lesz a megoldás? Mindenki vegyen inkább Office 2015-öt ami hip-hop megjelenék áprilisban?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
 Annak aki meg benyalta a hiba miatt, adnak 15% kedvezményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)