Hirdetés
- Amazon Kindle
- OLED TV topic
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kössz ezt nem értettem... szal ha CS-ben dúrvítasz és átváltasz kemp üzemmódba ;) akkor hamahama átlövöd, hogy pontosan tudj célozni
okos...
Én megdöbbentem azon, hogy mennyien gondolják azt, hogy a DPI növelés a sebesség növelésére jó
Én magas DPI értéken használom az egeret, de visszavettem a mous sens-t és minden windózos egértrükközést/gyorsítást kikapcsoltam így nyersen Én kezelem az egeret (olyan mint mikor kikapcsolod játékokban a célzás rásegítést) szal a DPI-t sztem jó magas értéken használni és pici sens-t beállítani nekije (kivéve ha valami progamer vagy és már megvan a saját technikád)
eredetileg Én is game-re vettem a Razer Diamondback-et de osztán leszoktam a gammáról így maradt neteznide qrva nagy egér az fix, nem sok mindennel vagyok megelégedfve az életben de ezzel igen hehe
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy hagyományos és két játékra tervezett, gombnyomással állítható felbontású, lézeres egeret próbáltunk ki.
- Amazon Kindle
- OLED TV topic
- Autós topik
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Megtollasodik középkategória
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GTA V
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest