- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vargnatt
tag
válasz
Moreecqa #107 üzenetére
Nem hinném, az én XP-m is már elmúlt 4 éves, annyi, mint a gépem, és azon kívül, hogy marha lassan indul el, még tök jól használható, stabil, normális sebességgel fut, és legjobb tudomásom szerint nincs rajta kórokozó. Fölösleges programok, és azok maradványai igen, vannak, de ha eddig jó volt így, most már megvárom, hogy meddig bírja. Tán még rekordot is döntök...
-
Vargnatt
tag
"Akkor rengeteg szoftvered illetve azok update-jei elkezdenek relatíve színvonalasan nem működni."
Addig vili, hogy a Win + MSOffice update-be bekavarhat a dolog (egyébként csak OpenOffice-t raktam rá), de a legtöbb szoftver szerintem nem a dátum, hanem a verziószámok alapján dönti el, hogy van-e már újabb változat. Vagy rosszul gondolom?
-
Vargnatt
tag
Mármint a kódba eleve bele volt fordítva, hogy egy bizonyos dátum után álljon le kétóránként? Azt hittem, hogy az egyik frissítés fogja végezni ezt, mintha rémlene is egy ilyesmi leírású... Azt persze tudtam én is, hogy eddig fog tartani, azért nem is raktam fel élesben, csak VBox-ban.
-
Vargnatt
tag
Én szerencsére csak VirtualBox-ba raktam föl, de annyira nem nyűgözött le, nem is használtam túl sokat, csak kíváncsi voltam. Még megvárom a böngészőválasztó képernyőt márciusban (?) (ennyi huzavona után már látni akarom élőben), aztán túrom lefelé a fenébe, foglal vagy 8 gigát, aztán nem is használom.
Egyébként lehet, hogy láma kérdés, de mi van, ha visszaállítom a rendszeridőt az RC letöltésének hivatalos kezdőnapjára, még mielőtt elkezdeni figyelmeztetgetni? Vagy ha nem engedem települni/leszedem azt a frissítést, ami közli a Winnel, hogy innentől user macerálás következik? Valahol csak fenn van a neten, hogy pontosan melyik frissítés felelős ezért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- OTP Bank topic
- Linux felhasználók OFF topikja
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest