- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Voyage_
aktív tag
válasz
ruzsabazsa #97 üzenetére
-
_Voyage_
aktív tag
Hányszor használod ki az Ultimate adta plusz lehetőségeket?
Ha meg sűrűn, akkor abból nyílván pénzt is tudsz kovácsolni, azaz meg is veheted a drágábbat.
Én több mint 1 éve használom a Win7-et.
Tavaly januárban első nap amint kijött a beta 7000-es, feltettem, júniusig fent is volt, amint kijött az RTM, másnap feltettem. Azóta az van fent, és most kezd megérni cserére a dolog, mert azóta ezeregy vga-m volt, és driverek már nagyon összegubancolódtak, de tisztítani nincs kedvem.És természetesen a Home Premium dobozos változata, nem az OEM, itt csücsül a polcon.
-
Balázs Z.
tag
Egy kis segítségre volna szükségem. Jelenleg RC-t használok; teszem azt, megrendelem holnap a tisztaszoftver.hu-s Windows 7-et, ám mire az ideér, már elkezdődne a 2 órás újraindítgatás.
Kérdésem: Ezt el tudom-e kerülni ezt a kétórás hülyéskedést úgy, hogy felrakom a letölthető 90 napos Windows 7 Enterprise változatot, majd a Campus-licensz megérkezésekor azt beírva, Professionalként használom tovább...?
-
Hát én már rég túl vagyok rajta
RTM-ből is a második telepítés már
-
rennes6
tag
Egymásnak itt ne ajánlgassatok kötelet semmi szín alatt. Akikre vonatkozik: kéretik kulturált hangnemben hozzászólni a témához. Köszi.
-
Metalfan
senior tag
Na hát akkor lassan telepíthetem újra barátnőm laptopján a rendszert, vagy valami buhera kell... igaz, úgy számoltam, hogy el fog futkározni nála ez a Win nyárig, csak ezt a leállós dolgot nem számoltam bele.
-
Jaffafa
aktív tag
Mit kell felrakni havonta? Szeptember óta van fenn a Win7 RC-m az asszony gépén és SEMII BAJA SINCS. Azelött oridzsi win XP Home volt rajta, amivel ugyan egy picit gyorsabb volt, de 4-5 hónap után az is belassult és rakhattam újra. Már ezért megéri váltanom. Plusz végre vann benn egy normális biztonsági mentés is.
-
Jaffafa
aktív tag
Az a vicces inkabb, hogy itt abszurdisztánban még fel is háborodnak a zemberek, hogy vége az ingyen szoftvernek (amit ráadásul még szapulnak is).
-
ruzsabazsa
aktív tag
Ezen mit kell ennyit problémázni ? Ez az " akassza fel magát a microsoft" kifejezés,kissé erősre sikeredett nem?örülj hogy kipróbálhattad.Sőt...1 évig használhattad ami elég komoly nem?
-
Morden24
nagyúr
válasz
Blood Mage #78 üzenetére
Talán akkor kellett volna olvasni, amikor letöltötted.
De egyébként igen, az MS hibája, hogy ez neked kimaradt.
(#81) lordfreyr: 2 óránként áll le.
-
Rickazoid
addikt
Ezt most újra meg kell kérdeznem, ugye véletlenül sem arról van szó, hogy összesen két óra használat után áll le? Mármint ha használom másfél órát, restart után ugye nem áll le fél óra múlva?
Lehet kicsit paranoiás vagyok, de kinézem a MS-ból ezt. -
ne_nezze
aktív tag
válasz
Blood Mage #78 üzenetére
ezután a kirohanás után már biztos vagyok benne, hogy valaki fegyvert tart a fejedhez, hogy win7rc-t használj. nem irigyellek.
-
-
Blood Mage
senior tag
1. Akassza fel magát a Microsoft!
2."február 15-től jelennek meg az ominózus ablakok..."
Ezek csak kis értesítő ablakok amik egyáltalán nem zavarnak, ugye?
3."március 1.."
mi?!na ne szivasson már!! úgy volt júni 1ig lehet használni! és márc 1-től hónapokon keresztül baszogatni fog??
-
L Balázs
tag
Én nem próbáltam ki az RC-t, de a véglegeset kipróbálnám. Lehet valahonnan szerezni ULTIMATE próbaverziót (enterprise-ból van azt tudom, de az nem kell), mert a Vistából volt.
Egyébként ez a kétóránkénti reboot elviselhető, én 10 percenként nyomok egy Ctrl+S-t, bár pl játszani már elég macerás így. -
ruzsabazsa
aktív tag
Szerintem full korrekt dolog az hogy RC-t lehetett használni 1 évig.Azért sírni mert 2 óránként kikapcsol,kár.Legalább így lehetett tesztelgetni az OS-t mielőtt megvennéd
-
-
Derrewyn
senior tag
-
-
ruzsabazsa
aktív tag
van aki megveszi,van aki letölti és törést rak fel.
..szerintem többen használnak letöltött OS-et,mint eredetit.ne tessék ezért megszólni.
-
RoBorg
tag
Az oké, hogy figyelmeztett, hogy hamarosan lejár...A kICSIpUHA-nak jogában állhat. Még az is oké, hogy 2 óránként leáll....De k*rva anyukat, MI AZ, HOGY MENTÉS NÉLKÜL?
...Szóval nem lehet frissiteni a véglegesre? Akkor leszedem...de vissza sem rakom. Akkor igaz lesz a címbe megfogalmazott dolog: Itt az ideje lecserélni a Windows 7 RC-t
Felteszek inkább 1 Linux-ot. -
aram01
nagyúr
sziasztok nem tudjátok óvópedagógusok is igényelhetnek?
-
WonderCSabo
félisten
Megtettem, szeptemberben.
-
Tommee
aktív tag
Éppen ma telepítettem a véglegest az RC helyébe. Most meg olvasom ezt a hírt
Egy elégedett felhasználó. -
ruzsabazsa
aktív tag
hát ez van,meg kell venni
-
Killing
addikt
De jó, nyárig lehet használni, de márciustól már két óránként leáll. Epic fail.
-
ló úr
őstag
Emberek,ingyenes OPrendszert használtok,nehogymár ezért is a Microsoft legyen a hibás,h 1 év használat után aszondja h mostmár elég a jóból!! Örüljetek h ennyit is adott mielőtt visítoztok,meg szitkozódtok!!...Szánalom... És tisztelet a kivételnek!!
-
Mostanában jár le az RC? Vicces.
-
Vargnatt
tag
"Akkor rengeteg szoftvered illetve azok update-jei elkezdenek relatíve színvonalasan nem működni."
Addig vili, hogy a Win + MSOffice update-be bekavarhat a dolog (egyébként csak OpenOffice-t raktam rá), de a legtöbb szoftver szerintem nem a dátum, hanem a verziószámok alapján dönti el, hogy van-e már újabb változat. Vagy rosszul gondolom?
-
HyP3b0y
senior tag
-
Morden24
nagyúr
de mi van, ha visszaállítom a rendszeridőt az RC letöltésének hivatalos kezdőnapjára, még mielőtt elkezdeni figyelmeztetgetni?
Akkor rengeteg szoftvered illetve azok update-jei elkezdenek relatíve színvonalasan nem működni.
Mármint a kódba eleve bele volt fordítva, hogy egy bizonyos dátum után álljon le kétóránként?
Így is mondhatjuk. Már akkor meg volt pecsételve a sorsa, amikor leszedted
-
Vargnatt
tag
Mármint a kódba eleve bele volt fordítva, hogy egy bizonyos dátum után álljon le kétóránként? Azt hittem, hogy az egyik frissítés fogja végezni ezt, mintha rémlene is egy ilyesmi leírású... Azt persze tudtam én is, hogy eddig fog tartani, azért nem is raktam fel élesben, csak VBox-ban.
-
Világvége.
Menjetek infós egyetemi szakra, oszt kaptok ingyen mindent.
-
-
Vargnatt
tag
Én szerencsére csak VirtualBox-ba raktam föl, de annyira nem nyűgözött le, nem is használtam túl sokat, csak kíváncsi voltam. Még megvárom a böngészőválasztó képernyőt márciusban (?) (ennyi huzavona után már látni akarom élőben), aztán túrom lefelé a fenébe, foglal vagy 8 gigát, aztán nem is használom.
Egyébként lehet, hogy láma kérdés, de mi van, ha visszaállítom a rendszeridőt az RC letöltésének hivatalos kezdőnapjára, még mielőtt elkezdeni figyelmeztetgetni? Vagy ha nem engedem települni/leszedem azt a frissítést, ami közli a Winnel, hogy innentől user macerálás következik? Valahol csak fenn van a neten, hogy pontosan melyik frissítés felelős ezért...
-
szasza_xp
senior tag
Ahhh.... Akkor a hétvégén húzhatom újra a 7-et, de szép az élet sallala...
-
-
kelzsoca
félisten
A megoldás, aki még nem tette meg vegye meg a windows 7-et
(#28) lordfreyr
Mondjuk sokallok érte 28.000 Ft-ot, mehetett volna lejjebb is.
Adhatnák mindjárt ingyen is, vagy tiszteljenek meg és fizessenek neked mert használod?
(#30) Lenry
Igen, ezt tudom, de tényleg aki feltette tudta hogy egyszer eljön az idő, persze biztos lesz majd rá okosítás.
-
Rickazoid
addikt
Hát ez is eljött. Pedig olyan szép stabil az RC nálam... a kék halált is csak egyszer láttam, amióta ez van. Mondjuk sokallok érte 28.000 Ft-ot, mehetett volna lejjebb is.
Azt a két órát indulástól méri és nem .. összegzi, ugye? Úgy értem ha használom mondjuk másfél órát, majd leállítom, akkor a következő indítás után lekapcsol fél óra múlva? Az MS-ből ezt simán kinézem. Mert ha nem, akkor még ráérek kicsit, mert most nem lenne rá keret. -
-
-
francba... rakhatom újra az asszony gépét
-
Én már rég lecseréltem.
(#18) Polllen:
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
deathtania #10 üzenetére
Hát akkor nagyon benéztél valamit....
7600 az a végleves verzió, az RC az 7100...
-
Polllen
félisten
Kár érte, egészen megkedveltem...Akkor majd rakhatom vissza a vistát...
-
Morden24
nagyúr
válasz
deathtania #10 üzenetére
Biztos, hogy nem.
Először is, mert nem volt RC1, csak RC.
Másodszor is, mert a beta az a 7000-es volt, az RC a 7100 és az RTM a 7600. -
Gorneck
legenda
válasz
deathtania #10 üzenetére
Nem inkább RTM?
-
Nekem is...
Sokáig tartott míg ezt a formáját elérte a rendszer ezen a gépen..
Eldöntöttem, hogy fogok venni egy W7-et a nyáron, amint ez lejár.. de most még nincs rá keret, tehát maradni fog. Valami okosítás csak lesz rá.
Sőt, ha lesz olyan hogy kiütni a korlátozást, akkor meg fogom tenni, úgy is, hogy mellette már megvettem a rendszert.
Oldották volna meg, hogy legalább frissíthető legyen.. jó oké, örüljünk hogy ez is van.. -
-
-
PuMbA
titán
válasz
FoxiestFox #3 üzenetére
build 7100 = RC
már lekéstem..
7600 a végleges
-
HyP3b0y
senior tag
válasz
FoxiestFox #3 üzenetére
Az az RC
-
HyP3b0y
senior tag
Dik ne már XD
Nincs vmilyen módszer amivel nem kell újrahúznom a gépet csak upgrade-elek win7-re? -
Nekem nem RC-m van, hanem még a build 7100. Ezzel mi lesz? Én úgy emlékeztem, hogy nyárig el lehet vele lenni minden szemétkedés nélkül.
-
JanFe
aktív tag
De kedves a Microsoft...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest