- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
HyP3b0y
senior tag
És ki mondja, hogy nem anyucié a gép ami előtt ülök...ez hülyeség, még ha ellenőriznének is, azt mondjuk minden gépet ő használ, mindent másra nem köthetnek bele
Nem mintha ezzel a warez lenne a célom, de ki foglalkozik ezzel?
Nagybátyám laptopján, én gépemen(amin most az RC van), tesómén, az "anyu-apu" féle kombó gépen az ilyen XPpro van/volt. Mond, hogy bárkiis vesz majd a saját gépére külön-külön windows finom pénzekért(nem a mostani árakat nézve, amióta meg vannnak ezek a gépek, kb. 4-5éve) sztem nem fogunk 100ezreket kiadni OPrendszerre hamár van más alternatíva.
Az más, hogy igényel egy win7-t és csak én használnám, mert a többire egyszerűen nem érné meg, megfeküdne alattuk mind1ik vas.
-
HyP3b0y
senior tag
Én igazából csak azért sajnálom, mert azt hallottam az RChez képest az RTM kissé lomhább. És ha már RC-m van és gyorsabbnak igérkezik miért is akarnám leváltani.
Mindenesetre használom majd február közepén a google-t, hátha vki okoskodik vmit.
-
HyP3b0y
senior tag
-
HyP3b0y
senior tag
válasz
FoxiestFox #3 üzenetére
Az az RC
-
HyP3b0y
senior tag
Dik ne már XD
Nincs vmilyen módszer amivel nem kell újrahúznom a gépet csak upgrade-elek win7-re?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest