Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen arra jó, csak sokan tévesen azt hiszik, hogy mindent el lehet majd futtattni rajta, így elég ha csak a vállalati változatban lett volna benne (Enterprise).
A céges gépparkot elnézve nem hiszem, hogy az őskövület celeron alapú gépeket emiatt majd lecserélik, ezért írtam, hogy jobb VirtualBox márcsak emiatt is, nem kell VT-s CPU.
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ez az XP mód egy vicc. Sun VirtualBox sokkal jobb megoldás, mivel az még 3D-t is támogat. Nem kell hozzá a CPU-nak sem VT képesség. VGA-t egészen 128 MB VRAM-ig lehet használni vele, tudtommal XP mód semmi 3D-t nem támogat.
VirtualBox meg felmászik az összesfajta OS-re, nekem pl Linux-on van egy virtuál XP, ami kap 2GB RAM-ot meg 128MB VRAM-ot. (USB-t is kezeli.)
A hab a tortán, hogy ingyenes (nem úgy mint a VMWare).Na látom megelőztek a #144-ben.

#155: Azok már az abszolút ostoba kategóriába tartoznak mivel az RTM már a hivatalos bolti debüt előtt fent voltak a torrenten.
-
New Life
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Akkor ha jól értem, hogy ha megvan a Win7 akkor kell mellé egy eredeti XP is hogy futtassam rajta a dolgokat?
Eredeti XP van, sztem maradok is annál. -
New Life
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Régen ki volt töltve, de ma már kicsit felvágósnak érzem.
A proci egy Celeron M-es laptop proci.
Asztalin is egyébként Xp van, pedig az egy Athlon 2-es. -
New Life
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Én úgy tudom, hogy csak bizonyos procik támogatják ezt a módot, sajnos az enyém nincs benne!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest