Hirdetés
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
john_007
csendes tag
-
szalai56
senior tag
"már elnézést de én azért egy fél mondaton felakadtam
napi 15-30 percet is igénybe vehetnek."
Akkor nálunk igen ideges lehetnél, mert a bekapcsolás és a munkánkhoz kelő program betöltése sajnos 25-30 esetenként 40 percbe is telik.
A kikapcsolás szintén. Én éjszakás vagyok és nem ritka, hogy bekapcsolva találom a gépet, mert a nappalos kolléga nem győzte kivárni a kilépési procedurát. 
Kingi te követsz engem vagy én téged.
-
kingi
tag
igaz Lenry, másrészt, ha én arra támaszkodnék, hogy előző nap tudom, hogy hánykor bootoljon a gép másnap, nem lehetnék (jó) sales
Mindenesetre elképzeltem magam, hogy morfondírozok, hogy mikor is butoljon másnap szerencsétlen, és innentől halálra röhögtem magam
pedig jó lenne tán olyannak lenni
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
A kikapcsolás szintén. Én éjszakás vagyok és nem ritka, hogy bekapcsolva találom a gépet, mert a nappalos kolléga nem győzte kivárni a kilépési procedurát. 
Mindenesetre elképzeltem magam, hogy morfondírozok, hogy mikor is butoljon másnap szerencsétlen, és innentől halálra röhögtem magam
pedig jó lenne tán olyannak lenni